Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos, pirmą  Naujų  Metų  dieną !  MANO kompanija  visiems  šių  namučių  gyventojams  linki  stiprios  sveikatos, geros  nuotaikos, šiltų  ir jaukių  namų !  Turiu  pasakyti, kad  pati  jauniausia  mano  kompanijos  dalyvė  šaudymų  visai  nebijojo - pačiame  fejerverkų  įkarštyje  drąsiai lakstė  per  palangę  pirmyn  atgal  ir didelėmis  akimis gėrėjosi už  lango  vykstančiu  šou! Tuo  tarpu  kiti  du  dalyviai  drebėjo  po stalu:-)

Atsakyti
Rodau pelytes - mėlyna vakar, balta šiandien nerta..
vartotojo įkelta nuotrauka
Gero vakaro ir saldžių sapnų. 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: Šventės atšvęstos,mišrainės suvalgytos, dovanos išpakuotos.Gal net ir fejerverkai baigėsi?Taip,kad marš visi prie darbų.

Pacūkai kokie patiešni :wub:

.Aha, skubam bėgam.Čia jums,dvikojams aktualu, o mes dar ilsimės.65070a672f14.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 02 sausio 2018 - 07:35

Laba rytą :4u: 

Ką gi vėl pradedam metų ratą iš pradžių :) 

20180101_014313.jpg

Milireta - peliukėliai smagučiai  :4u: 

Molio pirma metų darbo diena tiesiog tobula  :D​ 

Atsakyti

Labassssss, su Naujaissss :D

Priedas  IMG_20180102_114532.jpg   55,25KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mielosios, nuoširdžiausi sveikinimai Naujais Metais lai jie buna patys pačiausi, 

Ačiū kad esat. O aš namie be kompo likus, tai va taip ir užsislaptinau per šventes.

Bosui po šuns metų sutiktuvių

e56144ac8b5a313d024ad3f181caa75e504.jpg

Atsakyti
Labas,

kas dirba, o aš namuose tinginiauju su katelėmis kartu. Bet labai laiminga nesijaučiu, nes pilnatis miegoti nedavė. Jaučiuosi neišsimiegojusi ir visa lyg sudaužyta. Reik prie kompo visokius planus 2018 m. kurti, bet taip nesinori, taip galvoje dykuma...

milereta, pelytės labai gražios 4u.gif

Moliukas tikrai matos, kad šventes šventė biggrin.gif

Kruopcė pavyzdingai mamikę į darbus išlydi tongue.gif

Sidabre, ar pirksi kačių paveikslą?

-Pagaliau baigėsi šventės, bent numigti ramiai galima.

Atsakyti

Gerbiami UAB nariai ir jiems prijauciantys. Linkiu, kad sie metai, nors ir pavadinti nelabai maloniai, atnestu daug dziaugsmo. Linkiu guliasingu, sikpopieringu, pelingu, draskingu metu! 

Atsakyti

Priedas  IMG_20180102_130305.jpg   96,92KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Sveikutės 2018 metais 4u.gif

Niu ką, baliai baigėsi, prasideda rutina biggrin.gif

Milereta, pelytės puikios mirksiukas.gif Koks geras užkrečiamas pavyzdys.

Diinkos šuns metai bigsmile.gif Nesvarbu kieno metai, bet bosas namie nesikeičia hihihi.gif
Atsakyti

evora, - neaaaa, paveikslo nepirksiu  :unsure: Neleidžia finansai...nors gal ir norėčiau tokio, bet reiktų žiūrėti, kaip namuose atrodo tiek kačių blizgančių akyčių.... :D  :D 

Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2018 01 02, 15:05)
<p><strong>evora</strong>, - neaaaa, paveikslo nepirksiu  unsure.gif Neleidžia finansai...nors gal ir norėčiau tokio, bet reiktų žiūrėti, kaip namuose atrodo tiek kačių blizgančių akyčių.... biggrin.gif  biggrin.gif </p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tų akių gausybė ir man užkliuvo biggrin.gif ir dar taip įkyriai...
Aš vieną paveikslą nusipirkau Naujų metų proga. Nors tikrai nemaniau, kad pinigų turiu biggrin.gif . Bet, kai dvi savaites tas paveikslas akyse stovi net ir miegant, o trauka neapsakoma... Tenka pirkti biggrin.gif
Atsakyti