Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(diinka @ 2018 01 25, 13:40)
<p>Sveikos gyvos, kas nesveikos, prašom sveikti. 4u.gif ...o aš darbe užsikasus, po darbų dar labaiu, mama serga, dar katinai, jaučiuos žiauriai pervargus...prabundu 2-3 ir nebeužmiegu...zombėju, jau pradedu galvot apie migdančius</p><p><strong>Erode,</strong> gal ką patarsi ?,
</p><p>šiąnakt sapnavau, kad žydi vyšniop...kaštonai...o paskui blusas smile.gif</p><p>
</p>

Katinuks labai gražus.
Diinka, prieš sunkiąją artileriją pabandyk Persen Forte 2 x 3. Kapsulės.
Papildyta:
QUOTE(Baukidė @ 2018 01 25, 22:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Magnuna" data-cid="71975825" data-time="1516907797"><div><p>tensyviai ieškau papildomų valandų dienoje ir dienų savaitėje, gal jau dėti skelbimą, gal kas atliekamų turi  g.gif</p><p></p></div></blockquote><p>Pajamčiau ir aš  000189.gif​ </p>

Ir aš labai noriu, kur pirkot?
Atsakyti

20180128_170058.jpg

Atsakyti

Nikuna, su gimimo diena.Linkiu viso ko geriausio,svarbiausia sveikatos. 080.gif

Rainys gi kaip įsitaisęs :lol:

Lyja ir lyja pas mus,galo nėra.Keliausiu į lovytę, ramios nakties visiems.

Atsakyti

Daug dirbau

20180128_121721.jpg

Pavargau labai

20180128_135531.jpg

Atsakyti

Nikuna - su gimtadieniu  :4u:  :4u: daug jaukių akimirkų, smagių minučių, puikių valandų ir nuostabių dienų  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Nikuna, nusišypsok gyvenimui, ir jis atsilygins Tau tuo pačiu  :4u:

Su Gimtadieniu  :birthday2:

Atsakyti

Nikuna, su gimtadieniu!! Gražių, gerų tau metų!

Atsakyti

Priedas  IMG_20180128_223749.jpg   69,25KB   0 Parsiųsta kartų

Į Rainio temą :D

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Atsargiai kiemuose, ir mažose gatvelėse, nes ant šlapio ledo ypatingai  slidu. :blink:

Bandom susivynioti kaip Bela, bet mums  toli iki jos :lol: 3377a9359043.jpg

Atsakyti

Sveikos. Na ka pirma diena naujam ofise ir man kau liūdesėlis. Kol kas nėra dar pertvarų, tai triukšmas mane žudo. Teks ieškotis padoresnių triukšmą izoliuojančių ausinių. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Nikuna, su praėjusiu gimtadieniu  :4u: Linkiu visko daug, gražaus ir pūkuoto   :D 

Šponkiuk, užjaučiu, triukšmas tikras žudikas...

Žiūrėjau, žiūrėjau į Belos mazgiuką :hihihi:

Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif

Smagus jūsų pasivaikščiojimas buvo biggrin.gif Kol jūs žygiavote, aš šiltai sėdėjau kirpykloje su dažyta galva ir kavutę gurgšnojau ax.gif
O Sagytės su Mumiuku ir Jore nebuvo? Kalbant apie 4 mėnesių keliautoją, aš pagalvojau, kad tai apie Jorę biggrin.gif

Nikuna, sveikinu su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gražių, gerų, sėkmingų metų!! 4u.gif

Šponkiuk, tai kur tu išsikraustei dabar? Nebebus rytinių Neries nuotraukų? unsure.gif

Katinų miegojimo ypatumai wub.gif Aš mielai šalia jų prigulčiau, tik į Belos mazgelį tai niekaip nesusisukčiau bigsmile.gif

Atsakyti