Šponkiuk, tai kur tu išsikraustei dabar? Nebebus rytinių Neries nuotraukų?
Dabar prie pat pat panoramos prekybcentrio. Tai jokių gražių upės vaizdų nebebus. Galiu va statybinį kraną pro langą nufotografuoti.
Sveikos,
Kolumbas dabar , galima sakyti, toks pats , koks ir buvo ,ėda prašosi į balkoną skambindamas roletų nukreiptukais kaip balalaika ,šiandien pešėsi su Pupse, žodžiu ,savo vietoj , tik jau pradeda bijoti manęs , nes gi tris kartus per dieną girdau tablietkas...Gal pripras, tikiuosi..
Mergaitės, kai užsakinėsite maisto iš Vokietijos ,prašau pasakyti ir man ,pasidairysiu ir prisijungsiu , nes nu jau Špulės neėdimas tai varo į neviltį, pauosto ir nusisuka,NES IR MAN SMIRDA TIE GULIAŠAI KAI KURIE, sauso triauškina , bet tikrI NEDAUG, skūra ir kaulai man ji , gal čia man paranoja ,nes abu kiti tokie storuliai nu šita - kaip iš konslagerio,ištisai žaliom akimis žiūri tiesiai į akis, lyg mėnesį neėdusi būtų, gal sakau tie lietuvoj pirkti guliašai , kokioj lenkijoj gaminti ir tikrai yra nekokybiški, nu negali katė taip neėsti ... Po algos užrašysiu pas daktarą, prieš metus daryti jai tyrimai, buvo geri , reikia pakartot, kad man ramiau būtų..šiaip svoris tai tas pats , apie 2,4kg,tai gal ir ėda kažkiek, bet jau tos alkanos akys
Sveikos,
Kolumbas dabar , galima sakyti, toks pats , koks ir buvo ,ėda prašosi į balkoną skambindamas roletų nukreiptukais kaip balalaika ,šiandien pešėsi su Pupse, žodžiu ,savo vietoj , tik jau pradeda bijoti manęs , nes gi tris kartus per dieną girdau tablietkas...Gal pripras, tikiuosi..
Mergaitės, kai užsakinėsite maisto iš Vokietijos ,prašau pasakyti ir man ,pasidairysiu ir prisijungsiu , nes nu jau Špulės neėdimas tai varo į neviltį, pauosto ir nusisuka,NES IR MAN SMIRDA TIE GULIAŠAI KAI KURIE, sauso triauškina , bet tikrI NEDAUG, skūra ir kaulai man ji , gal čia man paranoja ,nes abu kiti tokie storuliai nu šita - kaip iš konslagerio,ištisai žaliom akimis žiūri tiesiai į akis, lyg mėnesį neėdusi būtų, gal sakau tie lietuvoj pirkti guliašai , kokioj lenkijoj gaminti ir tikrai yra nekokybiški, nu negali katė taip neėsti ... Po algos užrašysiu pas daktarą, prieš metus daryti jai tyrimai, buvo geri , reikia pakartot, kad man ramiau būtų..šiaip svoris tai tas pats , apie 2,4kg,tai gal ir ėda kažkiek, bet jau tos alkanos akys
Sveikatos Kolumbui.
O dėl Špūlės- galiu paguosti- namuose dvi katės- viena bačka- kita strimėlė rūkyta. Ėda abi tą patį, abi tiek pat (Lapė dar gi ir sukčiauja) bet vat džiusna atrodo šalia Trišės..
Džiugu skaityti apie Kolumbą :4u:O gal Špulia patvirko pertekliuje gyvendama? Kaip ir mano mažoji Zundytė? Nes jai visas žmonių maistas nevalgomas, na gal lašelis kefyro užskaitomas.O kai parsivežiau kirto viską, net žalias vištų širdukes ir skrandelius.O kai neseniai ištraukiau atšildžiau abu su Moliu toookiomis akimis žiūrėjo, taip uostė,kad net ir man aišku patapo- brudų brudas čia. :blink:Ir aš su visu tokiu maistu turiu mažiausia į žemes susmegti.Labai tikiu,kad taip yra.Matyt panelė su saiku.Šiltai saugiai gyvena, tai ir kuro
organizmui daug nereikia.
Na, jei gražiai paprašysi, tai gal išlysiu valgyti.Bet labai, labai pagalvosiu.
Negaliu paslėpt maisto,Erode,Kolumbas po dviejų savaičių nevalgystės dėl savo bėdų, kai pradėjo valgyti, tai džiaugiuosi , kad nors kiek ėda, ..Beje ,anksčiau bandžiau, dar prieš Kolumbo bėdas ,naktį nuimti maistą , beveik niekas nepakito nei Špulės nei Pupsės elgesyje, vistiek sausiako tik palesa,reikalauja gailiom akim guliašo ir renkasi kaip restorane... Aš žinau, kad pati išlepinau ir aš nieko prieš duoti to guliašo , tik kad kur nors jos užrašytų ar aš susapnuočiau KOKĮ pirkti!
Bandžiau savo murzikams įvairius guliašus ir paštetus, pigius ir brangius.Pirkau pardėse ir internetu.Bet geriausia eina paprasta Sheba iš Maximos.Gal ir pigokas, gal ir per prastas, bet jei valgo, nebematau reikalo daugiau ieškoti ir veltui pinigų mėtyti.
Kai lenkai pradėjo gaminti RC, katai jį prastai valgo.