Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist, o tu vis dar keliauji? Ar jau gal aprimusios keliones? 4u.gif

Dar norejau pagirti Spulyte, grazi coliuke uzaugo 4u.gif
Atsakyti

Kartas nuo karto keliauju.  :) Penktadienį skrendam savaitei į Kiprą. Mama sako, kad mes nesveiki tuo klausimu. Truputį pamąsčiusi priėmiau tai kaip komplimentą.  :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 24 spalio 2017 - 21:27

Aš jau svajojau, kad jis bus tavo... ir pamaigysiu. Slapta tokia viltis buvo... gyveno. Bet jei ras mylinčius namus... Jei jį reiks paglobot ir jie paėmę jo nenorėtų, galėsiu paglobot. Namie mažai poligono, daba tik Tašė visus vaiko čia. Profilaktiškai. Net Kingas traukias... biggrin.gif

:D su juo jau mb sakė neįmanoma. Drasko duris, veržiasi į vidų. Vakar kol iškrapštėm jį lauk. Kuo toliau tuo aiškiau jus duoda žinoti, kad nori būti viduj. Tikiuosi jis gerai elgsis ir jį oasiliks. Pažadėjau, kad jei bus blogai paimsiu atgal. Va tokiu atveju Tašė turės laikytis 😁

Atsakyti
Labas rytas,

ui, tamsu niūru...Prabudau prieš 5 val. ir užmigti negalėjau.
Bet, tai kaip pasisekė Ekskavatoriui. Na, po tokių meilybinių filmukų kiekvienas jo galėjo užsimanyti. Kad į šiltus namus braunasi-protingas katinas, nėr ko kailinius šaldyti, jaučia artėjančius šalčius.

Visiems geros dienos. Vykime rudenines depresijas. Juk turime geriausius antidepresantus.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas :4u:Tamsu lauke, šalta.O savaitgalį dar laiką persuks :oh: Visiškai nemaloni perspektyva nusimato

.Pas mus jau šilta ir jauku,draugiškai pakūrėme katilą.O šita pliauska yra neliečiama, mažoji čia manikiūrą daro.

Ačiū už pagyras mažei, tikrai ji labai mylima ir lepinama.O ar laiminga  aš nežinau, juk į lauką neleidžiu, o ji labai nori.Tegul sėdi iki pavasario, dar odigą nušals.

Visiems gero savaitės vidurio :4u:  8812f481278e.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 25 spalio 2017 - 07:00

Vakar darbe įmonė pranešė, kad paskiepys visus norinčius nuo gripo. Tai iš 70 darbuotojų nepilnai 20 teužsirašė.

Atsakyti

Ai dar pamiršau pasakyti, Tinai šiandien turėjau jau nuimti rūbelį. Tai vakar po darbo jau ji pati jį buvo nusirengusi ir dar paslėpusi 😁 nei aš, nei vyras ko neradom 😁

Atsakyti

Šponkiukai, viena firma kaip tik šiandien pradejo montuot nauja virtuvini pas mane. Kai matysiu galutini rezultata, zinosiu ar galiu rekomenduot...... tik.... gamina ilgokai.... 2 men man dare, ir sako dar pasiseke..... nes kiek supratau darbo jie turi daaaaaaug.

Atsakyti

Sveikos

Trumpam iš po darbų kyšteliu nosį.

Šponkuti aš užsakinėjau ir sau ir tėvukams baldus iš Algirdo baldų algirdobaldai.lt. nėra pigu,  bet kokybe esu labai patenkinta,  įvykdė visas mano užgaidas ir viskas puikiai stovi.

Tetos,  jau orai atvėso, ar visos turit šiltu paltukus? 

20171024_061443.jpg

Ir dar štai žiūrėkit kokius smagius kabliukus Ikėjoj nuroviau

20171025_063132.jpg

20171025_063147.jpg

Ir dar besiilsintis Mauris

20171021_105745.jpg

Atsakyti
Sveikos gyvos,
šalta.

Aist norėčiau ir aš taip išprotėti... bet kai viskas sueina į vieną vietą- ty finansus tai suprantu kad tokios lygio išprotėjimas man negręsia smile.gif smile.gif smile.gif

pas mus prie parduotuvės vėl atsirado ryžas riebus katinukas benamiukas. Bet ryškiai kažkas atveža ir numeta, nes kelios dienos dar tik.... o gaila... unsure.gif pernai buvo vienas, tai viena moteris kažkur jį padėjo- gal namus naujus rado ar kur, dabar vėl tupi susigūžęs. O šalta. ir gaila....beširdžiai žmonės...

o čia panelė Gilė va taip dienas leidžia...skaitydama smile.gif

knyga jai nuobodoka pasirodė tai tuo pačiu ir snūsteli smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 25 spalio 2017 - 12:24

Panelė Gilė taip ir traukia šalia pridribti.

Sutvarkiau kapines, sušalau, pamečiau sekatorių :( ,dabar tupiu šildausi.

Gaila šitų išmestukų, bet kaip padėti visiems?Bet ir neturi žmogėnai širdies :(

Seniai matytas Mauras, rūpestingasis Grikutis :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 25 spalio 2017 - 14:24

Eikit, prisipažinsiu, vakar net apsižliumbiau žiūrėdama reklamą apie išmestą bet ištikimą šunį (buvo su Magnuna geriausių reklamų pažiūrėt :rolleyes:​ )

Atsakyti