Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas  :4u: 

Sidabre, neliūdėk  :4u:  Dienos jau ilgėja, eiva su mumis į žygi, nesušalsi, pažadam :D

Bugutis labai  :wub:  Toks juokingas jis man - snukutis rūstus, o kailiukas švelnutis atrodo ir spalva pasteeelinė  :D 

Šiandien darban važiavau per aplinkui, nes ties pagrindine sankryža, matyt, kažkas susiginčijo ir mašinų eilėėė nusidriekė...

Tai važiavau per 50 baltai-pilkų atspalvių - beržynas visas nušarmojęs, nebeaišku, kur žemė, kur dangus o kur beržiniai nėriniai - gražu  :wub: 

Atsakyti

Erendira, labai viliojantis pasiūlymas - prisijungti į žygį. Gal būtų į naudą išlysti iš savo  komforto zonos  :rolleyes:  Tik, aišku, jeigu jums nebus gėda vaikščioti su  babyte. :B

Bet man labai stipriai reiktų išaiškinti, kur-kada-prie ko-iki kada ir pan. AŽ gal neveikia,kažko aš ten negaunu, o Magnuna gal turi mano el.paštą, kažkada esam susirašę, jeigu neištrynė  :)  

Atsakyti

Sidabre, a pasiutai :irnesakyk:, kokia babytė ir kokia gėda :irnesakyk: jau manai daug čia pacankių pagal pasą? (pagal dūšią tai visos :hihihi:)

Mana, viską, susiderinsim, susitarsim ir pražygiuosim Aš iš reabilitologo važiuodama  jau suplanavau kokią arbatą imsiu  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 23 sausio 2018 - 10:57

Kad jau tylim :

20180121_121112.jpg

Atsakyti

Tyli, tylim, bo makaulė skauda.O ko ji skauda neaišku.:blink:Ir šalta, visą dieną -10 laikosi.
Sidabre, tu nebijok jungtis.Labai šaunios mergiotės.Visos iš vieno miesto, kaip jums smagu susibėgti bus.

Aš taipogi pagal pasą esu ne pacankė, net esu persivertus per pusę amžiaus.Ir nieko, pritampu.

Foto nerandu savo jokios tinkamos, nes labai nemėgstu fotografuotis.Tik dvi radau.Jei norėsi įmesiu, pasirodysiu.

Tai Bugutis karamelinis akvą išnaikino? :hmm:

Šponkiaus kilimukai :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 23 sausio 2018 - 15:58

Labas  :4u: 

Bugio gražumas neišpasakytas.  :wub: Apvalus apvaliame  :D 

Hipė su Rainiu tykiai guli. Kol kas.  :) 

Erendira, ką pas reabilitologą reabilituoji?

Dėl savaitgalio susiėjimo dar nežinau. Antra savaitė kaip nei sveika, nei ligonis. Sinusitas, trachėjitas, bronchitas ir dar kaži koks pusbrolis Itas klijuojasi. Jei išsikapstysiu, prisijungsiu. 

Atsakyti

Aist, sėdimo darbo palydovus  reabilituoju - nugarasopį. Eisiu rytoj nusipurtyti elektra, o veik po mėnesio - pasimankštinti, paskui mąstysiu, ką dar nuveikti, aišku tik, kad reikia  :rolleyes:​ 

Pasveik  :4u:  

Hipė gražuolė  :wub: 

Atsakyti

Aist, sveik. Kokių tai svetimų diedų itų prisileidai :unsure:
Gaila tik rusiškai skaitantiem http://zvezdec.info/...-imet-doma-kota

Atsakyti
Man atrodo, kad Šponkučio katinams labai patinka nauji namai, matosi, kad ir užsiėmimų ir erdvės jiem tikrai yra mirksiukas.gif O jeigu vasarą dar į kiemą turėtų progos išeit.... biggrin.gif
Aš lyg tai išgydžiau savo Katytės sinusitą, bet jau su antibiotikais, dabar jau nėra nei slogos, nei tų baisuoklinių apčiaudėjimų ant visko, į lauką neina, jai peršalta, Bugis drožia į lauką po kelis kartus, vos tik aš į namus, jisai - išleisk-įleisk blink.gif
Aš porą kartų į savaitę turiu išeigines, turėčiau dirbti namuose, bet toks tinginys doh.gif doh.gif
Tai ir skaitinėju, rašinėju, nuvažiavau į miestą, rodė -10, bet pasivaikščioti ( su reikalais ) buvo visai smagu, šaltukas nesuvalgė smile.gif
Aist, sako škotukai išgražėja apie 5-6m, tai dabar jis man laaaabai patinka, nes žiemai sustorėjo siaubingai, vos pakelt galima, bet apvalutis, minkštutis ir dar išmoko reikalauti dėmesio pasistiebęs ir su letena tuksendamas man per petį, jeigu sėdžiu prie kompo, ir su juo nebendrauju biggrin.gif
gelux, čia su meile apie tas kates parašyta, ir nuotraukos tokios, kur negalima atsispirti jų žavesiui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 23 sausio 2018 - 16:57

Sveikit negaluojančios. Nuo ryto jungiuosi į negaluojančių ratą. Ryte "atjungė" klubo sąnarį. Smarkiau skauda visą dieną, vaistai nuo skauso nepadėjo. Kaip suprantu kuo toliau, tuo labiau sąnariai kankins. Riešą irgi vėl skudena. Et.

Atsakyti

Gielux, geras straipsnis a040.gif, visa teisybė ten parašyta.Juk jie ateina iš kažkur, tyliai tyliai ir naglai, nieko nesiklausę susikrausto į širdį.0fcd2f4a242b.jpg

Atsakyti

Erendira - o aš suplanavau sumuštinius mūsų pasivaikščiojimui  :D 

Sidabre - būtinai junkis į pasivaikščiojimą  :4u:  kur eisim dar turim laiko pagalvoti, susiplanuosim čia temoje  :4u: 

Šponkučio kiciai kaip gražiai tyli  :D 

Aist - sveik  :4u: 

Šponkuti - žiema prastas metas sąnariams, reik saugot  :4u:  aš saviškiams patausoti kaip tik dabar želatiną geriu  :) 

Zundytė - puošeiva  :D 

Atsakyti