Aist, čia labiau priklausytų, kaip jis elgtųsi. jos tikrai jo bijos pradžioje ir ant jo šnypš ir mosuos letenom. jei jis tai praignoruotų, būtų puiku, bet įtariu, kad tikrai nenusileistų. Rainys pas mane jau kuris laikas, o dar maniškės su juo neprasilenkia

</p><p>Jis man vakar nelabai ir leido darbuotis. Užėjęs dainuoja, vaikšto ratais. Tada pasiimi, pasidedi ant kelėnų ir niurkai, o tas mėgaujasi. padėjus ant žemės apsuka porą ratų ir pats pareina ant kelėnų. mano visas katės sudėjus nei pusės noro dėmesiui ir pasiglaustymams nebus. Tiesą pasakius nežinau ką su juo daryti. Persikėlus į namą, mes jo negalėsim įsileisti į vidų, nes maniškėm stresas, o ir tikiu, kad jis parodys, kad čia jo teritorija. Ieškoti kitų namų? Katinas panašu ne metų ir ne dviejų amžiaus. Pripratęs eiti į lauką. Bute vargiai tokį sulaikysi. pas mamą irgi nenuvešiu, ten jau dvi. Pas MB tėvus irgi nevešim, ten vis koks nelaimingas nutikimas. </p>
Pasilik tu jį, pastresuos ir praeis. Jei katėms tai bus svetima teritorija, tai bičas yra bičas ir bus hierarchijos vadas.
A jis su ... dar vyras?

Erode, Iksas panašu, kad buvęs vyras
Erode, čia net vyko komisijos posėdis tuo klausimu Išvada - Katas be velykų
Labos
Dirbu net dūmai rūksta
Kur tos tetos, kurioms katė ant stalo nesiderina?
Žolė mano, gertuvėlė mano, na, ką čia slėpti - dvikojai taip pat mano.
Aš- Oceola, seminolų vadas,- didysis plunksnų medžiotojas.
Džiaugiuosi, nes atrodo, kad pavyko išsiaiškinti, kodėl seniau kokį kartą į porą mėnesių Ainu vienkartiniai suviduriuodavo. Kaprologinis tyrimas nieko nerasdavo. Mityba Ainu pastovi. Mūsų maisto ji neėda. Vyras sakydavo, kad be reikalo jaudinuosi dėl tokios retkarčiais įvyksiančios smulkmenos. Aš jam aiskindavau "jo kalba"- jei automobilis nuolat puikiai važiuoja, bet kartą per porą mėnesių neužsiveda, tikriausiai irgi nepatiktų. Žodžiu, išnešiau vasarą į darbą pinigų medį ir panašu, kad problema išsisprendė. Vis tiktai Ainu retkarčiais padegustuodavo pinigų medžio lapus - mačiau, kad jie tokie truputį sukompostiruoti, bet nemaniau, kad gali katei sutrikdyti virškinimo sistemą. Ypač, kad jį labai retai lįsdavo prie tos gėlės. Ką gi, namie liko tik kaktusai ir kelios orchidėjos.
Nėė, netrukdo man katė ant stalo.Sėdėk toliau sau Ainu.
Net knygas protingas atsiverčiau, nieko nėra parašyta,kad storalapis nuodingas.
Permoviau mašiniukui batukus, dabar saugi būsiu, dzin man sniegas, kurį buria,net susiriesdami sinoptikai
Labukas,
Iksas nuostabus
Katės, sėdinčios ant stalo, gerai, kol man to stalo nereikia
Sveikos,
kiek daug šiandien Ainu o Čija nuotraukose man kaip pliušinė
Setas gamtoj o Zundytė graži visur
Iksas labai fainas...aš pagalvojau, o gal pas jį tokie šeimininkai kaip aš , va Čiučia vakar buvo užėjus po gerų 2 mėn. nebuvimo...ir dar o gal jam kokį gražų všiltą namuką (alia būdą) terasoj pastatyt, (labai fainų mačiau internete) ir lai gyvena kieme...jei taip įpratęs...
Mano savaitgalis buvo darbingas- ryte porai valandų į kiemą (per lietų) pasisodinau tulpes, nusiroviau burokėlius, nusiskiniau paprikas, špinatus iš šiltnamio, tada apsimėčiau namus, susipakavau katinus ir Kaunan- išvežiau net keturis Vašingtoną, Teksę, Figa ir Murziuką mamai, pas mamą susisinkom visi- t.y aš su Tomu abu mano vaikai (be antrų pusių) ir anūkė, buvo cepelinų vakarėlis, grįžau, pasišėriau :gyvulius ir į lovytę ,
sekmadienį, ryte apsikuopiau vėl į kiemą, pasisodinau česbnakus (prieš tai lysvę susikasiau, susigrėbiau lapus, nusiskiniau obuolius, vynuoges, kriaušes, susitvarkiau burokėlius (buvo lauke likę) išsiviriau dalį, šiandien grįžus teks vakuot...
O šį rytą pradėjau nuo sporto klubo 1,5 val. prabėgo per greit Mūsų pastate (kur dirbu) atsidarė klubas, o mane MB į darbą atveža 7,30 aš dirbu nuo 9.00 kai geras oras eidavau pasivaikščioti, nu bet su šiuometiniu oru...... sportuosiu
tik įdomu ar ryt iš lovos išlipsiu
Iksas koks nerealus! Labai fotogeniskas katinas
Čijukas nuostabi, Ainu kaip visada karališka!
Mumytis savaitgali Panevėžyje dalyvavo parodoj sekėsi puikiai viską laimėjo , tik bestuose tarp 30 šunų liko nepastebėtas
Sagyt, Mumytis ir taip bestas
Sagyte, Mumis vis tiek pats gražiausias, pats pačiausias
Diinkute,sportas labai gerai, nors sužinai kur ir kiek raumenų turi
Mumytis šaunuolis ir pats geriausias
Plunksnuotoji Ainu ir fotgeniškoji Čija
o piniginis medis pasirodo kokis triznos iššaukėjas
Vėjukas gamtoje ant dekučio patogiai įsitaisęs darbus reguliuoja
Iksas meils ištroškęs gal tikrai šiltą namelį pastačius gyventų lauke prie namų