Tikiuos, Šponkiukui viskas gerai.
Ir Lapynai. Dingo.
Errrreeeeeeeeeeendiraaaaaaaaaaa!
Vaje, Gielux, kaip keikiasi Tašė, kad žinotum, kai kerpu nagus! Baisu kam ir pasakot!
Gielux, Tu- mano kolegė sveikatos klausimu. Aš, išslaugiusi visus šeimos narius nuo pikto viruso ir pastačiusi juos ant kojų ( na, kai ką - ant ramentų), atsikvėpiau, atsipalaidavau ir...susirgau. Vaikščiojo mano vyrija susirūpinusiom fizionomijom, kaip ne kaip šiuo momentu esu pagrindinė šeimos kampų išlaikytoja visomis prasmėmis. O ir į darbą tiesiog privalau eiti - emigrantai suskridę lėktuvų bilietais nuo tarpdurio mojuoja, dėl vizitų dar nuo Velykų sutarta buvo. Rapolas pridėjęs ranką man prie kaktos konstatuoja :" Turi temperatūros, nes esi karšta, bet neprakaituoji." Vyras antklodę apkamšęs guodžia, kad rytoj pagerės. Ignas arbatą puslitriais neša. Erodės rekomenduotus Cordyceps, cinko, vit c kokteilius vartoju. Na, ir panašu, kad pasveiksiu, niekur nesidėsiu.
Sveikos, as tai laikausi, man didziausia yra busto problema, nes tiek ikisau i ta nama , kad nenoriu iseit, zinau kad jis irgi neliks cia vienas, o atrodo specialiai daro, kad ale tu dink is cia, nes cia mano namai, eisiu pas savininka prasysiu kad duotu koki popieriu kad ir as cia gyvenu, nes kai pradeda metyt is namu sako iskviesiu mentus ir ismes. dabar isvis nesneka, zaidzia istisai ps4, atrodo ir nesitvarko tik kad mane sunervint, bet.... man taip vienodai.. Saugojau santykius du metus gal, kai visi aplink snekejo, ka ji su juo veikia kaip jis su ja elgiasi ir t.t. as zinau as irgi ne angelas , bet cia esu as kalciausia baisiausia ir t.t. o jis idealas.. Viskas bus gerai ,as tikiu, nes kaip ten yra kai uzsidaro durys atsiveria langas, lapkricio vidury atsirado kitas mano gyvenime, tiesa po savaites sake, kad nieko nebus ir geriau negadinciu santykiu su na dabar jau kaimynu, ka ten gadint jei ner ka gadint na bet po savaites neiskente paskambino vistiek ir bendraujam toliau, naujus kartu sutikom. Is pradziu dar galvojau gal reiktu jau issikraustyt ir tada kazka daryt, bet kai pries iseinant tokiu grozybiu isgirdau, kad pasieme cia ubage su padevalkiniais rubais, ejau ir isejau .... tame ir beda jis zino, kad as stipresne uz ji, todel kanda ir neikanda niekaip. Issiliejau cia, bet man tikrai viskas bus gerai as net neabejoju, kol kas blogai tas, kad per tuos naujus namus baldus likau finansiskai nepasitaupius nieko
Aist, laikykis Aš su arbatos viedru sėdžiu, neseniai iš darbo paršliaužiau. Spintos princesė
Azu, laikykis. Tu stipri, graži moteris ir tikrai neprapulsi
Ką skanaus duosi?
IMG_20180104_213001.jpg 104,73KB
0 Parsiųsta kartų
Labas rytas Grynas siaubas, kokia tamsa ir drėgmė :blink:Ir dar vėjas kyla.Nuotaika nulinė, nes jau visą savaitę tupiu darbe, rytoj paskutinė diena, kaip nors ištversiu.
Azu, tau atskiras apkabinimas.Kaip tai viskas girdėta, ir pereita.Tiesa tai buvo seniai, bet nuoskaudos liko visam.
Aist, su šitokia slaugymo komanda, greita susveiksi.
Spurga kokia dailutė
Ainu tvarkingai ant lentynos pasidėjus
Karamelinis Bugutis
Lekiu į darbelį, visiems geros dienos Niekas nesirkit, neliūdėkit,nepradinkit :4u:Dabar bjaurus laikas, tamsu,bjauru, šlapia, nyku.Svarbu pralaukti šitą sunkmetį.
Sveikos
Buvau pikts nuo ryto, nes visokie planai griūva, keičias, naktį irgi giminaičiai cirkinosi. Bet...Sidabrės sakinys apie jaunuolį labai pikantiškai susiskaite ir kaip ranka blogą nuotaiką nuėmė
Ryte įdėjau naujoviško konservo, oi kaip Bela jį užkasinėjo ir iš vienos pusės ir iš kitos. Nueina, vėl grįžta ir vėl kasa: nu jau taip tu čia neskaniai idėjai baisu baisu po to dar ir Spurgos lėkštę užkasė
Labos mielosios
Giriu pūkius, eglutes ir paveikslus
Palinkėjimai sveikti Giliukui , Nabagaš kačiukaš, turi toršerą vaizduoti
...
Azu, laikykis, viskas bus kaip panorėsi, pamatysi
Mane kažkaip ištiko nekalbadieniai - šventės buvo be Rut - keistas jausmas, nors žinojau gi, kad neatvažiuos. Tada visokie išvedžiojimai mintyse apie tai, kokio mažumo tapo mano šeima ir blablabla ir blablabla užgriuvo , dar tarpušvenčiu nusprendžiau nedirbti ir paaiškėjo, kad kai nėra vaiko ir neturiu skubaus darbo, danguje atsiveria dideliausia skylė, kurios neturiu kolei kas kuo užlopyti, tad reikia eiti į dailiojo skylių danguje lopymo kursus
Na, bet darbo jau turiu vėl sočiai, tai, grįžinėju iš lėto į vėžes ir net manau, kad mums labai nekenktų susirinkti ponaujametinio susirinkimo proga Gal susibėgam kokią 13 d.? Galiu pakviesti į svečius