Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u:Šiandien keliauju į darbelį.Tingiu kaip trys vilkai ir nuoširdžiai pavydžiu savo uodegos.Guli kas sau išvirtę, pilvus prikimšę ir vargo nemato.O lauke tamsa tamsioji. :blink:

Magnuna, net supavydėjau tokio sutikimo. :ax: Mane tik šunys taip sutinka, o šitie pūkuotieji tik žvilgsniais perveria,atseit kur buvai, jei jau parsivilkai tai guliašą trauk. :lol:

Ko stovi keliauk į savo tą darbą, daug pinigų uždirbk, gi žinai kiek guliašai kainuoja. c043.gif f7f290f0c096.jpg

Atsakyti
Gražioji tinginiaujanti Lisitėjos porelė wub.gif

Tikrai Magnunai pasisekė su katais, retai kas taip savo šeimininkę pasitinka.
Atsimenu, kai pirmą kartą tris dienas namuose nebuvau, pradarius duris dar reikėjo palaukti, kol atsibudino, koja už kojos atitapeno apsnūdusios. O čia tokios audringos emocijos. biggrin.gif
Jei mano katės nebūna įmigę, tai mano žingsnius jau išgirsta/atpažįsta nuo pirmo aukšto. Kol užlipu iki ketvirto, jos jau prie durų stumdosi ir laukia kada plyšelis prasivers, kad tik pirma miaukdama nosį įkištų. Kol duris rakinu-visas miau koncertas pasitinka. Įėjus būna viražai apie mano kelnes(dėl ko nesu sužavėta, nes tenka su pūkų surinkikliu po to darbuotis), aplink esančius baldus ir sienas. Jei į mane negali pasitrinti, tai tinka viskas aplinkui. Svarbu miauksėti, kiauksėti, murkti ir visaip kaip dėmesį rodyti. Iš koridoriaus, aišku su koncertuojančia apsauga, esu palydima į virtuvę krepšių išsikrauti, katelėms lėkščių pakrauti. biggrin.gif

Ui, kokia bjauri diena-lyja ir tamsu lyg pavakarys būtų. Ir kaip tie lietuviai nebus amžinai susiraukę ir bambantys. blink.gif

-O manęs lietus nejaudina-stogas virš galvos, mamkos Rėjaus lapų pagraužiau ir guliu patenkinta. Mamka kažko nelabai laiminga...ypač radus nutarkuotą gėlę...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Na Giliukui nauji metai prasidėjo nelabai sėkmingai :(

7313b05453e41bc1a7c0be57bdb4b6b5559.jpg

Sutino koja, nuvežem pas daktarus, pasirodo nusilaužes nagą :( isimetus infekcija , dabar antibiotikų kursas ir tikriausiai teks amputuoti pirštą  :(  Nes panašu kad nesugis normaliai. Labai prastai jaučiasi su gaubtu, guli tik parvirtes jam negalima laizyti kojos reikia kažkaip apristi kad patogu būtų perrisineti nes du kartus tepalu tepu kurio negalima nulaižyti. 

0ba8b24965ff7728fde7cb2d1f71f1f6376.jpg

Atsakyti
Giliukaš gaudyk ir tvirtai laikyk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 03 sausio 2018 - 18:39

Vajeee, Giliukas, mažutis. Daug palaikymo balioniukų :4u: :4u: :4u:

Atsakyti
Merginos visas su praejusiomis sventemis, viska skaitau, bet situacija mano namuos tragiska, noriu palikti savo "kaimyna" bet neiseina su juo susitarti, tenka galvoti kaip viska padaryt, nes panasu, kad kenkia specialiai , na bet nera to blogo , kas neiseitu i gera..... ;) nesirkit, saugokit save ir katinelius.. Pas mus baisi vetra siauteja, nezinau kaip pas jus 
Atsakyti

Azu, stiprybės,kantrybės , sveikatos tau :4u:Pas mus LT ramu, lengvas vėjelis tik jaučiasi.

Blyn, Giliuk,kaip tau tai pavyko?Sveikatos tau mažiuli.Sagyte,pradžioje bus sunku, bet paskui pripras, ne kur dėsis.

Čigonytė toks vilnų kuodelis :wub:Pasodink vaikams chlorofitą pakramtymui.Molis visada žiemos sezonui viksvą gauna.Pastatau ant apatinės stovo lentynos tai ir kramto ir pešioja.Dabar jos neėda, matyt taip ko paupyje  prisišiupeliuoja. O Zunda bando cimbidį ėsti, viksva matyt per prasta :blink:

Atsakyti
Labas vakaras,
Užuojauta Giliukui, kad greičiau sugytų 4u.gif
Anksčiau škotukų temoje mes daug diskutuodavom - kirpti katinui nagus, ar nekirpti ?
Buvo už, ir prieš. Nežinau, gal Giliukas dėl kitos priežasties nusilaužė, bet būtent nekarpyti nagai kelia pavoju: kažkur įsminga, į kokį kilimą ar pan. ir betraukdamas katinas gali perdaug nulaužti, pažeisti ir giliau, o po to - kartais ir infekcija unsure.gif
Nors aš savo Bugiui negaliu nagų nukarpyti, draskosi, kaip išprotėjęs, neišlaikau. Nors tiek, kad ant trinkelių lauke kažkiek nubrūžina, kartais keletą nukerpu per kančias bigsmile.gif
Katytė stipriai susižeidė, kai vežiau pas vetus skiepyti, draskėsi narve ir labai giliai nusiplėšė nagus. Sugijo, bet kažkaip netaisyklingai dabar tie jos piršteliai unsure.gif
Tačiau nagučiai nauji auga, na, neliko benagė, nors atrodė, kad visai išplėšė...

Tikėkimės, kad nereikės amputuoti to pirštelio, svarbu, praeitų uždegimas ir pradėtų normaliai gyti doh.gif
Atsakyti

Azu - laikykis  :4u:  :4u: stiprybės  tau ir daug daug kantrybės ieškant geriausios išeities  :4u: 

Giliukui - sveikatos balionas  :4u: kad greičiau viskas sugytų  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Na nagus aš karpau, matyt jus bus per šventes bus kažkur nagus ikišes vienas buvo namie. 

Negerai jam su tuo gaubtu needa , negeria , nevalgo i wc neina tik guli :( bet tik nuimu iskart pradeda laizyti koja :(  buvau aprisus nulupo viska :(  Stresas visiems.

Atsakyti
Giliukas nabagėlis, kad laimingai baigtūsi 4u.gif gal kur užuolaida kabarojos?
Bet tai kaip taip Katytė sau nagiukus išsilaužė... Juk skauda, atrodo sau nedarytų skausmo. Matyt labai blogi įspūdžiai mažoj uždaroj erdvėj.

Žadėtas paveikslas. Dydis 95x85 aliejus, autorius DARIUS BAGUŽIS

Gal kam ir durnas mano pasirinkimas atrodys, bet juk kiekvienam skirtingi patinka. Pirmas įspūdis, kai jį pamačiau-daug šviesos ir daug, daug gėrio. Kai į jį žiūriu, tai atsipalaiduoju, tampu ramesnė, geresnė, kažkaip lyg rūkas plečiuosi ir keliauju link šviesos. Jei per dvi savaites tris kartus vos nepapuoliau į ligoninę ar neatsisveikinau su gyvastim, tai manau tokio paveikslo būtinai reikia. Ir nieks manęs neįtikins, kad jis mane ir nesaugojo tuo metu.
Kvailystė? Gal, tik visi ypatingi/neapčiuopiami dalykai atrodo kvailystė.

vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Sagyte visus indus pakelk, kitaip neis valgyt, as pjaudavau 1,5 l plastikini buteli ten sunkumo kokio, tadu bliudeli virsun. Kitaip pavalgyt neis nei pagert.

Atsakyti