Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tašiukė nebevemia.

Miaškutė. wub.gif
Guzikinės akys - gintarai.
Jau paaugliukė.
4u.gif
Atsakyti

Colomba, tu ir taip daug padengi, globodama meškutę...pas mane šiuo metu 10 juodų kačių (iš jų tik 2 bernai), iš viso mažių šiai dienai 28 iš jų tik 6 :blink:  karo nebus :) 

Erendira  :4u: 

Atsakyti

Colomba, tu ir taip daug padengi, globodama meškutę...pas mane šiuo metu 10 juodų kačių (iš jų tik 2 bernai), iš viso mažių šiai dienai 28 iš jų tik 6 :blink: karo nebus :) Erendira :4u:
Kad menkai padedu. Bet nieko, kadangi lekiu lauk iš darbo, turėsiu laiko intensyviai Meškutę dovanoti. :) Tikiuosi, kad po mamos ligoninių ir pati dar kažką papildomai paplatinti galėsiu. Tiesiog kadangi nežinau kaip jausis mamaa po procedūros, tai bijau kažką konkrečiai planuotis. O Meška įsivaizduok, atsisakė Kitten sausiako, kai liko gal 0.5kg, pradėjo terorizuoti chebrą dėl dičkių Royalio. Bet tai ne tai, kad šiaip, o prilekia, nustumia Rainytę su jos 6kg, greit greit apvalgo, tada bėgte prie Inteligento, pakartoja tą patį kaip su Raine, tada šast, jau prie Zuikio vaikas sėdi. Jei turi noro, atsiųsk foto dovanojamų, su trumpa info, pakoreguosiu foto ir sukelsiu į skelbiu lt, dar į kokį populiaresnį saitą galima. Tik tiek, kad maniškius pastebėdavo FB arba skelbiu. [b]Erode, [/b]džiaugiuosi dėl Tašės. :) Aš prie Fortekoro kažkokį naują papildą inkstininkams pradėjau naudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 29 rugsėjo 2017 - 15:16

Meškutės gražumas, matosi bus mini variantas :wub:

Diinkos kukuliukas :wub:

Geros žinios nuo Tašiukės,gal ir tuo pasibaigs.

Mano mažė taipogi apvalgo Moliuką, o jei tas dar žioplinėja, jei dar galvoja ar skanus guliašiukas, tai ir lieka prie tuščio dubenėlio :blink: . Reikia pakontroliuoti.

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 09 29, 13:10)
<p><strong>Gielux</strong>, gyvens smile.gif kartais mažiams būna, kai prie kito maisto pereidinėja. Finidiar gerai stabdo trizniojimą, gali duot angliuko, smectos, šitie nepakenks tikrai</p>

Tu vėl mane gelbėji, nes vetkėj daktarės nebuvo, turėjo grįžt už pusvalandžio, o man į darbą lėkt reikėjo. Tai biškis susinervijau, ok grįšiu namo, sukišiu ko nors. Kiek jie man nervų suryja...seubekas blink.gif
O kaip jie mušasi, eina načiart unsure.gif taip ir žiūriu, kad kokios akies kas kam neiškabintu. Spurga irgi pavaro, prispaudžia kokį ir su galinėm kojom kaip kokį žaislą malt pradeda blink.gif vobščeeeee. Žodžiu, tas katinų auginimas baisiau nei vaikų, visa laimė, kad jie žaibiškai auga.
Colomba, smagu pamatyt tave temoj. o Meškutė kooookia gražuolė wub.gif
Lisitėja, bijau bet Bela su tavim nesutiktų dėl geros šeimininkės.
Erendira, jungčiausi, tik nežinau ką kačiukam pirkt. Patarkit ką nors iš konservų kačiukam krikščioniška kaina ax.gif
Atsakyti
Užklausiau ir nulindau į internetą naršyt radau My Webpage sąrašą išstudijuotų maistų, tiesa senoką. Išgirtas MAC's nieks nešeriat juo?
Atsakyti

Labas vakaras,

Tašikei sveikatos :4u:

Dėl kačių ir stalų: taip, tikrai galima išsiauklėti katę nelipti ant stalo (bent jau prie akių). Zaizos sąžiningai nemačiau. Miką kai kas užspaudžią virtuvėj, tai evakuojasi per stalviršius, bet šiaip irgi nebelipa. Na, o naktį reikia lėkštes nuo stalų nusikraustyt, nieko nepadarysi. Priverčia truputį tvarkos prisilaikyt. :)

Kokia jau ištįsusi Miaškaaa... :D 

Erendira, jei važiuosi į Kauną - prasuk prašau pro mane kaip nors, gi turiu siuntinuką. :ax: Arba perspėk truputį iš anksto, įduosiu "paštininkui", kad iki Tavęs privežtų.

Kaip tai - ką čia veikiu???

Priedas  IMG_4196s.jpg   692,9KB   1 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_4198s.jpg   620,88KB   1 Parsiųsta kartų

Patys jūs murziai...

Priedas  IMG_4199s.jpg   685,42KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 29 rugsėjo 2017 - 18:14

Sveikos. 

Diinkut, gaila, kad Texasas nežmoginis. Aš jį užžaidindavau ant kelių su meškere, tada jau jis gulėdavo ramiai ir niekur nebėgdavo. Bet taip, jis buvo baikščiausias. 

Erode, laikykis. Tašei sveikatos. Gal Erendiros žolininkė padėti galėtų. 

Gielux, kviesk Šponkiuką su fotiku ir platink skelbimus kuo greičiau. Mažiukai labai žavūs. 

Orientalai man labai patinka. Tik ne mano namuose. Mane nervina triukšmas be priežasties . O jie nepatyli.  :D 

Mac'so kitten konservais šėriau ryžikus ir Tavi. Ainu jų neėda. 

Vakar Ignui stojo 18- ka. Jaučiuosi brandi mama.  :B 

Rytoj ( šeštadienį) 12 val. galvoju kur nors eit pasivaikščioti Vilniuje su Čija. Bele kur. Kad ir nuo Pučkorių atodangos link Belmonto ir atgal. Arba paupiu nuo Balto tilto iki kiek norisi eiti. Vyras paskaitose, Ignas Amsterdame, jaunėlis lyg ir savo reikalų turi. Gal kas nori prisijungti paplepėti, grynu oru pakvėpuoti?

Atsakyti

Aš : " Ainu, einam pažaisti."

Ainu : " Baikit... Nemanau."

IMG_8401.jpg

IMG_8409.jpg

Atsakyti

Aist, ryt prie balto tilto berods nuo 12H Pasaulinė gyvūnų globos dienos šventė

Aš pati ryt prie namo. Nebent po pietų kur ištrūkčiau tik.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 29 rugsėjo 2017 - 21:56

Sveikos šeštadienio rytą :4u: Ruošiuosi į darbą, o širdis jaučia,kad šiandien bus graži saulėta diena.Nežinau kaip kur, o aš prie upės radau gulintį šalnos gabaliuką :blink: Tikra ruduo jau.

Lapynos murzė :wub: Ir kodėl jie taip mėgsta voliotis po dulkes, kuo purviniau, tuo gražiau :hmm:

Aist Ignui :4u:

Sėkmingo jums, mergytės pasivaikščiojimo po rudenišką miestą :4u:

Mano spintoje yra tik vienintelis juodas sijonas,todėl ir katinų plaukai nebaisu.

Šiandien tarptautinė vertėjų diena, Erendirai sveikinimai k020.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 rugsėjo 2017 - 06:46

Sveikos...

Tašytei sveikatos  :4u: 

Na,o mano mažoji vėl atkrito. Buvo sustiprėjusi ir valgė gerai... O nuo vakar vakaro pasidarė vangesnė nieko neėdė... Po nakties radau pilna privėmaliota... Paryčiais pas save į lovą šiltai pasiėmiau...Tai privėmė ir prie manęs...Ryte per prievartą šiek tiek pamaitinau,tai dabar vėl mano glėbį guli... Diena važiuosime vėl pas vetus...

Labiausiai pikta ant Nuaro veterinarų,kurie nenukirmintus mažius skiepija per dovanojimus,tik kad pinigą paimti... :huh2:​ 

Atsakyti