Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytelis :4u: Šiandien lauke +1  :blink:, nenustebsiu jei sniegą nuleis.Šiandien jau pusiaužiemis, meškutė arba barsukas  ant kito šono verčiasi.Pas mus miškuose meškų nėra, bet meška  gražiai skamba  :lol:

Sveikatos Pedriukui ir Kolumbui  :4u:

Pufo karai  :oh:

Gulk  rainoji ant kraščiuko,tik  daug vietos neužimk. :liezuvis:  27808a16f6f2.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Moliukas koks maloningas  :D

Belos nosiai  :4u:  :wub:

Grikio sesytė  :wub:

Bugutis apvalutis labai mielas  :wub:

Kelvis kūdas labai, nu bet valgo, nemažai atrodo...

Mumiui gražuoliui sėkmės parodoj  :4u:

Ačiū už sveikinimus mano jubiliatei  :4u:

Labai nori ji auskarų, o man taip nesinori dar, atrodo maža... Bet susitarėm, nusiteikėm, eisim  :)  tik ieškau, kur, gal kuri galit patarti?  :4u:

Sagyte, gimtadienio šventė buvo http://www.korikori.lt/.

Tik dabar atsigaunu aš po jos  :oh: buvo visko per tas 3 valandas... viena šventės dalyvė garsiai pareiškė, kad jai jau 10 metų ir ji nesiruošia žaisti vaikiškų žaidimų (buvo 2 aktoriai katinais persirengę, užduotis vaikams paruošę), išsitempė su savim kelis pasekėjus ir pradėjo siausti...  :oh: aš tik žiūrėjau, kad sveiki gyvi visi liktų... bet viena mergaitė prasiskėlė lūpą...  :huh2: kai katinai išėjo, pries siaučiančių prisijungė dauguma... ten veiklos daug - gimnastikos žiedai, čiuožykla su kamuoliukų baiseinu, šiaip laipynių visokių... smaguma  :D  o pirmadienį visą kūną kažkodėl skaudėjo man, atrodo, kad ten su jais laksčiau visą vakarą  :lol:  

na, bet svarbiausia, kad jubiliatė po šventės džiaugsmingai pareiškė, kad buvo geriausias pasaulyje gimtadienis  :wub:

Šeštadienį važiuojame į Kauną, vyresnėlis užsiregistravo į rubiko kubo varžybas, pirmą kartą dalyvaus  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 25 sausio 2018 - 09:10

Sveikos, atšliaužiu prisiduoti, kad čia esu, dirbu. Į forumą nebeužsuku visai dėl laiko stokos :(

Katinai mūsų vietoj, naglumo lygis aukštumoj.

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Atsiskaitau - Pedras jaučiasi gerai, pervažiavo man paryčiais galvą besiausdamas  :rolleyes: 

Sakyčiau, į mini žygį reiktų eiti šeštadienį, nes praneša net pragiedrulių. Kolei kas einu aš, Magnuna ir Sidabrė. Kas dar?

Ir kur einam  :rolleyes: ?

Atsakyti

Aš auskarus vėriau Akropolyje Sugiharoj, labai maloni aplinka, viskas mums ten patiko :) Šiemet kaip tik gaus naujus auskarus dovanų :) 

Atsakyti

Sveikos

Erendira, aš gal jungsiuos, jei ko nors nenusilaušiu ir ryt vėl reik į tą patį banką... nu tai maža ką  :B  :D​ 

Atsakyti

Gielux, tu gal pasiimk tas juodas pėdkelnes, kur Merfė sakė... gal pavyks bent išgąsdint :hihihi:

O aš pasigedau Vidam, Lapynos... aūūūūūū

Atsakyti
Labas dienas,
pritariu šeštadieniui mirksiukas.gif Kompanija mažoka..... unsure.gif
Grikio sesytė labai graži wub.gif
Ir Spurga man labai - tokia laiminga, nesvarbu, kad Belai nosį nudralino bigsmile.gif
Užjaučiu jaunas mamas - dabar tiek visokių pramogų, ir vaikai su savo kieta nuomone doh.gif 4u.gif
Aš vakar sušalau iki begalybės - vėjas ir šaltis man didžiausi priešai. Barškėjo visi kaulai ir smegenys turbūt sušalo, nes atvažiavau į kitą darbą ir užkaukinau ofiso signalizaciją, pasimečiau - ką daryti ? Tel. jų nerandu, nuimti negaliu, kaukė kiek norėjo, kai prisiskambinau, man šaukia - komanda važiuoja. Aš - ne,ne, nereikia...
Grįžusi namo prie vartų ant kelio matau sėdintį rudą, gal ryžą didelį katiną. Širdis nuslydo į kulnus - ar tikrai ryte įleidau Bugutį namo ? hmm.gif
Kol atsirakinau namus ir sutikau Bugutį, pasiruošusį į lauką ..... blink.gif blink.gif
Susitikimo vietos nežinau mastau.gif
Atsakyti

Sidabre, kad ir nedidelė kompanija, bet gera ;) o vietos dar niekas nežino - nesutarėm, kur eisim. Man į galvą ateina - Ribiškių takas (ėjom pavasarį su Lapyna) - Minsko plente - 6 km, kiek kalvotas, bet nesunkus, mano akimis, yra graži panorama. Pučkoriai (ėjom rudenį su Aist) - per 4 km, nelabai kalvotas. Sapieginės taku neisim, bo vėl paklaidinsiu :hihihi: Be to, nebus kur sustoti - kai geras oras, labai daug žmonių privažiuoja. Kokių dar minčių?

Atsakyti
Erendira,nei 4 nei 6 km nėra daug, svarbu, kad būtų išbrendama pagal dabartinius orus, dažnokai pravažiuodavau pro šių gražių pavadinimų rodykles, visada mintis, kad reiktų ten pasivaikščioti, betgi reikia turėt vienminčių, norinčių, turinčių laiko ir t.t.
Žodžiu, pritarsiu pagal kitų norus. bigsmile.gif
Atsakyti

Sveikos gyvos, kas nesveikos, prašom sveikti. :4u: ...o aš darbe užsikasus, po darbų dar labaiu, mama serga, dar katinai, jaučiuos žiauriai pervargus...prabundu 2-3 ir nebeužmiegu...zombėju, jau pradedu galvot apie migdančius

Erode, gal ką patarsi ?,

šiąnakt sapnavau, kad žydi vyšniop...kaštonai...o paskui blusas :)

e58d0c1036936e10b6f8bc5662a00a90409.jpg

Atsakyti
Sveikos,nors nesirodau,bet viską žinau kuo gyvenat smile.gif
Jums leidus įsiterpsiu ax.gif

QUOTE(Baukidė @ 2018 01 25, 09:09)
<p>Labai nori ji auskarų, o man taip nesinori dar, atrodo maža... Bet susitarėm, nusiteikėm, eisim  smile.gif  tik ieškau, kur, gal kuri galit patarti?  4u.gif</p>

Aš rekomenduočiau čia,Oze,iškart praveria abi ausytes kartu
https://auskaruverim...dex.weebly.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 25 sausio 2018 - 13:47