Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Evora - paveikslas gražus  :4u:  ir manau kad pats geriausias būdas renkantis paveikslą vadovautis vidine nuojauta  :4u:  :4u: 

Jetus kaip Giliuko gaila,  gal Apus patarimas padės  :4u: 

Mamkos padėjėja

20180102_215917.jpg

Atsakyti
evora, paveikslas nuostabus wub.gif Ir angelas labai įspūdingai atrodo, nemoku taip gražiai apibūdinti, tuos paveikslus iš tiesų reikia pajausti ... o čia tikrai yra ką pajausti, smagu, kad ir geri jausmai aplanko prie šio paveikslo smile.gif
Įdomu, kokio dydžio šis paveikslas, kad įsivaizduoti, kaip ant sienos kabo ?
Jau paskaičiau ir dydį - tikrai gražu, turėtų ir namus labai puošti ax.gif ax.gif

Gal mano amžius jau irgi toks - labai dairausi paveikslo su angelu, ypatinu angelu, tačiau savojo dar neradau, Aurikos - net mažučiai labai brangūs, R.Sadauskienės nusipirkau kažkada su angeliukais, bet labai mažutis, tik tokį galėjau sau leisti unsure.gif
Šaunuolė, evora, gražūs dalykai atneša ir daug gerų jausmų.
Kažkada girdėjau istoriją, kad draugės pažįstamos sudegė dalis sodo namo, bet ugnis daėjo iki tos vietos, kur kabojo angelai, kažkaip ten virš stalo buvo sukabinta visa, na sakykim, angelų kolekcija, ir liko ji nepaliesta, ir toliau ugnis nėjo ....

Ai, apie Katytę - na, sustačiau abu narvelius ant galinės sėdynės.Išgirdau kniaukia, atsisuku, drąsko katė tas dureles, plėšo, gatvėj nelabai galėjau sustoti, dar atsisuku - jau visur kraujas, ir katė išsižiojusi, burna kruvina, na, kol iki klinikų, netoli ten buvo, bet va taip ji rovėsi..., nors esam važiavę kiek kartų, ir skiepų, ir kitų ligų gydyti...
Aš supratau, kad ji užprotestavo, kodėl išvežu iš šitų namų, kiek suprantu, jai čia labai patinka biggrin.gif O pakovoti ji tikrai moka - laukinė prigimtis biggrin.gif

Kruopa - irgi kaip paveikslas, gražiam padėkliuke thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 03 sausio 2018 - 22:49
Kruopa lyg keptas paršiukas ant bajoriško stalo. Tik obuolį dar reik įsikąsti biggrin.gif
Sidabre, man dar patinka Giedrės Seniūnienės angeliukai. Jie visi maži vaikai su sparneliais, bet skirtingų nuotaikų ir mieli. Kalėdiniam sveikinimui jums buvau foto pridėjusi, dar ir dabar pardavime yra (kaina 123). Tiesa dydžiai nedideli 30x40, 30x60.
Mano angelas buvo išskirtinis kūrinys, nes tokiu stiliumi dailininko nedaug paveikslų, o šį kūrė ypatingai įsijautęs, visą dieną neišeidamas iš studijos. Net pavalgyt namiškiai nekvietė. Sakė tokius kūrinius vadina SAU. Kodėl jį pardavė? Gal tiesiog pinigų reikėjo prieš šventes.

O mano vaikai išaugo su mamkos autoportretu/aukle. Kabojo jis jų kambaryje ir tik užaugę sūnūs man jo paslaptį išdavė. Pasirodo, kai tik darydavo ką negero, tuoj žiūrėdavo į paveikslą. O šio akys visada žiūrėdavo į nusikaltėlį. Iš kur nežiūrėtum, o akys vistiek žiūri tiesiai į tave. Taip iš kart sūneliai ir pasijusdavo blogai darą biggrin.gif Užtikrinta drausminanti priemonė buvo.

---------------------
-Ir ko ta mamka šiandien nepatenkinta? Na, užkandau Rėjaus saločikių, bet juk nieko blogo. Štai ir teta Lisitėja pritarė, kad nieko blogo. Dabar tapetą nurarinau-bandžiau remontą priartinti ir vėl negerai. Nepataikau ir nepataikau mamkai įtikti. Kažin kepenėlių ar duos kur lėkštėje ant spintelės?

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Apus o gal zinai kiek cm tavo gaubtas buvo? Nu man toks jausmas kad musiskis per didelis jam. Tai nors tiek gerai kad vaistus lengvai sugere. 

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u:

Evora, angelas labai,labai gražus :wub:Tokios džiugios,vaiskios spalvos,labai keliančios nuotaiką.

Čigonyte, aš nesakiau,kad gėlės partalinti gerai. a045.gifTik turėjau mintyje,kad rėjus nenuodingas.

Kruopa kaip desertas :lol:

Reikės morališkai prisiruošti Zundai nagus karpyti.Šuniukui nukarpyti vienas juokas, o su šita kaip bus? Į kliniką tampyti nenoriu, išsigąs vaikas.

Sagyte, gal patrumpink satelitą?Nukirpk kelis cm.Aš taip Setukui dariau.

Visoms geros dienos, lekiu į darbelį. :4u:

Atsakyti
Sveikutės

Azu, laikykis console.gif

Evora, puikus paveikslas. Šviesus, šiltas ir svarbiausia tau skirtas mirksiukas.gif
O Čigonėlė su mano Mėta turi tą patį skonį gėlėms- trispalvį rėjų bigsmile.gif Pas mane jis nabagas visas apgraužtas, sukompostiruotais lapais buvo užkeltas ant auukščiausios lentynos, kur nelabai gali pasiekti. Tai dabar jo vietą užėmė Vėzdūnė ax.gif

Giliukui užuojauta 4u.gif Ot nepaseda koks, tai uodegą nusidepiliuoja, tai dabar dar blogiau, nagą nusitraukė unsure.gif Kantrybės ir jam ir jums 4u.gif

Sidabre, Katytės kelionė kaip koks siaubiakas pasirodė blink.gif

Kruopa kaip kalakutas padėkle biggrin.gif Padėklas fainas biggrin.gif Ieškau kažko tokio, ale dekupažinio, tik su kojom, lovos padėklo ir nerandu kas patiktų.
Atsakyti

Paskaitykit:
https://www.facebook...159710810655545

Atsakyti

Sveikos, mergaitės  :4u:  :4u:  :4u: 

Pirmiausia Giliukui užuojauta  :4u: 

Na, ir su Naujais metais  :D​ 

Atsakyti

Pagal foto matau, kad mažiausią turit. Jei sugalvosi sumažinti, pasieks koją. išmoksta į antrą parą valgyti, tik sukelk viską, aš kėliau kad  min  10 cm būtų maistas pakeltas.

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2018 01 03, 23:06)
<p>Na nagus aš karpau, matyt jus bus per šventes bus kažkur nagus ikišes vienas buvo namie. </p><p>Negerai jam su tuo gaubtu needa , negeria , nevalgo i wc neina tik guli verysad.gif bet tik nuimu iskart pradeda laizyti koja verysad.gif  buvau aprisus nulupo viska verysad.gif  Stresas visiems.</p>

Palik su gaubtu, per porą dienų adaptuosis.
Geriau, nei laižosi.
Nikai, kai koja buvo nukirsta, irgi dėjau. Baisiausia ten muistėsi, bet nuėmus draskė tvarsčius.
Adaptavos, po 2-3 dienų jau vaikštinėjo su Fogi.

Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2018 01 03, 21:52)
Labas vakaras,
Užuojauta Giliukui, kad greičiau sugytų  4u.gif
Anksčiau škotukų temoje mes daug diskutuodavom - kirpti katinui nagus, ar nekirpti ?
Buvo už, ir prieš. Nežinau, gal Giliukas dėl kitos priežasties nusilaužė, bet būtent nekarpyti nagai kelia pavoju: kažkur įsminga, į kokį kilimą ar pan. ir betraukdamas katinas gali perdaug nulaužti, pažeisti ir giliau, o po to - kartais ir infekcija  unsure.gif
Nors aš savo Bugiui negaliu nagų nukarpyti, draskosi, kaip išprotėjęs, neišlaikau.  Nors tiek, kad ant trinkelių lauke kažkiek nubrūžina, kartais keletą nukerpu per kančias  bigsmile.gif
Katytė stipriai susižeidė, kai vežiau pas vetus skiepyti, draskėsi narve ir labai giliai nusiplėšė nagus. Sugijo, bet kažkaip netaisyklingai dabar tie jos piršteliai  unsure.gif
Tačiau nagučiai nauji auga, na, neliko benagė, nors atrodė, kad visai išplėšė...

Tikėkimės, kad nereikės amputuoti to pirštelio, svarbu, praeitų uždegimas ir pradėtų normaliai gyti  doh.gif

Aš Tašei negaliu viena nagų kirpti, turiu tokį krepšį, pirkau iš vetų. Kur vaistus leidžia besidraskantiems. Ten ją sukišu, uždengiu snukutį, kad mano rankų nematytų ir kerpu. Kitaip ir krepšiuke kanda, kai priekines letenas kerpu. Jau kartą įaugusį nagą operavome, tai daugiau nenoriu. Pati veterinarė pasiūlė. Krepšiiukas 34 eurai kainavo.
Bet nagus kirpt 4 eurai, jaučiuos jau sutaupius.
Nuginkluoju kas 4 sav.

Atsakyti

Sveikos

Jau beveik nebegaudau bėgančios nosies, tai galiu ir prie pc patapšnot :D Užkniso sirgt, juolab, kad darban vis tiek reik, tai porą dienų galėjau drąsiai vaidint kokiam nors filme apie zombius, grimerių būtų nereikėję :D

Belai nukerpu nagus be problemų, o va Spurga visą keiksmažodžių leksikoną išnaudoja. Bet tenka kirpt, nes mušasi kasdien, išsikabliuos akis, jei nenunaginsiu. Bet tik priekinius kerpu, užpakalinių dar nedrįstu.

Šiandien ryte Bela miegojo man ant kojų ir atėjo Spurga :D pamurksėjo, pasitrynė apie rankas ir bandė gultis šalia, tik kad Bela prabudo :D . Kai nėrė abiedvi į kambarį, gerai,kad prie eglutės kėdė pastatyta buvo, bo būtų laaabai daug man darbo ir šukių :D

Viena pusėtinai gera žinia, kad namiškiai nebeburba dėl muštynių, jaučiu visi priprato. Reiktų aišku spjaudytis, bo tik kuo nors pasigiriu ir viskas apsiverčia.

Pasigedau Erendiros, ku ku :unsure: Šponkius, Aist irgi kažkur  :unsure: 

Atsakyti

Sveikos šiuose metuose.  :4u: Man šuo asocijuojasi su darbštumu, ištikimybe, mokėjimu džiaugtis paprastais dalykais ir žvelgti į viską ( išskyrus fejerverkus :rolleyes:) pozityviai. To sau ir jums visoms ir linkiu.

Čija jau pradeda atsigauti nuo šūvių fobijos. Sunku jai buvo pastarąsias kelias savaites, stogas važiavo tiesiog akyse, nepaisant nuolat gaunamų raminamųjų. Ir gaila šuns buvo, ir pikta. Į lauką atsisakydavo eiti, tempte tempdavome kaip ruonį pilvu per sausumą, kad bent reikalus lauke apsiformintų, lekuodavo, seilėdavosi, drebėdavo, į jokias komandas nereaguodavo. Konsultavausi su profesionaliais kinologais - deja, tai yra įgimtas dalykas ir nėra jokių priemonių tą fobiją suvaldyti. Dabar jau grįžta šuns protelis namo, visiems smagiau gyventi. 

Labai gera skaityti Magnunos džiugius snieguotus įspūdžius iš viešnagės pas Busy.

Gaila Giliuko, kad susižeidė. Tegu gyja sklandžiai. 

Evoros paveikslas man jaukus pasirodė.

Diinkos Bosiukas įsitaisęs gulte juokingai. 

Kruopa pasiserviravusi skoningai. 

Azu, laikykis. 

Spintinė princesė ant žirnio :

1_FF2_D603-1457-4_CD6-_BD74-_EC1_B67_BA3

210478_BA-_B9_E2-4_BBC-_BAD6-_E9964_C926

Atsakyti