Naujuosius sutikau su šaltuku ir sniego pudros sluoksniu. Miegot einant jau krito didžiuliai sniego kąsniai. 12.00 prabudau-lietus pila visu pajegumu. Pramiegojau žiemą... Matyt ir Nauji 2018 m. bus labai įvairoviški ir pilni staigmenų.
-Pūkuotosios, su naujais 2018 metais!
Sako bus geltonojo šuns. Nekaikurios čia jau susigiminiavusios su šunimis, tai gal geriau žinote kas naujais metais laukia. Aš giliai įsitikinusi, kad šuniški metai geri tik šunims. Nes šuniškas gyvenimas, tai, atsiprašau, ne katiniškas. Na, reiks kaip nors ištverti tą šunišką laikotarpį. Vakar tupėjau mamkos glėbyje ir stebėjau pyškalus danguje. Jei jau tų nebijau, gal baisiau nebus.
Visoms pūstauodegėms sveikatytės, pagerintos mitybos, pakasiukų/paglostukų neribotą kiekį ir mamkų ramiais nervais, kad mums viršvalandžių nereiktų dirbti.
-Ir aš, ir aš sveikinu forumines keturkojes draugužes ! Visų katiniškiausių svajonių išsipildymo.
Man jau atsibodo tos nesibaigiančios šventės-eina ir eina svečiai, durys neužsidaro. Ir visi-oi, koks gražus katinas...kac-kac-kac...ateik paglostysiu... Visiškai užtampė, kailiuką suvėlė, išsimiegoti neleido... eisiu svertis-tikrai puskilogramį pamečiau. O dar šventės, visos mamkės tik ir skundžiasi-oi, kiek lašekų priaugau. O aš, niurkalu dirbdama, baigiu iš kailio iškristi.
Su Naujais 2018 metais!
Kaip jau supratote iš katelių nuotaikų-metų gerumas priklauso nuo požiūrio į juos
Tad linkiu metų, kokių norite, tikitės, svajojate...
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 01 01, 14:20)
<p>Nebuvo sniego per naujametį, nebereikia ir dabar.Na, nebent savaitėlę pabūtų 5cm sniegelio ir -5 šaltuko.Kailinukus pravėdinti reikia.
</p><p>Vėjukas pasitempė kojukę.Šlubas dabar.Jei nepraeis iki rytojaus, ieškosime daktariuko.
</p>
Užuojauta dideliausia
Ir pasisek taip pradėti naujus metus. Gal ramiai pagulės ir pagerės.
Aš Rygoje befotkindama irgi dešne koja įlervojau į akmeninę gatvės duobę. Ten visur katastrofiškai nelygios gatvės ir aikštės. Kryptelėjo kojelė ir patempiau. Važiuojant namo jau ir tvinkčioti, kaisti pradėjo, paršlubavau iki durų namų. Gerai, kad turėjau Voltaren tepaliuko. Ryte atsikėliau sveikutėlė.
Gal ir Vėjukui padėtų? Įtrinti, aprišti, kad nelaižytų, ryt gal geriau būtų.