Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šildomės:

20171015_150935.jpg

Atsakyti

https://youtu.be/C4Z5dJi00R0

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 10 15, 16:25)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://youtu.be/C4Z5dJi00R0'>https://youtu.be/C4Z5dJi00R0</a></p>

Šponkiuk, bet Ekskavatorius kažkur prie kilmingų katukų pagulėjęs yr, a? unsure.gif rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Ekskavatorius visa savo esybe rodo,kad jis čia gyvena.O tikro katino žmonių nuomonė nedomina. Mano dičkis visiškai nukvako :blink: atėmė Zundos pelytę ir žaidžia :oh: ebf7ce4d54fb.jpg

Atsakyti

Ekskavatoriui dar ir tabletę nuo kirminų sugrūdau gerklėn :) labai nepatiko, priešinosi, brt ne yaip paniškai kaip turėtų valkataujantis katinas.

Čia po tabletės sudavimo išėjo ant terasos pasišildyti. Aš irgi ėjau to paties ten :)

20171015_150307.jpg

Atsakyti
Taip jie ateina į mūsų namus ir į mūsų širdis mirksiukas.gif

Šponkiuk, labai jaukus, gražus ir pamaiviškas katinas thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Radvilė :wub: 

Gufiui  :4u: 

Koks žaismingas Lisitėjos  dičkis  :) 

Šponkiuk, gražuolis koks  :wub:   žiemą taip prie židinio šildysis pas jus?  :D  :rolleyes: 

Važiuojam namo iš pajūrio, vakar Klaipėdą, šiandien Nidą aplankėm  :)  vakar tai brrrr.... O šiandien nuostabi diena buvo  :) 

Kelvis išsiilgęs išbadėjęs laukia  :D 

732e44ebfbb682a463dd9acbbe0efdc1945.JPG

Atsakyti

Gufytis pasirodė  :clap_1: ir aš apskritaveidžio pasiilgau  :wub: 

Kelvis namiškių laukia  :) 

Setukas linksminasi persikvalifikavęs į pelyčių medžiotoją  :D 

Ekskavatorininkas pilnai išnaudojo saulėtą dieną  :D 

O mes su Erendira ir Gielux sulakstėme į Kauną, aplankėme Zundytę, nuglostėme Špulytę, Kolumą ir Pupsę. Labai smagiai važiavome beplepėdamos tai kelionė ir neprailgo. 

Špulytė - gražuolė ilgakasė kompaktiška katytė

20171015_120519.jpg

20171015_120804.jpg

Kolumbas buvo iš visos kompanijos drąsiausias - atėjo susipažinti, maloningai leidosi glostomas ir priėmė mūsų susižavėjimo šūksnius - jo kailiniai įspūdingi

20171015_120610.jpg

O jau uodegos puošnumas

20171015_120650.jpg

o jau šarovarų gražumas, ai ai. Keliais iki virtuvės ėjau, kad nufotografuoti, kai pas mane namuose trumpakelniai gyvena o kai kas dar ir bizna uodegike, tai man neišpasakytas grožis Kolumbo kailiniai buvo  :D 

20171015_120734.jpg

Pupsė iš pradžių kuklinosi ir slėpėsi, bet paskum sutiko nusifotografuoti

20171015_121041.jpg

Bet galiausiai abidvi su Špulyte kartu su mumis ir prie vaišių stalo prisėdo

20171015_132636_0.jpg

Zundyte - labai ačiū už nuoširdų priėmimą ir skanias vaišes, smagiai visos pasiplepėjom ir prisijuokėm, labai gera ir jauku buvo kartu pabūti  :4u:  :4u: Dar apžiūrėjom Zundytės siuvinėtus darbelius - vaje, kokios grožybės ir koks kruopštus darbas, labai įspūdingą paveikslą Zundytė dabar siuvinėja, bus iš tiesų didelė grožybė kai bus baigtas  :4u: 

Pasikrovusios gerosios energijos Zundytės namuose pasukom link Diinkos ir ten smagiai praleidom antrą dienos dalį. Buvom pavaišintos Diinkos B nuostabaus skanumo čili sriuba - net dvi porcijas sukirtau kaip skanu buvo. Vėlgi gavom didžiulę dozę gerų emocijų ir smagių pokalbių - ačiū Diinkai ir Tomui, labai smagu buvo pasimatyti  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Magnuna, beveik užpavydėjau turiningai praleistos dienos.Nors už reportažą dėkui.

Bet manau dar susilėksim visos.

Kolumbo vėduoklė :wub:

Špulia kokia mažuliukė, ne ką didesne už maniškę.

Kelviukas susirūpinusiu veideliu, kur tie šeimininkai taip ilgai blūdinėjo?

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Ačiū, Magnuna, už fotoreportažą. Panašu, kad tikrai smagiai paviešėjote.  :super: Labai puiki Špūlikė ir Kolumbas su Pupse.  :wub: 

Kelvis kaip visad gražuolis.  :wub: 

Ekskavatoriaus gražios nuotraukos.  :D 

Gufis kukulakis pasirodė.  :wub: 

Mes vakar svečiavomės pas draugę, kuri augina burmiuką ( aš rekomendavau veislę). Na, tobulas "vaikas". Toks sangviniškai pozityvus, meilus visiems, stabilus ir žaismingas katukas. Mano vyras grįžęs namo klausia:" O kaip čia taip atsitiko, kad draugei tu išrinkai geresnę katę nei sau?".  :rolleyes:  :D  Mažiui nėra skirtumo, pas ką miegoti. Čia posmą nesnaudė pas Igną ant kelių:

CAFC934_F-09_A1-4_DED-_A6_DB-62_D3_D81_A

Prabudęs papozavo "pasinei" nuotraukai:

7280_A06_F-1750-4900-8_EC1-5_EFE70_BF103

Šiandienos bobų vasara besidžiaugiant :

179826_EC-32_D1-4_CB4-_A960-3_CD659_E31_

Atsakyti

Labas rytas :4u: Tamsus ,vėjuotas, bet be lietaus :yahoo:Jau gana lietaus, mūsų upelė bando Nemunu apsimesti, pilna vaga vandens.

O kuo kurilai prastesni už burmas?Man regis Ainu tobula.

Burmiukas mano sena slapta svajonė.

Ne mirtinas noras, bet,kai pamatau parodose, visada stoju prie jų :ax:

Maaam, neišsigalvok, juk aš gražiausia ir tobuliausia girl_dance.gif                                                   

6c9cf5dd44e4.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 16 spalio 2017 - 06:26
labas rytukas 4u.gif
na pagaliau sulaukėm dienos be lietaus smile.gif O tai tikrai atsibodo jau. Šeštadienį buvom derliaus šventėje, na tai kaip čia pasakius ar tai šventė buvo hmm.gif Teko grįžus džiovinti viską. Na bet ką planavau nusipirkti tą nusipirkau, užtat žmonių mažai buvo, nereikėjo stumdytis biggrin.gif

Smagi kelionė matau kai kam buvo biggrin.gif , Špulytė kaip pelėdžiukas. Mobio akys irgi kartasi tokios būna biggrin.gif beje o aš visai netoli Zundytės gyvenu mirksiukas.gif
Šponkiuko ekskavatorininkas koks gražus ir drąsus katukas biggrin.gif Taip Zunda tobuliausia ir gražiausia wub.gif Burmiukas koks gražuolis, Ainu tarp lapų biggrin.gif

Na o čia šeštadienio rytas biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti