Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mes po vetkės. Vėjukui iš riešiuko patempta kojukė. Vaistai iki šeštadienio ir ramybė.Net ant dūšios lengviau pasidarė.Gyvensim :irnesakyk:

Katės valdo :victory2: Reikia šunims vietą parodyti, kitaip netvarka būtų.

Prisidedam prie UAB sveikinimų. :4u: O kuo negražiai skamba šuns metai? Juk ne kokio gaidžio ar kiaulės, ar gyvatės.

Evora, parooodyk paveikslą :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 02 sausio 2018 - 14:28
QUOTE(evora @ 2018 01 02, 15:12)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Tų akių gausybė ir man užkliuvo biggrin.gif  ir dar taip įkyriai...
Aš vieną paveikslą nusipirkau Naujų metų proga. Nors tikrai nemaniau, kad pinigų turiu biggrin.gif . Bet, kai dvi savaites tas paveikslas akyse stovi net ir miegant, o trauka neapsakoma... Tenka pirkti biggrin.gif

Parodyk tą paveikslą hipnotizuotoją mirksiukas.gif
Atsakyti

Vėjukui sveikatos  :4u: 

Man irgi gražiai ir mielai skamba - Šuns Metai ! Sakyčiau, tokie draugiški, ištikimi, atsidavę žmogui ir niekada neišduos ( čia ne iš horoskopų ). Tarp kitko šiandien filmas 21,30 per TV8 "Hačiko.Šuns istorija", sako, jautresni tik verkia visą filmą... :mirksiukas: 

evora, noooriu pažiūrėt paveikslo .... :oh:  

Atsakyti

Moliuk ir Zunda, išaiškinkit šeiminykei, kad viskas kas ne katė, skamba beryšio :D

Bela

Atsakyti

Jorė gana linksmai sutiko  Naujus metus su Murkėnu :) 

https://www.youtube....h?v=1Rb25LQX7RQ

Atsakyti
Paveikslą parodysiu, bet ryt. Kol šviesu buvo, kuičiausi balkone/sukulentariume, o dabar jau prieblanda ir apšvietimas fotkinti visai prastas. Teks pakentėti. ax.gif

Atsakyti

Kaip gražiai Jorytė dūksta su kačiuku. :wub: Lygiai taip žaisdavo mano senasis rainiukas su taksiuku.

Hačiko nežiūrėsiu,negaliu, esu jautri.Dar apsiverksiu, o rytoj į darbą, nenoriu būti užtinusi.

Girdėjai, rudas ilgas ką teta sakė, viskas kas ne katė yra nesąmonėab07c9c5d636.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 02 sausio 2018 - 16:39
-Aišku, kad nesąmonė. Štai guliu mamkai ant bambos ir man visi metai tik katiniški. Pabandytų man kas revoliucijas kelti-tuoj šunim, tigru, drakonu pavirsčiau. Gautų visus žvėriškus metus vienam komplekte.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nu, blioviau...Nereikėjo nei Hačiko žiūrėti. Užtaikiau TV PAGALBĄ per TV3 pamatyti apie labradorę Betę. Išvežė šeimininkas šunytę numirti į voljerą su augliu lyg tešmeniu tarp kojų. Išoperavus auglio svoris apie 3,5-4 kg. Dabar išgelbėta šunytė siūloma dovanų atsakingiems žmonėms.

Ir yra abejingų šeimininkų, neįsivaizduoju, kaip šuniui reik į akis žiūrėti ir nieko nejausti.
Nikė irgi susijaudinus-mamka bliauna. Trinasi visa savo figūra kur tik pasiekia, mano veidas jau jos gaurais apkibęs ir nulaižytas. Teikia paguodą kaip išmano.
Atsakyti

Evora  a020.gif, šioje vietoje aš tavo draugė.Tiesiog vengiu tokių laidų.Verkiu, nervuojuosi, jaučiuosi bejėgė ir iš viso tada gyvenimas kaip š---o kalnas atrodo.Be jokios vilties  kibirkštėlės

Kai buvom klinikoje, tai ten praktiškai durys neužsidaro.Srautas pacientų ,kaip sostinėje.Ir kas krito į akis, beveik visi bekilmiukai.

Vienas vyras bokse turėjo katiną.Toks sidabriškai pilkas, rainas,didžiulis.Sakė sveria 9 kg. Kai atsargiai paklausiau kokia veislė, sakė,kad iš globos namelių.Daug gerų žmonių ant svieto. :wub:

Apie ašarų temą, tai mane guodžia tik šunys.Katinai pasižiūri kvadratinėmis akimis, atseit nieko nesupranta.O kai tik pagalvoji,kad reikėtų guliašiuką traukti, kaip mat abu prisistato.Telepatai, atseit. :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 02 sausio 2018 - 19:04

Vėjukui :4u:  :4u:  :4u:  gerai, kad nieko rimtesnio  :4u:  

Zundytė valdo  :D 

Evora - ir aš lauksiu ryt paveikslo, labai smalsu  :4u: 

Jorytė kaip smagiai pas Murkėną svečiavosi  :D  :D 

Maniškiai savo mamką atgavę dabar nė akimirkai nuo manęs nesitraukia  :)  Buvau nuo savo buto raktus pas tėvukus palikusi, tai grįžusi užbėgau, raktus nutvėriau ir išlėkiau namo persirengti. Grikis su Kruopa tuo metu miegojo ir nespėjo atbėgti manęs pasitikti. Tėvukai sakė, kad kai išbėgau, tai mano uodegos sukilę puolė manęs ieškoti, blaškėsi po namus, rypavo balsu, ant buto durų šokinėjo - norėjo versti duris ir bėgti mamkos ieškoti. Užtat kai persirengusi grįžau, tai abudu glėbin kniaukdami puolė, iš paskos prisispaudę sekiojo, Grikis paskum tiesiai į savo tašę puolė, kad tik neduok die mamka nepamirštų mažo katinėlio  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2018 01 02, 20:16)
<p><strong>Vėjukui </strong>-  4u.gif  4u.gif  4u.gif  gerai, kad nieko rimtesnio  4u.gif  </p><p><strong>Zundytė </strong>valdo  biggrin.gif </p><p><strong>Evora </strong>- ir aš lauksiu ryt paveikslo, labai smalsu  4u.gif </p><p><strong>Jorytė </strong>kaip smagiai pas Murkėną svečiavosi  biggrin.gif  biggrin.gif </p><p>Maniškiai savo mamką atgavę dabar nė akimirkai nuo manęs nesitraukia  smile.gif  Buvau nuo savo buto raktus pas tėvukus palikusi, tai grįžusi užbėgau, raktus nutvėriau ir išlėkiau namo persirengti. Grikis su Kruopa tuo metu miegojo ir nespėjo atbėgti manęs pasitikti. Tėvukai sakė, kad kai išbėgau, tai mano uodegos sukilę puolė manęs ieškoti, blaškėsi po namus, rypavo balsu, ant buto durų šokinėjo - norėjo versti duris ir bėgti mamkos ieškoti. Užtat kai persirengusi grįžau, tai abudu glėbin kniaukdami puolė, iš paskos prisispaudę sekiojo, Grikis paskum tiesiai į savo tašę puolė, kad tik neduok die mamka nepamirštų mažo katinėlio  smile.gif​ </p>

Miela, Magnun...
Atsakyti