Kai katinai neįkyriai kalba, tai viskas puiku. Bet garsus rėkavimo tipo kniaukimas mane erzina. Aš myliu tylą ir subtilius šnabždesius į ausį.
Busyt - labas čionainas
Mikutė kokia dailutė rokenrolas su kablais prajuokino
Iš maniškių tai abi mergicos Mika su Kruopa plepios. Kruopa daug miaukčioja ir skirtingomis intonacijomis, turi specialią tokią prikimusią intonasiją su pabrėžtu mrrr, tokį maurrrrrrrrr cpecialiai man kai pareinu namo, šiaip dažnai šneka po namus vaikščiodama o apie klausimus "ar geitai bus šeštadienis, ar rytoj jau šeštadienis, ar šiandien pagaliau šeštadienis, ir kada pagaliau atsikelsi ir neši katytę į svečius" išvis tyliu. Kruopos sesytė Mikasė irgi plepi mergina, ana tikro operinio balso savininkė, pati smulkutė, lieknutė o jau balselis tai ohoho. Imperatorius Mauricijus tai tylenis, retai iš jo kokį miau išgirsi, turbūt imperatoriams nepriklauso žemintis, visi juos turi ir taip suprasti, užtat Mauras visus savo norus akimis išsako o ir kam tie miau, jeigu paslaugūs tarnai tuoj pat viską puola vykdyti Grikis irgi nėra pleputis, miauksi tik kai aš pareinu namo, tipo skubina, kad greičiau mamka katinėliui valgyti paduotų, užtat dažnai tyliai murkčioja ir dar taip juokingai galvytę kilsteli murkteldamas, kad jau tikrai mamka suprastų, kad katinėlis jai sako
Labanaktis apsikabinus vištą. ( Čia vis dar ta pati višta, beje, labai šunei patinkanti, kur merginos praeitą rudenį atnešė dovanų. Ir netgi cypsius veikia!)
Labas rytas
Garbanytė kaip saldžiai miega višta prajuokino
smagu kad vis dar patinka
Mika visiškai nesužavėta bandymu ją paglostyti
Net nebandyk
Mauras
Labas puikus rytas.
Magnučiuk, o Mika šiaip meili? Ar ir šiaip nemėgsta būti glostoma?
Maurius ant palangės kiemą, namus saugo.
Kai mus skiria tik užuolaidos arba kas numozoja mūsų namie užuolaidų padalkas :
Labas rytas Su lietumi ir vėju
Leidau sau pamiegoti, žiūriu jau panelės sukilusios
Garbanytė kaip saldžiai miega
Oho,Mika kokia panterytė
Mauras kiemo sargas, o kam dubenėlis šalia? Gal valgo ant palangės?
Oje, Aist, pagalvok tik, užuolaidos susitepa.Tai gi smulkmena.
O va pas mane vakar tapkė suplyšo, pati suplyšo, į smulkiausius skutelius.

</p><p>Garbanytė kaip saldžiai miega

</p><p>Oho,Mika kokia panterytė

</p><p>Mauras kiemo sargas, o kam dubenėlis šalia? Gal valgo ant palangės?

</p><p>Oje, Aist, pagalvok tik, užuolaidos susitepa.Tai gi smulkmena.
</p><p>O va pas mane vakar tapkė suplyšo, pati suplyšo, į smulkiausius skutelius.
</p>
Labas rytas.
Labai graži panterytė Mika ir Mauras. Mauras man atrodo... kiek aprimęs ir senstelėjęs, arba gal taip katinuką veikia liga.
Pas mus Tašė ėmė veltis. Laukiu algos pinigučių, turbūt skusime. Nes laižosi ir apsivemia, dabar ne kasdien, bet išties nelabai jai praėję. Badyt nenoriu, perku papildus surišančius fosforą iį paskutinių kapeikų ir vaistelius nuo pykinimo leidau 2 dienas ir 2 dienas 100 ml po oda Na Cl 0,9 proc. Padėjo.
Karalius Kingas atsigavęs, jau leidžia sau atsirinkinėti kąsnelius. Myli Jomantą.
Mažiukės - Nika 3,5 kg, Fogi 4,5 kg, dūksta, profilaktiškai Tašės pakertamos per uodegas, vadinasi, joms viskas gerai.
Lisitėja, kas tai per nestabilios prichikos tapkė? Ar įtari, kas ją išgąsdino?
Sagyte? Kaip Giliuko uodega?
Va, čia šitas geltonas,auksinis, pagrindinis tapkių gąsdintojas.Bet jei pagalvoji, kiek jis man kainavo( nervų ir pinigų), tai tapkės ir kojinės visiška smulkmena.
Nabagėlė Tašytė, apie šeimininkės piniginė jau ir nešneku.
Mauras jau garbaus amžiaus,jei neklystu jam 10 metų.O liga nei prie ko.Juk Setas turi tą pačią ligą.Ir nieko, puikiai valgo, dūksta.Net neįtartum,kad tai senas šuo.
Laba rytas, plepsės
Vai vai Mika kokia princesiška
Ainu su garbanėle kaip visuomet spinduliuoja jaukumu ir charizma (kiba nuo šeimininkės viskas
)
Šian ryte mačiau Magnuną važiujant ant Šilo tilto, kur lėkei, Magnun?
iš maniškių tyliausia gal Matilda. Tiksliau ji jei gerkloja, tai tikslingai - plonu gailiu balseliu, kai katytę nuo bado ant šono meta ir storu galingu, kai medžioja pliušinius liūtus ir lokius.
Runciukas burba, murkena, primygtinai įtikinėja, kad jau laikas katuką maitinti, o kai įsivažiuoja žaisti, būna tokie mrrrrMIAAUUUU. Ir ji dar KNARKIA
Perdras triukšmauja, kai ima veržti kailiukas, šiaip be reikalo nelabai pliurpia
Bižū - įvairiai, bet ji labiau murksena, nei knaiukia. Ir,žinoma, urzgia., čia jos firminis bendravimo būdas su kitais katinais.
Sveikatos Tašiukei Viena pažįstama globėja, kuri imasi visų Beglobio beviltiškų, turėjo tokį kudlotą ryžiką (tikiuosi, dar turi), su kepenų problemom, tai sakė, kad iš kailio būdavo matyti, kai pablogėja būklė - pats katinas dar lyg žvalus, o kailis ima labiau veltis, vadinsi, metas gydytis.,,. Negąsdinu, bet, manau, kad gerai pasidalyti informacija
Lisitėja, kokia tai isteriška šlepetė, ėmė ir pabiro į skutus
Visoms geros dienos, aš traktoriun ropščiuosi vėl
Giliukę su žuvadieniu Jo tikrai galėtų būti, kokia musė nutūpus ant torto
aist kokia faina ta Čija, beje kažkurią dieną l.rytas rašė apie keriukus Labai smagiai susiskaitė
Giliaus odiga tokia pat, dabar pradėjo jis ją laižyti, keliausim pas vetus, buvau viena užėjus apsitarti, tai aišku ką be katino gali pasakyti ogi nieko Šiaip ausys švarutukės, burna , nosis, akys.