Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba diena tokią niūrią dieną smile.gif

Gilytę gražuolytę su tortadieniu 4u.gif 4u.gif Guliašiukų jubiliatei, guliašiukų!! biggrin.gif

Tašytei sveikatos 4u.gif 4u.gif

Čija su višta prajuokino biggrin.gif
Maurui visas komfortas ant palangės, ir vieta stebėjimui gera, ir patiesaliukas, kad minkščiau būtų ir dubenėlis atsigerti biggrin.gif

Lisitėja apsikrauna kažkokiomis neaiškios psichikos šlepetėmis, po to gyvent keturkojai ramiai negali blink.gif

Mėta tai pakankamai tyli katė, bet vis tiek sugeba išvesti iš kantrybės kai naktį pradeda miauksėti už durų ir prašytis įleidžiama. Tas miauksėjimo diapazonas toks iš proto varantis, gerai, kad retai taip būna. Arba kai ateina laikas guliašaui, o aš vis dar neduodu, tai tada jau aiškiu ir garsiu MIAAAU išsako viską, ką apie mane galvoja biggrin.gif

Atsakyti

Erendir - nebuvau šiandien ant Šilo tilto , ten gal koks mano renault bendramintis buvo :D 

Aist - šiaip Mikutė yra meili ir gera katytė,  bara ji tik mane ir Kruopos su Grikiu nemėgsta  :) 

Maurui koną bus 11 metų,  žinoma jau amžius yra, biškį sulėtėjęs mūsų Imperatorius bet vis dar tvirtai laiko valdžios vairą salo letenose ir pozicijų neužleidžia nei per milimetrą  :) 

Dubenėlis ir dekutis ant palangės tai čia šeimininkutei Kruopai mama patiesia kai Kruopa į svečius atvyksta  :)  ji mėgsta ant tos palangės tupėti ir stebėti ką mama virtuvėje gamina 

Atsakyti

Oi, vos Giliukės nepamiršau paveikinti - daug daug gražių taškuotų metų gražuolei  :)  :4u:  :4u: 

Giliukui - sėkmingo vizito pas veterinarą :4u:​ 

Atsakyti

Giliukei pelingų metu  :4u:  :4u: 

Magnun, nu bliam, man jau akinius reikia ir vairuojant dėtis  :oh:  Mašiniukas kaip tavo, mergikė už vairo irgi kaip tu buvo :D , aišku, stiklai aplyti cepelinų spalvos aplinka ir judėimas sraute galėjo ir suklaidinti  :rolleyes: 

Atsakyti

Giliukei, sveikinimai ir linkėjimai nuo manęs ir nuo mano chebros :4u:

Ale, tikrai gerai pasakyta,kad aplinka cepelinų spalvos :blink:

Norėčiau tikrų cepelinų ir dar torto nuo Gilės, jeigu atliks :essen:

Atsakyti
Laba diena smile.gif
Tasytei sveikatos 4u.gif
Gilei linkejimai gimtadienio proga 4u.gif
Giliukui, sekmes, uodegos apziuroj 4u.gif

Merginos, pasidalinkit, kur maista perkat, gal zinot, kur pigiau? ax.gif
Atsakyti

Erendira - ne griekas ir apsirikti tokiu oru, bet kuriuo atveju smagu kad Vilniuje važinėjasi ir daugiau mano bendramašinių  :)​ 

Atsakyti

Gilę su gimtadieniu! Bet jau akių nustebimas pamačius tortą.  :rolleyes: 

Įdomiai perskaičiau apie temos katinų vokalinius sugebėjimus.  :) beje, kažkokioje laidoje girdėjau, kad katės, jei tik nori, moka kniaukti tokiais dažniais, kokiais verkia kūdikiai. Todėl moterims ypač sunkiai būna ištveriamas tas garsas - dauguma neatlaiko spaudimo.  :D 

Atsakyti

Lyja pas mus

.O,kad nebūtų liūdna gyventi, aplinkui šaudo. Pacukai prisipirkę petardų pleškina.Setas iš proto kraustosi.Ir Zunda bijo. :(

Atsakyti

Oi, Lisitėja, kaip pažįstama.  :unsure: Aš irgi nekenčiu tų sprogdintojų, nes Čija eina iš proto.  :( 

Savaitgalį nusimato daug įvairių svečių, tai sudarinėju preliminarų meniu, tuoj lėksiu į parduotuvę apsipirkti ir ryt nuo ryto šoksiu į trasą - virtuvinis tango su maisto produktais, šokis valso žingsniu maršrutu svetainė- virtuvė- dailusis indų/puodų plovimas ir neišsenkanti kalbėjimo salsa su artimaisiais.  :D 

176_A8_C4_B-01_DB-45_A5-_A29_C-70_CED55_

Atsakyti

Sveikos

Atšliaužiu pasidžiaugt, kad Minibella rado naujus namus.

Atsakyti

Gielux, džiugu dėl Mini Belos.Va dar jeigu  Spurgą į marčias išleistum :hmm:

Oho, Aist didžioji kulinarė :4u: Pasididžiuok, jei ką nors ypatingo gaminsi.

Viskas, batareikos išseko, rituosi į patalus b010.gifLabanaktis.

Atsakyti