Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Magnuna @ 2018 01 23, 20:35)
Sidabre </strong>- būtinai junkis į pasivaikščiojimą  4u.gif  kur eisim dar turim laiko pagalvoti, susiplanuosim čia temoje  4u.gif

Jau baigiu pasiduoti įkalbinėjimams biggrin.gif Nors pradžioje pusiau juokais rašiau , bet pasakytas žodis tampa kūnu ( ar kaip ten ) hmm.gif
Tik vieną dieną ( šeštadienį ar sekmadienį - pasirinktinai ) turėčiau dirbti. Tai reiktų pakonkretinti dieną smile.gif
Atsakyti

Labas ryta :4u: Pas mumis mygtelėjo iki -14  :blink: Jau kaip ir daugoka

Geros visiems dienos :4u:  Sergantiems greito pasveikimo , sveikiems - nesusirgti.

Labai motyvuojanti trečiadienio nuotrauka  :lol:  724b2e7a31d4.jpg

Atsakyti

Kaip norėčiau dabar sėdėti prie židinuko kaip vakar vakare   

ezgif.com-gif-maker.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 24 sausio 2018 - 09:04

Labas rytas  :4u: 

Šponkiuk, vajė, laikykis  :unsure: 

Sidabre, pasiduok, pasiduok  :mirksiukas:  Svarbiausia, kad nelytų (labai) savaitgalį  :ax: 

O mes su Pedru šian keliausim pas daktarus - visą rytą visų rūšių tualetuose tupinėjo  :huh2:​  Na, ką padarysi...

Atsakyti

Pagal prognozes oras tinkamesnis šeštadienį, nes mažiau šansų, kad lis ir žada mažesnį vėją. Norėčiau prisijungti, kol kas nežinau kaip gausis. Truputi geriau, bet ne gerai. Tikiuosi atsigausiu iki savaitgalio. 

Pedrui sveikatos  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 24 sausio 2018 - 09:11

Kad jau ir šiandien tylim:

20180123_165521.jpg

Atsakyti

Ajaj, koks (kokia) puokas :super:

Aš plušu, traktoriai birbia  :D​ 

Atsakyti

Aš tik iš sostinės parmyniau,eismo sąlygos tokios ,kad jau nieko nebesinori. :karsta: Visi metų laikai kelyje :blink:

Oi,kaip aušys užlankstytos :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 24 sausio 2018 - 16:27

Erendira - kaip Pedras?  :4u: 

Šponkuti - atisgauk iki savaitgalio, seniai tave bematėm  :4u:  :4u: 

Jeigu šeštadienį žada palankesnį orą, tai gal bandykim šeštadienį organizuotis? Man tinka  :)  :4u: 

Aist, kaip tavo sveikata?

Aš nusidirbau, jaučiuosi taip, tarsi traktorių su Erendira viduje būčiau visą dieną stūmusi, o Erendira stabdžių pedalą būtų nuspaudus  :D 

Atsakyti

Magnun, atsipūsk, aš lipu iš traktoriaus  :)  Pedriukui pūslės uždegimas, bet kristalų nėra, ph 5, vadinasi, bus kur uodegą atvėsęs. Tikiuosi, atsipirksim antibiotikais.Šiap katas linksmas ir ėdrus :D  Zundyt, o kaip Kolumbo sveikata?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 24 sausio 2018 - 20:27

Tylim, nes nemylim...

Priedas  IMG_20180124_205632.jpg   117,1KB   0 Parsiųsta kartų

....gali nemylėt, aš nekalta, kad tavo ilga nosis su mano nagais susitiko

[URL=http://www.part.lt/perziura/6d675296b776966a772b96c591c968e953.jpg]6d675296b776966a772b96c591c968e953.jpg[/URL]

Pedriukui sveikatos  :4u:

Atsakyti

Sveikos!

Magnuna, nenori  pasiimt Grikio sesytės iš VŠĮ Naminukai?

[URL=http://www.part.lt/perziura/7677cf157fcadd91023c994b4cfff8c520.jpg]7677cf157fcadd91023c994b4cfff8c520.jpg[/URL]

Erendira, daug dirbu,nėra kada pasakoti , kai neblogai tai ir tyliu ,tiksliau ,tyliai džiaugiuos...Ėda pakankamai , nes kakoja kiekvieną dieną normaliai ,sisioja irgi, vakar pirmą kartą ėdrumo priepuolis buvo  ,  tik užgesinau šviesą ,jau  migdausi girdžiu  - žiaugčioja kažkuris , šviesą uždegiau  ir matau  kad Kolumbas privėmęs guolį užkasinėja,ėjau valyt, o ten maistas ką tik suėstas,vos vos šlapias, jis dažnai taip darydavo -prisiėda iki vėmimo ir deda šliauką....Nu va ,tai sugrįžo mano berniukas...

O šiaip, nuvešiu penktadienį pas tą kardiologą, gal tegul padaro tą echoskopiją,kad bent žinočiau kokia padėtis ,gal kokių vaistukų pagirdyčiau ,visgi seneliukas jau...Tas kvėpavimas dar šiek tiek jaučiasi toks gilus ,bet tikrai ne taip ryškiai ,kaip buvo prieš savaitę....  Sveikatos Pedriukui !

Bela su Spurgita niekaip Gieliux'o nepasidalinančios!

Šponkiaus žvėrinčius jau "atrado" naujus namus, mėgaujasi dabar!

Atsakyti