Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Foto su muiline. visai gera. bus galima kelionėms muilinę gamtoj naudoti.

DSC00066.jpg

Atsakyti

Naglas voveriukas aplink mane straksejo gal est prasinejo?

Voveriukas tai pilkasis, invazinis... Nekaltas jis, bet dėl tokių kaip jie mūsų raudonosios voverės kenčia ir ant žemės perintys paukštukai nyksta. Vienas belgų gamtininkas pasakojo, pas belgus tos pilkosios irgi bėda.

Tašikei užuojautos kibiras :unsure:

Atsakymas VRinei:

Radvilė

Priedas  IMG_4554as.jpg   168,35KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 10 spalio 2017 - 21:37
Labas vakaras,
Radvilė - tikras angeliukas ax.gif Kaip man patinka maži vaikai...Vienos pažįstamos berniuką ( dabar jau 2-ų metukų ) baigiu numyluoti , na ne, myluoti negaliu, ne mano, bet vis einu su juo žaisti, dūkti, paerzinti... biggrin.gif Ach, atrodo, kad grįžtų laikai, kai maniškiai buvo maži, kaip aš juos mylėčiau, ir kitaip auginčiau...
Tiksliau, man patinka kaip vaikai auginami šiais laikais, seniau mes pagal Spoką... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2017 10 10, 22:11)
Kaip mb guodžiasi - bijo kad grįš vieną dieną į namus ir beras pora taburečių ir lovą.  Nes kaip mane erzina apsikrovimas. bet gėles galiu va taip sumąstyt ir visas išmėtyt. Ir kau tuščia man taip gera....</p><p></p><p>Sidabre kaip pačiai nusikirpt 😨 ba jei tik galus tai gal įmanoma bet tada nei kritimo bei formos nei stiliaus nei tt.. 

Patiko man V-Rinės postas, pritariu, kad kuo mažiau daiktų, tuo jaukesnė erdvė, bet va su gėlėmis....Kai reikia persodinti, tai pridauginu, ir nebeturiu kur dėti, dalinu dabar visiems iš eilės, ir vis dar nesibaigia, o išmesti buvo gaila bigsmile.gif
Plaukus kerpuosi pilnumoje, ne tik galiukus, ir bandau daryti ir kritimą, ir formą, ir stilių bigsmile.gif Na, gal kartais šiek tiek kas nors ne taip, bet būna proga vėl pataisyti ... biggrin.gif
O Giliukė, tikiu, kad myli savo šeimininkę, visos katės moka mylėti , o kad kandžiojasi - čia jau charakteris biggrin.gif
Tašytei norėčiau palinkėt sveikatos, bet linkėjimai, žiūriu, nesipildo, kažkaip ji čia neįveikia savo bėdų unsure.gif Labai gaila...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 10 spalio 2017 - 22:17

Sveikos  :4u: 

Visų pirma, kokio gražumo/meilumo mažoji Radvilė.  :wub:  :wub:  :wub: 

Aš irgi V-Rinės nuomonei pritariu dėl daiktų apribojimo, kad būtų kuo kvėpuoti. Kaip mano vyras sako, jei aš ko nors iš namų per dieną neišmetu - diena veltui.  :D Bet Evoros kaktusai- jos hobi, širdies dalis, pasididžiavimas, čia jau visai kas kita.  :4u: 

Dar kalbėjote apie kirpyklos veidrodžius. O man visai smagu/juokinga į savo metamorfozes padėbsoti- su folija, šlapiais plaukais ant akių ar viename šone segtuku už ausies- vis tiek esu ta pati Aist.  :mirksiukas: 

Erode, laikykis. Pati žinai, kad jei Tašei blogės, teks paleisti.  :( 

Atsakyti

Lapyna, koooookia gražuolė  :wub:   :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
Radvilytė koks angelėlis. Aš nuo tokių grožybių atpratusi. Vis laukiu, laukiu, laukiu... kada marti padovanos, bet ...Dievulis pirštą užkišęs laiko.

Veidrodžiai kirpykliniai baisūs, nes apšvietimas krenta iš labai viršaus ir tada mūsų veideliai labiau šešėliuojasi išryškindami reljefiškumą. Visokių stačių plaukų kuokštų nesibaiminu, bet va surukusį veidelį su vis labiau žemyn karančiais buldogiškais žandikauliais, tai krūptelnu pamačiusi. Tik greit susivaldau. Jau ko, ko, bet mylėti savo išvaizdos, ja rūpintis, skirti papildomai laiko, taip ir neišmokau per visą savo gyvenimėlį. Į kirpyklą einu, kai reikia apsikirpti, plaukus išmokau dažyti pati. Manikiūrą darant, kai įkirpo kelis kartus iki kraujo, tai darausi pati tinginio variantą-prancūzišką. Ryte tepliojimo ritualą atlieku ir viskas.Visokiais kremais ilgiau kaip tris dienas neišeina tepliotis-pamirštu arba tingiu, arba įdomesnės veiklos tuo metu turiu.

Nemėgstu buto, kabineto, spintų, spintelių apgriozdinimo ir aš. Stengiuosi kampus atlaisvintus laikyti, nereikalingus baldus ištrenkti. Spintos geriau erdvės pilnos, nei prištabeliuotos drabužių ar daiktų, ypač nenešiojamų ar nenaudojamų. Su gėlėm irgi tas pats. Ruduo ir pavasaris yra išmetimo, atidavimo metas. Balkonan kaktusus nešiau irgi, kad atlaisvinti kambarius. Išnešus kambaryje atsilaisvino lentyna. Ateityje ji kažkur turėtų persikraustyti ar išgaruoti. Tam kambaryje yra numatomas kapitalinis remontas ir naujo miegamojo visų baldų supirkimas. Tik...reik pirmiau sutaupyti šlamančius. Kai pagalvoju, kad po N. Metų mano kabineto tvarkytoja gaus padidėjusį minimalų atlyginimą ir jis bus lygus su mano vidutine alga, tai graudus juokas ima ir nelabai įsivaizduoju kada susitaupysiu remontams.
Kaip bebūtų, bet kaktusai namuose karaliaus. Nors jų labai daug jau atsisakiau. Dabar sanpaulijas dalinu, pasiliksiu minimumą.

Tašytės labai gaila...
Mano Čiganga irgi atsižiaugčiojo dabar berašant. Būna, kad pripunta pagreitintu tempu, po to palaksto, pašokinėja ir pilvukas atsisako perkrovos po eilinio liuoktelėjimo.
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Tiek priplepėjote, nebežinau ką čia pirmiau suminėti :hmm:

Lapyna, nuostabi mažylė su labai gražiu vardu :wub:

Erode, na nebežinau,  a020.gif,gal tik tiek.

Azu kaip šaunu,kad pasirodei.O kaip kaštonai padeda kariauti su vorais?Atseit kaštonais reikia vorus apmėtyti?Be kita ko, aš visada prisirenku kaštonų,į rankinę įsidedu, mašinoje vežiojuosi, pilnos kišenė jų būna.Man patinka juos liesti, patinka spalva, forma, glotnumas. :ax: Per žiemą jie kažkur natūraliai nusimėto.

Savo sūnų auginau pagal Spoką,ir visai patiko jo sistema.Gal nepriimtina buvo teiginys,kad vaiką, pamaitinai, pervilkai ir paguldei į lovutę.Jei verkia - neimti ant rankų.Čia aš dariau savaip.

Esu kaupikė, visko turiu turėti.Labai nemėgstu skolintis, ar lėkti vidury maisto gaminimo į pardę.O batų ir apatinio trikotažo komplektų turi būti daug. :ax: Čia matyt,kad teko gyventi tarybiniais metais,kai nebuvo pertekliaus, čiupdavai, kas po ranka papuolė.Sūnus šaiposi,kad sergu zapastoze, nuo rusiško žodžio zapasy( atsargos).

Visoms gero savaitės vidurio, sergantiems sveikatos,juos slaugantiems kantrybės :4u:

Atsakyti
Labas rytas....už lango tamsa tamsioji. Oi kaip nejauku, o dar prižadino bar-bar-bar lietaus lašai už lango.
Bet nusiteikinėju maloniai dienelei. Mokykloje šiandien mylimiausieji, anksti baigiu ir bėgu į dailės priemonių saloną. Ten gausime įvairiausio naujoviškiausio guašo, antspaudukų ir per seminarą mokys kaip su jais dirbti. Dar ir pažymėjimą išrašys. Malonus relaksacinis laikas.
O dar nusimato pavakarėlyje išvyka į Šiaulių PILĮ. Ten martelės gimtadienį pažymėsime.

Visoms linkiu ne mažiau turiningos ir džiugios dienos. O kacams ramaus poguliuko vieniems namuose.

Čiganka šiandien taip aktyviai padeda rytinius darbelius nudirbti, kad tik tiek tespėju nufotkinti.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Radvilė -tikra Mamytės kopija,gražuolė-fainuolė, o dar kai Mamytė gerai fotoaparatą valdo ,tai nuotrauka kaip iš Annos Geddes kolekcijos.... :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

Aš irgi sovietinis vaikas - irgi sergu zapastoze, uoj koks geras žodis ,Lisitėja :D  :rolleyes: Pas mane pilni kampai visokių daikktų daiktelių :unsure:​  Stengiuosi taisytis, kovoju su savim ,bet ne visada išeina ..Pavasarį rudenį spintų lentynas pratuštinu, bet tikrai nepakankamai, o dar yra tokie dalykai kaip sentimentai, su tais iš vis nepajėgi kovot, buvo užėjusi gėlių manija, turėjau gal 30 amarilių, bet kadangi jie pas mane nenorėjo gyvent, tai dabar nebeturiu nė vieno, orchidėjos irgi ne mano gėlės ,beturiu vieną...tai tuoj beliks pinigų medis , dracena ir mažas fikusiukas, kaktusai ir tie neauga, aš gal kokią blogą aurą turiu :blink: 

Erode,ir nuo manęs nuoširdus apkabinimas dėl Tašytės :4u: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Lapyyyn  :wub:  :wub: 

Erode :console:

Atsakyti

Laba,

Radvilė :wub: 

Erode ačiū tau labai , ir paglostyk Tašyte :wub: , be galo liūdna, kai negali padėti 

man su nuosavais kažkaip sekasi Pūkutis 17 pragyveno...ir Persiukai neblogai laikosi Bučkis pradėjo 13-us, Fifa 12-us, tfu tfu tfu kol as sveiki ir aktyvūs, pas mane tik globotiniai serga...

aš namie ir mėgstu kuo daugiau erdvės, su daiktais atsisveikinu gal sunkiai, 2 kart metuose darau didelę revizija....sentimenai man ir ypač iš instituto laikų turiu draugių laiškus, barų padėkliukus aprašinėtus "auksinėm" mintim, dienoraščius nuo 8 kl. pažymių knygutes nuo 6 kl, kaklaraištį aprašynėta atminimais iš pionierių stovyklos, atminimus ir pan.žinokit kartais net paskaitau, taip šilta palieka.... :wub: 

Dėl kirpimosi pačiai, aš niekaip, grifka ir ta kreivai gaunasi,

o va anyta kjau kokie 5 metai puikiai apsikerpa.... 

Atsakyti

Katininė ryto dalis. 

Vyrui su vaikais išvažiavus į darbą /mokyklą, pasikišti katę po kaldra, apkabinti meditatyviai murkiančius kailinius ir dar valandžiukę nusnūsti. Atsikėlus ir išgėrus kavos su sumuštiniu, truputį pažaidinti katę su lazeriuko šviesele. Išvalyti kraiko dėžutę. 

CECFE4_CC-4157-49_DC-937_C-541_C272_A049

9_E1_D93_F9-3749-444_C-_B111-_F838_FC1_D

Šuninė ryto dalis. 

Apsiauti botus, apsirengti striukę su kapišonu, pasitikrint kišenes, ar jose yra šikimo maišelių, aprengti Čiją neperšlampamu kombinezonu. Miške purvyne rasti rožinę kiaulę be snukio ir be galo ja džiaugtis. Prie namų  pasiteškenti baloje, kad nors kiek nuplauti nuo botų klodą purvo. Namie plauti šunei kojas, tuomet praskalauti ir padžiauti kombinezoną ir savo striukę. 

D1_CB6748-_E9_FB-480_C-_AB17-21433664773

9716_C220-_AEB4-49_C1-_BE0_F-464_C2_D8_E

Atsakyti