Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tinka ir man. Bet ir šį savaitgalį eičiau, kad mažesniu būriu  :rolleyes:  (jei pavyks).

Mano  chebrytė gavo SREBUKLINGĄ daiktą - didelį popierinį knygyno krepšį :super: Smagiausia pramoga užšokti (autorius Pedras) ant krepšyje lindinčio draugo (dažniausiai Bižū)  :D 

Kita  gera pramoga - ieškoti, surasti ir vaikytis krepšyje lindintį priešą :D​ 

Atsakyti

Erendira, jei tai sekmadienis, turėčiau prisijungti, berods gali nereikėti sekmadienį eiti darban

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2018 01 22, 12:05)
<p>Erendira, dėl sostų karų aš taip pat po pirmos serijos nenorėjau žiūrėti. Po kurio laiko vėl pabandėm ir žinok užsikabinau. Pabandyk dar kartą, po kelių serijų užsikabinti turėtum. </p>

Aiškiai sako - Erendira pacifistė, o ten visas filmas apie karą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 22 sausio 2018 - 16:01

Erode  :4u:  Dabar pamislinau, kad karą kine kaip politinį reiškinį galiu žiūrėti ir analizuoti, bet karo kaip taikomojo žarnų tąsymo - nea  :bijau2:​ 

Atsakyti

Sveikos

Aist, tik dabar iki pc atsikapsčiau :D šiandien lakiojau visą rytą. Galiu savaitgalį iki tavęs atšliaužt, kažkada vasarą ėjau nuo kalno iki Panoramos, visai trasa patiko :D

Atsakyti

Tuomet galim planuotis pasivaikščiojimą vasario 10 d.  :D  ir mini pasivaikščiojimą šiam savaitgaliui  :D  šiam savaitgaliui man tinka ir šeštadienis ir sekmadienis  :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos ax.gif
Vakar skaitinėdama šią temą užsikrėčiau liūdna nuotaika unsure.gif Šiandien čia jau linksmiau - visos į žygius ruošiasi biggrin.gif
O aš su savo liūdna nuotaika pasivarčiau savo katinėlių nuotraukas , - įkelsiu ankstesnes, kurios man patinka, aišku, kokybė tai ir man nepatinka, bet yra kaip yra ...
Kas skaitinėdavo apie škotukus, tai viskas jau matyta....
Na štai - kai mes buvome jauni, gražūs ir linksmi ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Duok, karvyte, balto pieno mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 22 sausio 2018 - 21:24

Sidabre - smagios nuotruakos, ypač paskutinė, kur Bugutis su miniatiūrine karvyte  :D o liūdnos nuotaikos neįsileisk į namus  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2018 01 22, 21:31)
<p><strong>Sidabre </strong>- smagios nuotruakos, ypač paskutinė, kur Bugutis su miniatiūrine karvyte  biggrin.gif o liūdnos nuotaikos neįsileisk į namus  4u.gif </p>

Ačiū, Magnuna, bandau vyt lauk liūdnas nuotaikas smile.gif
O mini karvytė jau sudaužyta.... unsure.gif cray.gif Nešiau žiemai į sandėliuką ir numečiau nuo lentynos blink.gif Ką ten beklijuosi, o kažkada iš Čekijos parsitempiau, ech, nesgriebaila unsure.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Baikit, mergaitės su blogomis nuotaikomis.Čia žiema su mumis taip išsidirbinėja.Susiimkim, juk jau diena ryškiai pailgėjusi, beveik net valandą :lol:

Bugutis :wub: Man pati gražiausia foto, kur Bugis stiklainyje, (o gal tai vaza) tupi.

Šiandien laisva diena, lekiu į rytmetinį krosiuką su šuniais :lol:

Atsakyti

Ne, nu durnas forumas, neleido redaguoti. a055.gif

Pasipuošiau girl_smile.gif

b5272d80f78c.jpg

Atsakyti
Labas rytas ,
Zundytė kad pasipuošusi, aišku, prie tokio balto kailiuko bet koks papuošalas gražiai tinka biggrin.gif
Tikrai, žiema mane veikia labai blogai, man visą laiką šalta, aš net vaikštau drebėdama nuo šalčio bigsmile.gif Myliu šunis, ir net labai, bet kaip reiktų juos vedžioti žiemą, tai nežinau, nežinau....
O SM rašau dar per seną versiją, kartais per naują, būna visko...
Lisitėja2, čia mini akvariumas-burbulas bigsmile.gif Buvo... bigsmile.gif
Atsakyti