Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Jei bandė vandenėlį lakti tai reikalai sukasi į geresnę pusę.

Jaučia gyvuliukai, labai jaučia,kad tu jiems savo širdį atiduodi.

Užjaučiu tave ir labai suprantu,kaip yra sunku laukti persilaužimo, ar į vieną pusę ar kitą.Pati esu ne vieną kartą prie savo sergančių  šunų budėjusi, senasis rainelis irgi daug nervų kainavo, apie pinigus jau ir nešneku. a020.gif

.Laikykis

Atsakyti

Dėkui... :4u: 

Dabar esu ne tik globotinukų apsuptyje,bet ir saviškių...

Ramzis su Zara prisijungė...

Beje, Zarute dėl jos kvėpavimo bėdų pas E.Diržinauską Spalio mėn. pradžioje užregistruos mano buvusios globotinukės šeimininkė...Pūkio - sesės ir mamos šeimininkė,nes jie ten šalimais gyvena... Ir Pūkio sese žada sterilizuoti spalio mėn.pas E. Diržinauską...

Atsakyti

Labas, sekmadienio rytą :4u:

Sandra, kaip jums naktis praėjo?

Atsakyti

Laba rytą,naktis praėjo sunkiai,maže maitinau kas tris val.spec.skysčiu iš švirkšto... Ir papildomai vandeniu...

Ryte apie 8 ja radau paslika gulinčia kraikdėžėje apsišlapinusia...

Buvau paėmusi ant rankų,bet jos kūnelis atvėsias,dažnai sukniaukia nuo agonijos,bando lyg ištrūkti iš rankų...Tad nujaučiu blogiausia...  :huh2:  :unsure:​ 

Atsakyti

Viskas, paleisk, nebesikankinkit abi a020.gifMatyt pažeidimai nesuderinami su gyvenimu.Liūdna žinia iš pat ryto.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 10 01, 09:17)
<p>Viskas, paleisk, nebesikankinkit abi Matyt pažeidimai nesuderinami su gyvenimu.Liūdna žinia iš pat ryto.
</p>

Liūdna, bet...
Aš vis sėdžiu ir galvoju, ką reikia daryt, kad neskausmingai paleist.
Tašei gerėja, atsirado apetitas kažkiek, bet naktį vėl vėmė, pagal anuos kartus, labai nedaug.
Labai pleiskanoja jos kūnas.
angel_sadangel.gif

Sandrut.
Apkabinu. console.gif
Atsakyti

Erode,te tau palaikymas :4u: Nejaugi Tašei taip prastai? Kreipkis į Erendirą, ji Runcių ištraukė su žolininkės vaistasi.Gal ir Tašiukei padės?

O paleidimas šeimininkui visada yra sunkus.

Gana blogybių iš pat ryto.

Vakar mažoji  preidama kepštelėjo  Vėjui į šlaunį.Ir krimstelėjo į uodegą.Tiesiog šiaip sau :oh: Profilaktikai.Nesmarkiai, bet vis tiek koks pažeminimas.

Apkalba mane, nieko aš nekandau, tik norėjau patikrinti ar tvirtai uodega laikosi.kez_07.gif

9754216be5eb.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 spalio 2017 - 09:35

Mažiukė vis dar agonijoje,pas vetus užmigdymui neištvers kelionės... 

Matyt širdelė stipri,todėl ilgai kankinasi vargšiukė...:-( 

Bent jau šiltai numirs... :-(  :unsure:​ 

Atsakyti

Sandra :console:

Atsakyti

11:30 mirė mažiukė ant mano rankų...:-(  :angel_sadangel:​ 

Atsakyti

Sveikos. 

Erode, liūdna dėl Tašės.  :( Tu darai viską, ką gali, o jau kaip bus, taip bus- ne viskas nuo mūsų priklauso.  :4u: 

Majos taip pat gaila.  :( 

Zundytė kokiomis gražiomis akimis smaragdo spalvos.  :wub: 

Savaitgalio ryto tradicija- prabudus įsileisti į miegamąjį Ainu ir mėgautis katės, įsipatoginusios tarp mudviejų su vyru, murkimu. 

IMG_8452.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Pagaliau pavalgiau ir galiu gyventi  :D 

Aist, labak ačiū tau už vaksrykštį laiką ir vaišes  :4u: 

Dabar mėginsiu stoti nelygion kovon su katinų plaukais  :B​ 

Atsakyti