Mam...
Ir man pyrago su arbata į lovą iš ryto
Labas rytas Grikelis
Ir aš noriu pyrago gabalėlio, o namuose jokio saldaus daikto nėra nei trupinėlio. Bandysiu kepti keksiukus, nes artėjančio gimtadienio proga gavau( tiksliau nusipirkau) elektrinį keksiukų keptuvą.Zunda jau ir dėžę padėjo atidaryti ir kraštus dantimis dekoravo
Senstu matyt, maisto gamyba traukia
Sekmadienio oras visiškai be pagyrimo.Nesuprasi ko daugiau ar lietaus lašų ar snaigių Įdomu,ką apie mane galvoja kaimo bobulkos? Manau,kad nieko teigiamo, tik į akis nepasakys.Praėjom privalomą trasą ir siunčiam linkėjimus iš šlapių miškų.
Nevesk Šponkiuk katinų į lauką, kailiukus sušlaps,nosiukus atšals
Sveikos.
Kaip gerai, kad pasivaikščioti ėjote vakar, o ne šiandien. Tik aš irgi nesupratau, koks ten 4 mėnesių dalyvis buvo.
Šponkiuk, fb pažiūrėjau - smagiai snieglentę valdai.
Zunda smalsuolė. Setui nėra blogo oro. Grikis pats saldus kaip pyragaitis.
Mes šiandien Adventure buvome ( turizmo paroda), pabendravome, lankstinukų prisirinkome.
Tokiu oru šiltai hamakėlyje kojas nukorus tik gulėt:
Apie pagalvojimus - aš čia gerai pažįstamai pasakiau, kad vakar kačiukų mamkos prasiėjom trąsa pasivaikščioti, tai manęs klausia : "o jūs ir savo katinėlius nešėtės ? "
Lisitėja2, taip ten mažoji Lapinytė-keliauninkė
Šponkuti, gal katinukus pratinti į lauką reiktų pradėti vasarą
Sakoma, kad jiems neįpratusiems sėdėti ant šaltos žemės nėra sveika, gali ir kokį uždegimą gauti, aišku, jeigu trumpai, jeigu dar ne šalčiai...
Nei Bugi , nei Rainys nepareiškė noro peržengti slenkstį, tai tik pakvėpavo oro ir atgal.
Pagal orų prognozes ir turėjo šiandien oras būti prastesnis, todėl ir siūliau pasivaikščiojimą šeštadienį daryti
Aist, nelabai dar ją normaliai valdau Šiandien kartais ji mane valdydavo
Bet bent negriūvau skaudžiai
Lapyna šaunuolė, energijos viskam užtenka.
Šponkiuk, man tai čia aukštasis pilotažas tas tavo ir snieglentės duetas. Kai pati turiu nupezusį pusiausvyros aparatą, tai vertinu žmonių gebėjimus nenusiliuobti nuo slidžių, riedučių, snieglenčių ar pan.nestabilių aparatų.