Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos...

Tašytei sveikatos  :4u: 

Na,o mano mažoji vėl atkrito. Buvo sustiprėjusi ir valgė gerai... O nuo vakar vakaro pasidarė vangesnė nieko neėdė... Po nakties radau pilna privėmaliota... Paryčiais pas save į lovą šiltai pasiėmiau...Tai privėmė ir prie manęs...Ryte per prievartą šiek tiek pamaitinau,tai dabar vėl mano glėbį guli... Diena važiuosime vėl pas vetus...

Labiausiai pikta ant Nuaro veterinarų,kurie nenukirmintus mažius skiepija per dovanojimus,tik kad pinigą paimti... :huh2:​ 

Atsakyti

Lisitėja, o tai ačiū  :4u: 

Aist, aš, aš eičiau :D​ 

Atsakyti

Erendira, puiku. 12 val.prie Pučkorių atodangos tos nedidelės šašlykinės. Tinka?

Jei dar kas norite prisijungti, mielai prašom.  :4u: 

Labas rytas.  :) 

Atsakyti

Taip, būsiu  :D​ 

Atsakyti

Sveikos

Aist ir vaikiui, sveikinimai. :4u: 

Erendira, irgi sveikinimai  :4u: 

Gero pasivaikščiojimo, noreč prisijungti, bet darbų milijonas :(

Atsakyti

Sandra, bet ir nesiseka, kaip liūdna dėl katukės :(

Mergiotės išėjo, o pareiti pamiršo, ar kaip ten :mastau:

Susipjausčiau mišrainę žiemai, prisėdau atsipūsti,tai pilna sofa įkvėpėjų.Labai motyvuoja darbui. :lol:  Taip ir norisi įsitaisyti šalia.

f5acbe6edd50.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 rugsėjo 2017 - 15:36

Mes jau po vetų apžiūros...Majytei vėl suleido po oda skysčius,suleido įvairius priešuždegiminius vaistukus...Kelias dienas leisimės namie. Spec. maistukas,ir jei nevalgi bus teks kas valanda girdyti kačiukų energetinį,kad mažė guvesnė būtų...

Dabar mažė miega buteliuką apsikabinusi...

Veterinarė sakė,jos pasblogėjimas,tai per anksti suskiepyto skiepo pasekmė...

Nuaras pasistengė... :-( :-( :-(

Atsakyti

Labai jaukiai pasivaikščiojome su Erendira Pavilnio takais, stabtelėjome atodangose, pasigrožėjome gelstančiais medžiais, čiurlenančia Vilnele. Tuomet nuvažiavome prie Balto tilto, kur buvo visai nemažai įvairių veislių šunų susirinkę. Na, ir pabaigai užsukome pas mane namo kavos. Dėkui, Erendira, už bendrą laiką.  :4u: 

Atsakyti

Jei Majytė rytojaus sulauks...reiškias ji tikra kovotoja...

Nes šiandien ką jai primaitinau vetės nurodymu...vėl išvėmė...  :huh2:​ 

Atsakyti

Sandra, laikykitės su Maja.  :4u: Kaip lemta, taip bus. 

Atsakyti

Sandra, kaip sunku skaityti. :( Gal ne viskas prarasta, gal išsikapanos mažytė?

Atsakyti

Mažytė dabar mano glėbyje...Bandis(šilainiukas rastinukas 4mėn. ) irgi šalia...Pūkis (5mėn.) irgi šalimais guli... Tai esu visų savo mażų globotinukų apsuptyje... Ar jie kažką jaučia,kad visi šalia manęs susirinko?! Nes mažiukę aš pati pasiėmiau,kad jei nebūtų nuobodu narvukyje vienai... :unsure:  :huh2:​ 

Beje Majytė lygtais vandenuko šiek tiek lakė,kai buvo narvukyje...???

Nes seniau ji vandenuko visai net nebandė lakti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra29: 30 rugsėjo 2017 - 18:57