Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos pirmą Naujų Metų dieną  :4u:  :4u:  :4u: 

Tegul šie metai būna dosnūs įspūdžių,  mielų smulkmenų,  džiugesio akimirkų  :4u:  Labai jums visoms ačiū, kad esate, tad būkim visos kartu ir šiais metais :4u: 

Sniego Lietuvon neparvežiau, lėktuvą vakar užlaikė tai visas sniegas belaukiant skrydžio ir ištirpo. Prašysim Busy kad greituoju paštu siuntinį sniego atsiųstų  :)​ 

Atsakyti
Siuo metu negalesiu, ba isvykus tau, dangus apsiverke ir baigia istirpdyti visa sniega biggrin.gif
Atsakyti

Nebuvo sniego per naujametį, nebereikia ir dabar.Na, nebent savaitėlę pabūtų  5cm sniegelio ir -5 šaltuko.Kailinukus pravėdinti reikia.

Vėjukas pasitempė kojukę.Šlubas dabar.Jei nepraeis iki rytojaus, ieškosime daktariuko.

Atsakyti
Vargsas Vejukas, tikiuos neprireiks daktaro 4u.gif

Lisiteja, sniegas yra geris, ypac miske, kai tylu ramu aplink. Sniegas, ramybe, tarsi suletejes laikas. Eini tu, eina tavo suo kartu ir jauti kaip kaifuoji. Nuo viso to, kas aplink. Nuo tylos, sniego spindejimo, gurgzdesio po padais 4u.gif
Atsakyti
Naujuosius sutikau su šaltuku ir sniego pudros sluoksniu. Miegot einant jau krito didžiuliai sniego kąsniai. 12.00 prabudau-lietus pila visu pajegumu. Pramiegojau žiemą... Matyt ir Nauji 2018 m. bus labai įvairoviški ir pilni staigmenų.

-Pūkuotosios, su naujais 2018 metais! 4u.gif
Sako bus geltonojo šuns. Nekaikurios čia jau susigiminiavusios su šunimis, tai gal geriau žinote kas naujais metais laukia. Aš giliai įsitikinusi, kad šuniški metai geri tik šunims. Nes šuniškas gyvenimas, tai, atsiprašau, ne katiniškas. Na, reiks kaip nors ištverti tą šunišką laikotarpį. Vakar tupėjau mamkos glėbyje ir stebėjau pyškalus danguje. Jei jau tų nebijau, gal baisiau nebus.

Visoms pūstauodegėms sveikatytės, pagerintos mitybos, pakasiukų/paglostukų neribotą kiekį ir mamkų ramiais nervais, kad mums viršvalandžių nereiktų dirbti. 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

-Ir aš, ir aš sveikinu forumines keturkojes draugužes ! Visų katiniškiausių svajonių išsipildymo. 4u.gif

Man jau atsibodo tos nesibaigiančios šventės-eina ir eina svečiai, durys neužsidaro. Ir visi-oi, koks gražus katinas...kac-kac-kac...ateik paglostysiu... Visiškai užtampė, kailiuką suvėlė, išsimiegoti neleido... eisiu svertis-tikrai puskilogramį pamečiau. O dar šventės, visos mamkės tik ir skundžiasi-oi, kiek lašekų priaugau. O aš, niurkalu dirbdama, baigiu iš kailio iškristi.

Su Naujais 2018 metais!
Kaip jau supratote iš katelių nuotaikų-metų gerumas priklauso nuo požiūrio į juos biggrin.gif
Tad linkiu metų, kokių norite, tikitės, svajojate...

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 01 01, 14:20)
<p>Nebuvo sniego per naujametį, nebereikia ir dabar.Na, nebent savaitėlę pabūtų  5cm sniegelio ir -5 šaltuko.Kailinukus pravėdinti reikia.
</p><p>Vėjukas pasitempė kojukę.Šlubas dabar.Jei nepraeis iki rytojaus, ieškosime daktariuko.
</p>

Užuojauta dideliausia 4u.gif
Ir pasisek taip pradėti naujus metus. Gal ramiai pagulės ir pagerės.
Aš Rygoje befotkindama irgi dešne koja įlervojau į akmeninę gatvės duobę. Ten visur katastrofiškai nelygios gatvės ir aikštės. Kryptelėjo kojelė ir patempiau. Važiuojant namo jau ir tvinkčioti, kaisti pradėjo, paršlubavau iki durų namų. Gerai, kad turėjau Voltaren tepaliuko. Ryte atsikėliau sveikutėlė.

Gal ir Vėjukui padėtų? Įtrinti, aprišti, kad nelaižytų, ryt gal geriau būtų.
Atsakyti

Ačiū, Evora, bet tokie metodai gyvūnui nepadės.Padės tik geriami ar leidžiami vaistai.Ne pirmas kartas su ta koja.Šitiems ilgakūniams- žemagrindžiams nugaros ir galūnės labai jautrūs dalykai.

Jei toks gyvenimas kaip mūsų šunų,tai metai bus nuostabūs.Tik ta Vėjas su šluba koja reikalą gadina.

Varganos katelės, išrašyk joms po papildomą porciją guliašiukų.

Pasirodo ir Zunda labai bijo fejerverkų.Per patį piką abu Setu prie mano kojų kiūtojo.

Atsakyti

Busy - kaip gi taip šitiek sniego sutirpo :mastau: parašei tai labai teisingai - miške atridė ne tik gamta bet ir laikas sustingęs - nerealiai gražu :4u: 

Vėjukui - kad greičiau koja sugytų ir galėtų smagiai visus metus bėgioti  :4u:​ 

Atsakyti

Pas mus Mauras su Grikiu ramiai fejerverkus orabuvo, net ausim nesulapėjo. O Kruopa su Mika laikinai pamiršusios nesutarimus vonioje  kartu beveik susiglaudusios prasėdėjo

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 01 01, 15:30)
</p><p>Varganos katelės, išrašyk joms po papildomą porciją guliašiukų.

Gavo šiandien mylimo paštetuko, bet labai nesusižavėjo. Užuodžia atitirpstančią sprandinę ir tauposi jai. Visada vieną žalios mėsos blyną skiriu joms, tai dabar ir laukia. Gudrutės.
Atsakyti
Kaip maniskiai sutiko naujus, nemaciau isvykom su gaspadorium svesti kitur 4u.gif

Bet va radau vel sena video dar su Karoliais. Is stebuklingo musu misko

https://www.youtube....h?v=CW346q9zqWs
Atsakyti

Su Naujais Metais  :4u: 

Gražių svajonių ir jų išsipildymo, gerų ir pelningų darbų, daug sveikatos ir energijos, ištikimų draugų šiais Šuns metais linkiu visoms :rolleyes: 

Daug ir gražiai prirašėte, ir daug gražių įspūdžių prisižiūrėjau... :) 

Aplink mano namelius senieji metai baigėsi tyliai, tyliai, ir staiga 12 val. prasidėjo - toookie sprogimai, švilpimai , švieselių ir žvaigždučių žibėjimai - katinėliai nepanikavo, bet susirūpinę ir išsigandę buvo stipriai :unsure: 

Bugučiui po Kalėdų skauda pilvuką ( mano kaltė :unsure: ), po truputį dabar atsigaudinėja, Katytė įsitaisė slogą nesibaigiančią, kuri perėjo į sinusitą, apčiaudėjo visus namus  :oh: 

Kadangi gydyti nežinau kaip, pradėjau girdyti Sinupret tabletes :daktaras 

Paveikslų galerija atsiuntė pasiūlymą įsigyti štai tokį paveikslą 90x70 cm

[url=https://radikal.ru]a54f74bbf25b.jpg[/url]

Atsakyti
Nuostabus žiemos grožis. Kaip pačios Sniego Karalienės šalyje. Aš šalčio pakęst negaliu, bet pasivaikščioti po tokį mišką užsimaniau.
Atsakyti