Mano katės išauklėtos, mamkai miegoti leido, ramiai tupėdamos pusrytuko laukė.
Pas mus lyja, visą naktį ir dabar. Kieme smėlynėje greit nuosavą Baltijos jūrą turėsim.
Bet nenoriu kirmėti užsidariusi kambaryje, tai eisiu akvariumui, katėms ir gėlėms skirtų prekių apsipirkti. Pabimbinėsiu, prasiblaškysiu.
Geros nuotaikos savaitgalio, te nykus lietus jo nesugadina.
Aš dirbau, tada svečiuose krikšto mamą turėjau, tada vakare vaikai atbildės,vakarieniauti.Grikių apkepą gaminsiu.
Dar obuolių sultis pasiėmiau, šunes išvedžiojau.Dar į mugę užšokau, pirštinukes nusirėžiau.Vakar nužiūrėjau, per naktį pasvarsčiau, nutariau,kad baisiai reikia.Tarp kitko, pirkau iš Evoros kraštietės.Net keista,kad iš tokios tolybės atvažiavo į mūsų kaimą.
Taip,kad dirbu, dūzgiu, netinginiauju, nesnaudžiu,kaip ne kurie elementai.
Suintrigavo tas grikių apkepas. Kai turėsi laiko, brūkštelk ką į jį dedi.
Aš kepu savos kūrybos grikių blynus. Imu išvirtus grikius, mušu kiaušinį, dedu grietinės kaupiną šaukštą, prieskonių vegetos tipo, pipirų maltų, daug svogūnų smulkiai supjaustytų ir miltų iki norimo masės tirštumo. Kartais įdedu rūkytos šoninės ar kumpelio. Patinka valgyti ir šaltus.
http://www.moteris.l...u.d?id=74965454vadovaujuosi maždaug tokiu receptu.Dar kepu kotletukus iš grikių.Mėsėdžiai nesidžiaugtų
Sanpauliukės suintrigavo, tai ir buvai įlindusi.Tik neauga jos pas mane, bandžiau kelias augintis,bet taip ir nunyko.Strepsininkė aš kol kas.Va šitie užkabino ir veža iki šiol.Tik bandau kiekius mažinti.Gražu tai gražu, bet labai daug laiko atima.Lepoki jie augalai.
Strepsiukai patinka, tik labai lepučiai man pasirodė ir daug mano laiko reikalaujantys. Atsisakiau nepradėjusi. Sanpaulijas jau apmažinau dėl tos pačios priežasties. Į susitikimą išnešiau dėžutę vazonėlių su įsodintais ir sužėlusiais lapais . Namie dar daug liko tokių lopšelinukų, kai išdygs-išdalinsiu. Dičkių sanpaulijų 12 atsisakiau. Po žiemos dar mažinsiu. Noriu taupyti savo laiką ir namų kampus atlaisvinti.
Nusilaksčiau šiandien, daugybę reikalų sutvarkiau ir darbų nudirbau, tik dabar prisėdau su puodeliu arbatos
Šponkuti - tikiuosi neužmigai nei laukdama eilės praustis, nei vonioje besiprausdama
Evora - turiningą dieną turėjai
Apie orą ir šiandien nieko nesakysiu
Labas rytas :4u:Kas per klimatas? Jei nelyja, tai vėjas baisulinis Makaulė kaip pjuvenų pripilta.Kelsiu s--binę, eisiu šuniukų vedžioti.Vakar mažas dvikojukas visą padėklą strepsų išvertė
, gerai dar,kad orchės su stikliniu dėklu neužsivožė
Taip.kad darbu sekmadieniui esu aprūpinta.O kažkas snaudžia guliašo priputęs
IMG_2666.JPG 118,47KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas sako Gufis 😉
Linkėjimai visiem dvikojam ir keturkojam 🙃
Viska skaitau, kuo gyvenat žinau.... parašyt ne visada išeina...
Gufai vetas nieko nerado, jokiu erkuciu, akne baigiam išsigydyti, bet su undatra tai daryti sudėtinga, nes kai katinas pastoviai šlapias 😂 iškyla problemos 😂😉😂.
Žodžiu gyvenam gerai, linksmai, su bedom bedelem bet kabarojames 😉

Lisitėjai užuojauta dėl nuverstų gėliukų. Ar yra nuostolių?
Aš tokių dvikojų išdaigininkų dar neturiu, bet jaučiu ateityje mažai juos ir matysiu. Marti didelė švaruolė, tai mano katinų apmocherinti namai nelabai tinkama vieta šliaužioti, žaisti. O kur dar pavojus-kaktusai. Štai ir skubėjau į balkoną juos transportuoti, kad ateityje nelaimės išvengti.
Bet nereikia man nei keturkojų, nei mažų dvikojų pagalbos išversti, numesti vazonams. Šiandien virtuvėje dulkes valiau sanpaulijų lentynose ir išdrėbiau 48 cm. skersmens Baltijos bangą. Atrodo aukštyn kojom apvirto, o daug lapų nulūžo. Ir baba visam parodiniam grožiui+kitų sanpaulijų lapus žemėm apibarstė+virtuvę šluot reikėjo. Gerai, kad katytės su uodegomis/šluotomis į pagalbą prisistatė.
Nieko baisaus, pora nulūžusių lapukų.Smulkmena, svarbu mažiukas neužsigavo. Na, dar didieji apsigando, bet draugiškai surinkom, ir tiek tos bėdos.
Mano martelė taipogi pedantė, galvojau iš viso neleis vaikiuko pas mane.Nieko panašaus, ateina, valgo, ir dar paviržio juodai diena išsineša. :lol:Katinai ir šunys mano sveiki, nukirminti, skiepyti,tai tikrai nieko blogo.
Bet 48 cm skersmens sanpaulija nesuvokiamas dydis.Na,bet svarbu šaknys sveikos liko.
Gyfyčio pliušinio žaisliuko jau buvau pasigedusi.