Šildomės:
Sveikos
Radvilė
Gufiui
Koks žaismingas Lisitėjos dičkis
Šponkiuk, gražuolis koks žiemą taip prie židinio šildysis pas jus?
Važiuojam namo iš pajūrio, vakar Klaipėdą, šiandien Nidą aplankėm vakar tai brrrr.... O šiandien nuostabi diena buvo
Kelvis išsiilgęs išbadėjęs laukia
Gufytis pasirodė ir aš apskritaveidžio pasiilgau
Kelvis namiškių laukia
Setukas linksminasi persikvalifikavęs į pelyčių medžiotoją
Ekskavatorininkas pilnai išnaudojo saulėtą dieną
O mes su Erendira ir Gielux sulakstėme į Kauną, aplankėme Zundytę, nuglostėme Špulytę, Kolumą ir Pupsę. Labai smagiai važiavome beplepėdamos tai kelionė ir neprailgo.
Špulytė - gražuolė ilgakasė kompaktiška katytė
Kolumbas buvo iš visos kompanijos drąsiausias - atėjo susipažinti, maloningai leidosi glostomas ir priėmė mūsų susižavėjimo šūksnius - jo kailiniai įspūdingi
O jau uodegos puošnumas
o jau šarovarų gražumas, ai ai. Keliais iki virtuvės ėjau, kad nufotografuoti, kai pas mane namuose trumpakelniai gyvena o kai kas dar ir bizna uodegike, tai man neišpasakytas grožis Kolumbo kailiniai buvo
Pupsė iš pradžių kuklinosi ir slėpėsi, bet paskum sutiko nusifotografuoti
Bet galiausiai abidvi su Špulyte kartu su mumis ir prie vaišių stalo prisėdo
Zundyte - labai ačiū už nuoširdų priėmimą ir skanias vaišes, smagiai visos pasiplepėjom ir prisijuokėm, labai gera ir jauku buvo kartu pabūti
Dar apžiūrėjom Zundytės siuvinėtus darbelius - vaje, kokios grožybės ir koks kruopštus darbas, labai įspūdingą paveikslą Zundytė dabar siuvinėja, bus iš tiesų didelė grožybė kai bus baigtas
Pasikrovusios gerosios energijos Zundytės namuose pasukom link Diinkos ir ten smagiai praleidom antrą dienos dalį. Buvom pavaišintos Diinkos B nuostabaus skanumo čili sriuba - net dvi porcijas sukirtau kaip skanu buvo. Vėlgi gavom didžiulę dozę gerų emocijų ir smagių pokalbių - ačiū Diinkai ir Tomui, labai smagu buvo pasimatyti
Sveikos
Ačiū, Magnuna, už fotoreportažą. Panašu, kad tikrai smagiai paviešėjote. Labai puiki Špūlikė ir Kolumbas su Pupse.
Kelvis kaip visad gražuolis.
Ekskavatoriaus gražios nuotraukos.
Gufis kukulakis pasirodė.
Mes vakar svečiavomės pas draugę, kuri augina burmiuką ( aš rekomendavau veislę). Na, tobulas "vaikas". Toks sangviniškai pozityvus, meilus visiems, stabilus ir žaismingas katukas. Mano vyras grįžęs namo klausia:" O kaip čia taip atsitiko, kad draugei tu išrinkai geresnę katę nei sau?".
Mažiui nėra skirtumo, pas ką miegoti. Čia posmą nesnaudė pas Igną ant kelių:
Prabudęs papozavo "pasinei" nuotraukai:
Šiandienos bobų vasara besidžiaugiant :
Labas rytas Tamsus ,vėjuotas, bet be lietaus :yahoo:Jau gana lietaus, mūsų upelė bando Nemunu apsimesti, pilna vaga vandens.
O kuo kurilai prastesni už burmas?Man regis Ainu tobula.
Burmiukas mano sena slapta svajonė.
Ne mirtinas noras, bet,kai pamatau parodose, visada stoju prie jų
Maaam, neišsigalvok, juk aš gražiausia ir tobuliausia