Dar norejau pagirti Spulyte, grazi coliuke uzaugo

Aš jau svajojau, kad jis bus tavo... ir pamaigysiu. Slapta tokia viltis buvo... gyveno. Bet jei ras mylinčius namus... Jei jį reiks paglobot ir jie paėmę jo nenorėtų, galėsiu paglobot. Namie mažai poligono, daba tik Tašė visus vaiko čia. Profilaktiškai. Net Kingas traukias...
su juo jau mb sakė neįmanoma. Drasko duris, veržiasi į vidų. Vakar kol iškrapštėm jį lauk. Kuo toliau tuo aiškiau jus duoda žinoti, kad nori būti viduj. Tikiuosi jis gerai elgsis ir jį oasiliks. Pažadėjau, kad jei bus blogai paimsiu atgal. Va tokiu atveju Tašė turės laikytis 😁
Labas rytas :4u:Tamsu lauke, šalta.O savaitgalį dar laiką persuks Visiškai nemaloni perspektyva nusimato
.Pas mus jau šilta ir jauku,draugiškai pakūrėme katilą.O šita pliauska yra neliečiama, mažoji čia manikiūrą daro.
Ačiū už pagyras mažei, tikrai ji labai mylima ir lepinama.O ar laiminga aš nežinau, juk į lauką neleidžiu, o ji labai nori.Tegul sėdi iki pavasario, dar odigą nušals.
Visiems gero savaitės vidurio
Sveikos
Trumpam iš po darbų kyšteliu nosį.
Šponkuti aš užsakinėjau ir sau ir tėvukams baldus iš Algirdo baldų algirdobaldai.lt. nėra pigu, bet kokybe esu labai patenkinta, įvykdė visas mano užgaidas ir viskas puikiai stovi.
Tetos, jau orai atvėso, ar visos turit šiltu paltukus?
Ir dar štai žiūrėkit kokius smagius kabliukus Ikėjoj nuroviau
Ir dar besiilsintis Mauris