Sveikinimai Mumiui! mums jis bestas.
Diinka darbštuolė.
Iksas laukiniu nebenori būti. Vakar veržėsi į vidų. Pabuvo viduj, išleidom į lauką dar paėsti, tai paėdęs trumpam išėjo ir grižęs dainavo prie durų. Nesulaukęs apėjo namą ir dainavo prie terasos durų. Išvažiuojant šmurkštelėjo į namą, vos išprašiau lauk.
Reiks bandyti dovanoti, kadangi metuose, bus sunku, bet jo išvaizda ir video su jo meilumu turėtų padėti.
Vakar buvom su Tina klinikoj. Nuėmė rūbelį, kad apžiūrėtų ar gerai gyja. Išsižiojau pamačiusi pjūvį. Max 1,5cm žaizda. Aš jos ir klausiu, o tai čia gal tas laparoskopinis ar kaip ten būdas? Gydytoja, oj ne ten būtų du pjūviai po tiek. Sakau, bet tai kiek esu vežusi visur trečdalis pilvo perpjauta būna. Ji taip užtikrintai atsako, oj jau taip niekas senai nebedaro, yra gi naujų technologijų kaip operaciją atlikti. Sakau nu nežinau kaip tas senai, bet aš tokios mažos žaizdelės po sterilizacijos nesu mačiusi. Ypač beglobiams katinukams. Sakau, kad kai kur tiesiog konvejeriu juos išoperuoja ir tikrai pjūviai vos ne puse pilvo. Žiūri į mane gydytoja ir sako, na mes prieglaudinukus labai mylim. Tada pakalbėjom apie Rainį, nes nuo pagavimo jis buvo pas juos gydomas. Pasakojo kokį jį atvežė, ką jam darė, atsakė į visus klausimus, paaiškino kodėl geriau palikti akių obuolius, nors ir nieko nemato ir t.t.
Tikiuosi jie nesuges ir toliau taip bendraus.
Laba,
Lisitėja, tai sportas man ne naujiena, nuo 7 ir praktiškai iki 30m. sportavau labai akyviai (plaukimas, lengvoji atletika, baidarių irklavimas, baidariu slalomas, ) vėliau pakankamai sportavau, nuo balandžio iki spalio, krosiukas ir plaukimas (savo baloj) dar dviratis, tik paskutinius kokius 3 metus apsileidau, bet ne iš tingėjimo tiesiog per nekuriuos keturkojus, visai laiko nelieka...o čia tiesiog po blatu, MB bet kuriuo atveju į darbą atveža 7.30, o darbas nuo 9, sporto klubas nuo 6 dirba, tam pačiam pastate, o dar rytais ir kainos mažesnės 20 Eur mėn. nors ir kasdien, šiandien vėl buvau
Vakar paskambino anūkė, "močiute radau kačiuką, nupirkau jam maistiuuko suvalgė viską, gal gali atvažiuot paimt..."
Grobis, apie 6-8 mėn smėlinis visiškas gerietis, galimai kastruotas...įtartinai maži ptibambasai visą kelią mašinau atsipūtęs miegojo ant kelių, tik va ausys pilnos erkučių.
Pamenant kai pasakojau apie pagerintą MB buvusią bendradarbę? Na ta kuri ale alergiška ir po to parsitempė kitą katę ir kuri jau puse metų sisioja nevietoj. Tai va po to kai Rainiui nustatė šlapimo pūslės uždegimą, MB jai parašė, kad va musiškiam šlapimo pūslės uždegimas. Tai įvyko stebuklas, ji katę nuvežė pas vet. Na ir suprantama, kad šlapimo pūslės uždegimas. Gavo velniu nuo vet, kad taip ilgai delsė.
Sveikos.
Ir aš galvoju, kad Iksas su tokiu meilumu turėtų pasidovanoti.
Diinkos anūkės rastinukas Smėlis labai mielas.
Erendiriuk, ir man tokio reiktų. 😊 Ale kaip čia taip yra - žiemą plius 5 atrodo taip šilta, o va spalį ta pati temperatūra mane stingdo į hibernacijos būseną.
Išties, Aist, kai išeini ryte į pirmą tą sezoną "0", nuoširdžiai tikisi, kad tokia temperatūra (mano) gyvybei yra visiškai netinkama. O paskui žiū, traškią saulėtą žiemos dieną brendi sau per mišką su -16 ir visai smagi ta diena
Tokia jau prieštaringa ta žmogaus prigimtis