Evora - paveikslas gražus ir manau kad pats geriausias būdas renkantis paveikslą vadovautis vidine nuojauta
Jetus kaip Giliuko gaila, gal Apus patarimas padės
Mamkos padėjėja
Sveikos iš pat ryto
Evora, angelas labai,labai gražus :wub:Tokios džiugios,vaiskios spalvos,labai keliančios nuotaiką.
Čigonyte, aš nesakiau,kad gėlės partalinti gerai. Tik turėjau mintyje,kad rėjus nenuodingas.
Kruopa kaip desertas
Reikės morališkai prisiruošti Zundai nagus karpyti.Šuniukui nukarpyti vienas juokas, o su šita kaip bus? Į kliniką tampyti nenoriu, išsigąs vaikas.
Sagyte, gal patrumpink satelitą?Nukirpk kelis cm.Aš taip Setukui dariau.
Visoms geros dienos, lekiu į darbelį.
Paskaitykit:
https://www.facebook...159710810655545
Sveikos
Jau beveik nebegaudau bėgančios nosies, tai galiu ir prie pc patapšnot Užkniso sirgt, juolab, kad darban vis tiek reik, tai porą dienų galėjau drąsiai vaidint kokiam nors filme apie zombius, grimerių būtų nereikėję
Belai nukerpu nagus be problemų, o va Spurga visą keiksmažodžių leksikoną išnaudoja. Bet tenka kirpt, nes mušasi kasdien, išsikabliuos akis, jei nenunaginsiu. Bet tik priekinius kerpu, užpakalinių dar nedrįstu.
Šiandien ryte Bela miegojo man ant kojų ir atėjo Spurga pamurksėjo, pasitrynė apie rankas ir bandė gultis šalia, tik kad Bela prabudo
. Kai nėrė abiedvi į kambarį, gerai,kad prie eglutės kėdė pastatyta buvo, bo būtų laaabai daug man darbo ir šukių
Viena pusėtinai gera žinia, kad namiškiai nebeburba dėl muštynių, jaučiu visi priprato. Reiktų aišku spjaudytis, bo tik kuo nors pasigiriu ir viskas apsiverčia.
Pasigedau Erendiros, ku ku Šponkius, Aist irgi kažkur
Sveikos šiuose metuose. Man šuo asocijuojasi su darbštumu, ištikimybe, mokėjimu džiaugtis paprastais dalykais ir žvelgti į viską ( išskyrus fejerverkus
) pozityviai. To sau ir jums visoms ir linkiu.
Čija jau pradeda atsigauti nuo šūvių fobijos. Sunku jai buvo pastarąsias kelias savaites, stogas važiavo tiesiog akyse, nepaisant nuolat gaunamų raminamųjų. Ir gaila šuns buvo, ir pikta. Į lauką atsisakydavo eiti, tempte tempdavome kaip ruonį pilvu per sausumą, kad bent reikalus lauke apsiformintų, lekuodavo, seilėdavosi, drebėdavo, į jokias komandas nereaguodavo. Konsultavausi su profesionaliais kinologais - deja, tai yra įgimtas dalykas ir nėra jokių priemonių tą fobiją suvaldyti. Dabar jau grįžta šuns protelis namo, visiems smagiau gyventi.
Labai gera skaityti Magnunos džiugius snieguotus įspūdžius iš viešnagės pas Busy.
Gaila Giliuko, kad susižeidė. Tegu gyja sklandžiai.
Evoros paveikslas man jaukus pasirodė.
Diinkos Bosiukas įsitaisęs gulte juokingai.
Kruopa pasiserviravusi skoningai.
Azu, laikykis.
Spintinė princesė ant žirnio :