Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Merginos, dabar rašykit kur virtuvinius gaminot? čia nusižiūrėję buvom tokią įmonę, pradinė kaina nuo patikslintos skiriasi 1000€. tiesiog wow  :blink: Ikeja netinka, nes ten nebus galima vientiso tokio ilgio stalviršio užsakyti.

Atsakyti
Mūsų senutė (15 metų) iš Vokė-III - viskas puiku, tik jau morališkai pasenusi. Kokybė lux 4u.gif
Atsakyti

Šponkiuk, Lavada Vilniuje, jie ir esmės plokštėmis prekiauja... jau 4 metai tuoj bus, kaip baldai stovi - viskas dar veikia.

O kokio ilgio stalviršio reikia? manrods, didžiausiais ilgis išvis tik 4,1 m būna

Atsakyti

Mums prieš 9 metus darė AGVA, bet nesu tikra, ar ta įmonė dar gyva. Viskas kaip ir neblogai. Mūsų architektas tuo metu dar buvo rekomendavęs BDS Roką, kaip labai kokybiškai gaminantį. Bet jis buvo brangesnis nei Agva. 

Atsakyti

Ačiū, pračekinsiu​ paminėtas įmones. Beje yra norėtoja Iksui. Gyvena name. Planuojam ketvirtadienį susitikti. 

Atsakyti
Laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 10 24, 15:10)
<p>Išties, <strong>Aist</strong>, kai išeini ryte į pirmą tą sezoną "0", nuoširdžiai tikisi, kad tokia temperatūra (mano) gyvybei yra visiškai netinkama. O paskui žiū, traškią saulėtą žiemos dieną brendi sau per mišką su -16 ir visai smagi ta diena  doh.gif  lotuliukas.gif </p><p>Tokia jau prieštaringa ta žmogaus prigimtis  umn.gif​ </p>

Sausiau yra traškią žiemą, o dabar yra drėgna...
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 10 24, 18:07)
<p>Ačiū, <em>pračekinsiu</em>​ paminėtas įmones. Beje yra norėtoja Iksui. Gyvena name. Planuojam ketvirtadienį susitikti. </p>

Aš jau svajojau, kad jis bus tavo... ir pamaigysiu. Slapta tokia viltis buvo... gyveno. Bet jei ras mylinčius namus... Jei jį reiks paglobot ir jie paėmę jo nenorėtų, galėsiu paglobot. Namie mažai poligono, daba tik Tašė visus vaiko čia. Profilaktiškai. Net Kingas traukias... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2017 10 24, 18:40)

Sveika, pradingėle.
4u.gif
Atsakyti

Laba ,mergaitės ,kaip smagu dėl Ikso,tikiuosi ,kad suras gerus namus !

Man virtuvinį projektavo ir gamino Liepos baldai,viskas stovi ir veikia iki šiol,nors pradžioje radau broko -buvo ne vietoje išgręžts rankenėlių skylutės poroje stalčių,negrabiai užmaskuotos ,po pirmo valymo pamačiau ,viską perdarė ,nuo to laiko  praėjo jau 11 metų,tada man sakė ,kad dureles galima bus perdažyti,tai va dabar  pagalvojau ,gal man  jau reikia tai padaryti, nes kažkaip jau ir pabodo spalva ir nagu keliose vietose užkabinta yra.....Tiesa pažiūrėjau,kad Vilniuje nėra Liepos baldų salono,bet gal jie važiuoja ir į vilnių ,,nes pas mane tai namuose viską išmatavo,paskui aš nusibraižiau ko maždaug noriu ,tada viską suprojektavo ,kažkiek keitė patardami kaip geriau ,na žodžiu ,man patiko su jais dirbti

Atsakyti

Geros naujienos dėl Ikso

.Busiuk, sveika parsiradusi :4u:

Man virtuvę gamino vyrukas iš Panevėžio prieš kokius 12-15 metų Laiko puikiai, gal kiek stalviršiai pradėjo trintis.Labai patiko su juo bendrauti.Kai pagamino ir man sustatė, jis dar paskambino ir paklausė ar tai atitiko mano lūkesčius, ar esu patenkinta..Buvau nustebinta :wub:Sniego nenoriu, o to megzto šliaužtino savo noru nei pro kur nesivilkčiau, na  nebent tai būtų paskutinis rūbas visame pasaulyje

Čia Vėjas bando Zundą prisikalbinti padūkti.Bet ko tai jiems nesigauna, matyt skirtingomis kalbomis kalba.Svarbu nesipeša. :irnesakyk:

a74e213ee146.jpg

Atsakyti

Sveika, Busy.  :4u: 

Grįžau po kineziterapijos- galėč šaldytuvą suėst.  :unsure: 

Dėl Ikso džiaugiuosi.  :super: 

Vakare, kai vyras eina miegoti vėliau už mane, Ainu man palaiko kompaniją užmiegant, t.y. tupi kojūgalyje murkdama ir minkydama antklodę. Vėliau atėjęs miegot vyras, išneša Ainu iš miegamojo ir uždaro duris. Vakar prieš miegą kažkaip labai norėjosi glostyti katę. O tai darant reikia sėdėt, kad pasiekt glostomąjį kojų projekcijoje objektą. O sėdėt šalta. Tai pasikišau Ainu po kaldra, užsiklojau iki ausų, apsikabinau šiltų pūkų kamuolį ir užmigau. Patinka man taip. Kuo kvėpuoja po kaldra mieganti katė, nežinau. Vėliau vyras išnešė posmą su manimi numigusią Ainu iš miegamojo. Tuomet dažniausiai katė tęsia naktį pas jaunėlį ant lovos. Žinoma, kojūgalyje. 

Atsakyti
4u.gif

Zunda labai isgrazejusi 4u.gif

Pameciau siulo gala kaip kas gyvenat. Tikiuosi gerai victory.gif
Atsakyti

Man irgi Zunda labai išpuoselėta atrodo. Laiminga katė. 

Atsakyti