Miaškutė.

Guzikinės akys - gintarai.
Jau paaugliukė.

Colomba, tu ir taip daug padengi, globodama meškutę...pas mane šiuo metu 10 juodų kačių (iš jų tik 2 bernai), iš viso mažių šiai dienai 28 iš jų tik 6Kad menkai padedu. Bet nieko, kadangi lekiu lauk iš darbo, turėsiu laiko intensyviai Meškutę dovanoti.karo nebus
Erendira
Meškutės gražumas, matosi bus mini variantas
Diinkos kukuliukas
Geros žinios nuo Tašiukės,gal ir tuo pasibaigs.
Mano mažė taipogi apvalgo Moliuką, o jei tas dar žioplinėja, jei dar galvoja ar skanus guliašiukas, tai ir lieka prie tuščio dubenėlio . Reikia pakontroliuoti.
Labas vakaras,
Tašikei sveikatos
Dėl kačių ir stalų: taip, tikrai galima išsiauklėti katę nelipti ant stalo (bent jau prie akių). Zaizos sąžiningai nemačiau. Miką kai kas užspaudžią virtuvėj, tai evakuojasi per stalviršius, bet šiaip irgi nebelipa. Na, o naktį reikia lėkštes nuo stalų nusikraustyt, nieko nepadarysi. Priverčia truputį tvarkos prisilaikyt.
Kokia jau ištįsusi Miaškaaa...
Erendira, jei važiuosi į Kauną - prasuk prašau pro mane kaip nors, gi turiu siuntinuką. Arba perspėk truputį iš anksto, įduosiu "paštininkui", kad iki Tavęs privežtų.
Kaip tai - ką čia veikiu???
IMG_4196s.jpg 692,9KB
1 Parsiųsta kartų
IMG_4198s.jpg 620,88KB
1 Parsiųsta kartų
Patys jūs murziai...
IMG_4199s.jpg 685,42KB
1 Parsiųsta kartų
Sveikos.
Diinkut, gaila, kad Texasas nežmoginis. Aš jį užžaidindavau ant kelių su meškere, tada jau jis gulėdavo ramiai ir niekur nebėgdavo. Bet taip, jis buvo baikščiausias.
Erode, laikykis. Tašei sveikatos. Gal Erendiros žolininkė padėti galėtų.
Gielux, kviesk Šponkiuką su fotiku ir platink skelbimus kuo greičiau. Mažiukai labai žavūs.
Orientalai man labai patinka. Tik ne mano namuose. Mane nervina triukšmas be priežasties . O jie nepatyli.
Mac'so kitten konservais šėriau ryžikus ir Tavi. Ainu jų neėda.
Vakar Ignui stojo 18- ka. Jaučiuosi brandi mama.
Rytoj ( šeštadienį) 12 val. galvoju kur nors eit pasivaikščioti Vilniuje su Čija. Bele kur. Kad ir nuo Pučkorių atodangos link Belmonto ir atgal. Arba paupiu nuo Balto tilto iki kiek norisi eiti. Vyras paskaitose, Ignas Amsterdame, jaunėlis lyg ir savo reikalų turi. Gal kas nori prisijungti paplepėti, grynu oru pakvėpuoti?
Sveikos šeštadienio rytą Ruošiuosi į darbą, o širdis jaučia,kad šiandien bus graži saulėta diena.Nežinau kaip kur, o aš prie upės radau gulintį šalnos gabaliuką
Tikra ruduo jau.
Lapynos murzė Ir kodėl jie taip mėgsta voliotis po dulkes, kuo purviniau, tuo gražiau
Aist Ignui
Sėkmingo jums, mergytės pasivaikščiojimo po rudenišką miestą
Mano spintoje yra tik vienintelis juodas sijonas,todėl ir katinų plaukai nebaisu.
Šiandien tarptautinė vertėjų diena, Erendirai sveikinimai
Sveikos...
Tašytei sveikatos
Na,o mano mažoji vėl atkrito. Buvo sustiprėjusi ir valgė gerai... O nuo vakar vakaro pasidarė vangesnė nieko neėdė... Po nakties radau pilna privėmaliota... Paryčiais pas save į lovą šiltai pasiėmiau...Tai privėmė ir prie manęs...Ryte per prievartą šiek tiek pamaitinau,tai dabar vėl mano glėbį guli... Diena važiuosime vėl pas vetus...
Labiausiai pikta ant Nuaro veterinarų,kurie nenukirmintus mažius skiepija per dovanojimus,tik kad pinigą paimti...