Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikoa

Sandrute, kaip liūdna  :sad: 

Ku ku :)

[URL=http://www.part.lt/perziura/00830d439dc026a907e05669e4a11f5c266.jpg]00830d439dc026a907e05669e4a11f5c266.jpg[/URL]

Atsakyti

Sandra  :4u: 

Gielux, aš šiandien kaip ir baigiau prie namo, po pietų galėčiau pafotografuoti.

Atsakyti

Šponkuti, o aš kaip tik laukiu vyro iš darbo ir važiuojam su reikalai ir prie namo  :(

Šiandien turėjau sutvarkyt namus, nes vėl visą savaitę nebūsiu namie beveik. Aga, pasėdėjau, išgėriau kavos, paniurkiau katinus ir taip 3 kartus :D

Atsakyti

Aa nu tada bandom kitą dieną 😊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 01 spalio 2017 - 13:04

Sveikos  :4u: 

Buvau išlėkusi kiton Lietuvos pusėn - vežiau tėtį į klasės susitikimą - 60 m. po baigimo  :)  kartu ir su giminėm pasimatėm  :) 

Erendira - aš irgi jungčiausi prie užsakymo  :4u:  tik bėda, kad vokiškai nesigaudau, kaži reiktų pasižiūrėti ar skiriasi kainos angliškam ir vokiškam? ir ar yra viskas tas pats ir angliškam

Sandra  :4u:  :4u: 

Tašytei  :4u:  :4u: 

Visiems kitiems po bučkį  :oro_buckis: 

Einu pietų gaminti ir nešiu pas tėvukus  :)​ 

Atsakyti

Kasdieninis svečias prie namo:

20171001_161250.jpg

Atsakyti
Koks gražus thumbup.gif Kailis koks šinšilinis, o jau apetitas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Šponkiuko svečias ekskavatoriniais nasrais.  :D 

Atsakyti

Nepanašu, kad Šponkiaus svečias būtų benamis.Tiesiog čia labai gerai maitina. :lol:

Mes taipogi po miškų ir bekelių pargrįžom namo.Tylu, ramu miške, tik zyliukių cypsėjimas girdisi. Bet vienus žmones dar sutikom miške, slampinėjo tuščiais kibirais, iš principo matyt. :lol:Arba ieškojo ko nepametę.

Atsakyti
Aha, labai gražūs mažyčiai Gielux įnamiai. Mielybės.

wub.gif wub.gif wub.gif
Tašei neprastai, jai atsistato apetitas, bet tas badymas kasdien po 3-4 adatas. Vaje...
Labai pleiskanoja ji.
Mušasi Kingas su Nika. Tašė Niką irgi muša, jei ne Nika, čia būtų ramu.
Iš esmės ji ta užvedanti grandis poligonui.

Sandrut... Liūdim kartu, tu šaunuolė.

Šponkiuko įnamis - ekskavatorius.

Atsakyti

Na tas ekskavatorius gerokai kūdesnis nei foto 😁 Bet maitinamas savaitę laiko jau pagražėjo.

Atsakyti

Labas rytas :4u: Ir vėl pirmadienis :blink: Jau ir spalio mėnuo,laikas lekia šuoliais.Kur ten kažkieno žadėta bobų vasara?

Džiugu dėl geresnių naujienų iš Tašiukės.Pamatysi, reikalai tik gerės.O va dėl peštynių nieko negaliu pasakyti.

Lekiu darban visiem gero darbo dienos .Kad pirmadienis neprailgtų :4u:

Atsakyti