Diinka, man irgi savaitgalį gresia šeimyniniai cepelinai , tai kai tik sužinosiu kada, iškart pasakysiu, kurią dieną atvažiuosiu
Erendira, būt puiku, jei nesunku stabtelėtum narbuto stotelėj, pristraksėčiau atsiimti
o prisidirbti nieko neprisidirbau, bent jau nesakė Šiaip labai jį veikia namo reikalai (vis dar neturim elektros, nors aplink skydines sustatė išskyrus vieną, kol jos nebus, nepriduos ir kitų. O kada gaus ir pastatys tą skydine neaišku, nes išsikalinėja kaip moka, jei teikiasi bendrauti) ir dar darbe rimta problema kuri gali nunešti visą metų pelną.
Šponkiau, supratau. Susitarsim.
O dėl TB - na, visur būna problemų, bet užjaučiu.
Šiandien kol gėriau ryte kavą Bela užsiropšė ant kelių ir užparpė, blyn, galvoju ruoštis darban reik, a pajudėt negaliu, ba gi katūkas mėg Vos pati su puodeliu neužmigau
Po to teko nupurtyt, o ji šiandien vieną mažę, pačią nagliausią iš miegamojo vilko dantyse, panešt nevaliojo, nes kačiokai sveria nemažai , bet pasiėmus už čiuprynos vilko dar miaukdama keistai. Matyt Spurgai norėjo priduot, nes ta nagla mergiotė vis taikos Belai su letena užvožt, pasislėpus kur už kampo.
Vakar vyras žiūrėjo, žiūrėjo, kaip mažiai siaučias ir sako: nu ir žaidimai, įkask, užpulk, nustumk, apdraskyk
juokingiausia tai daro Mininbela, kol išsižioja auka jau būna pabėgus, na bet į jos vietą žiū jau ir kita uodega pasimaišo
sveikos.
Šponkiuk, kačiukų foto nerealios! ypač antra ir ketvirta
Lapyn, gal ryt pas tave prasukčiau po darbo?
Bet kada, aš dabar namisėda
Gielux, nežinau kur anksčiau pamatysi, tai FB ir čia į a/ž permečiau parsisiuntimo nuorodą į nuotraukas, jas suskirsčiau į katalogus. Tikiuosi nieko nesupainiojau
Labas kaciukai nugriuviminiai
Taip retai parasau, bet skaitau viską. Uzsiknisus buvau baldais. Pagaliau turiu apstatyta savo kambari ir spinta rubams. Nes dezese ant grindu jau jie uzknise buvo....
panasu pas mus babu vasara prasidejo. Visai silta
ano savaitgalio foto...
Ieskojau kastonu nuo voru. Nu parke ne vieno. Bet va šita is kur ji rado tai nepasake
Naglas voveriukas aplink mane straksejo gal est prasinejo? Siaip tai bailiukai jie
žąsys iš tvenkinio išlindo pasizmonet
Viena kai pradejo i mane eit net issigandau sakau uzpuls maza cia ka paparacina nepasitarus su vadybininku
ir siaip gabaliukas musu Viktorijos parko

Turėjau apžiūrėt tėvelių vaistus - tai šventa.
Tai ir palikau tą maistuką, tau ten mizeris, bet nors dienelei bus gal kiek parama.
Viskas ok, nesijaudink.
Šponkiuk, kas buvo, pervargęs?
Ar ką padarei?
Tašė vėl vemia kasdien po balą.
Vieną kartą per parą.

Erode, pervargęs. Šiandien jau kalbasi. Pasakė, kad man daug darbų prie namo savaitgaliui prisikaupė
Gaila Tašės. Kas kart kai parašai, prisimenu Zugi
Sveikos. Guli Gilė tarp kojų...antras vakaras. Vakar gulėjo gulėjo kilo ir nuėjo miegot šiandie dar guli. Ar man patogu kitas klausimas ...tačiau aš tiek ilgai apie tai svajojau..ty apie katiną kuris gulėtų va taip šalia ant ant kelių...kad savo laime dar netikiu 😅😅😅😅 aplamai kai dabar visi išlekiam iš namų ir tenka pabūt vienai jau taip nuoširdžiai džiaugiasi kai grįžtu iš darbo. Su pašuoliavimais pakniaukimais ir kitais pabendravimais. bet jau taip ryškiai išreiškia nzn ką...gal meilę ☺
Lapyna vis pamirštu pasmalsauti o kaip pavadinot mažąją karalaitę ?
Evora gražus vaizdas užu lango. Tie du medžiai tai kaip prifotochopinti kokie ☺ o kaktusynas tau vajej.... nu mesčiau lauk visus iki vieno...nepyk tik. Kaip mb guodžiasi - bijo kad grįš vieną dieną į namus ir beras pora taburečių ir lovą. Nes kaip mane erzina apsikrovimas. aišku turto vis kaupiasi ir mesti nedrįstu, bet gėles galiu va taip sumąstyt ir visas išmėtyt. Ir kau tuščia man taip gera....
Sidabre kaip pačiai nusikirpt 😨 ba jei tik galus tai gal įmanoma bet tada nei kritimo bei formos nei stiliaus nei tt..
Pabandžiau karalaitę pajudint tai gavau dantimis iš serijos nelysk aš miegu...na dar mažai pas ją katiniško švelnumo ☺☺☺☺ bet man kojos užtirpo...einu judint.
labanakt. Pripliurpiau. Nepykit jei ką ne taip ☺

</p><p>Gaila Tašės. Kas kart kai parašai, prisimenu Zugi

</p>
Prisikaupė tai prisikaupė, gi dirbsite.

Man irgi gaila. Žiūriu, kaip vemia ir ašaros kaupiasi.