Aš esu tos moters gydytoja. Ir deja, kad ir kaip skauda širdį - turi išsiskirti.
Dovanoju katiną Mauricijų. Linksmas, aktyvus, draugiškas, žaismingas. Pačiai plaukuotų gyvūnėlių nerekomenduoja laikyti medikai. Pasirodo, kad turiu daugeliui pažįstamą bėdą -alergiją gyvūnų plaukams.
Dovanojančiai moteriai darys operaciją, bet po to labai rekomenduoja nebelaikyti katino.
Pridėta:
Labas rytas
Kokios liūdnos gaidos iš pat ryto Gražus karamelinis katukas
Sninga ir rūkas tvyro, gerai,kad niekur nereikia keliauti į užmiestį.
Lekiu į darbelį.
Gero, neprailgstančio penktadienio
Labas rytas
Kooks Mau Bliam, kaip gaila...
Aš į darbą šiandien kaip kokios Norvegijos kalnuose važiavau - kolonoje paskui sniego valytuvą, pūgoje
O aš šiandien mačiau mistinį daiktą – sniego valytuvą, kuris valė ir barstė kelią. Pasirodo jie egzistuoja nes pagal tai kokie keliai būna į Pilaitės pusę, tai jie buvo tik mitais apipinti, kad egzistuoja
Šponkiau, toks Lochneso pabaisinis valytuvas tau pasitaikė matyt. Nufotkinai?
Erendira, ne nenufotogravau, nors stovėjau pirma prie sankryžos ir galėjau tą padaryti. Buvau užhipnotizuota vaizdo ir tik nuvažiavusi pagalvojau, nu kodėl, kodėl jo nenufotografavau. Būčiau tikrai pasidalinusi nuotrauka su prierašu, kad jie egzistuoja
Tai dabar niekam neįrodysi.... ir pati paskui tikėt nustosi ... Ech
Šponkiuk, mažai mašina važinėji. Ypač ne piko valandomis. Valytuvai egzistuoja, jie realūs, tik kelininkai miega tada, kai labiausiai reikia. Jie išvažiuoja į gatves pvz. tada, kai po rytinio stumdymosi snieguose pasibaigia kamščiai.
Į svečius noriu, jei tik nebūsiu ko priplanavus tuo metu.
O dabar HELP! Zaiza užkniso ne tik MB, bet jau ir mane. Šį rytą buvo KETURI (realiai 7-8), tik jis nematė, nes jau buvo išėjęs. Mano du mažiai rėkia, dukra į mokyklą vėluoja, o aš dukros čiužinius nuvilkinėju ir valau...
Vakar prie dukros kambario buvo prikrauta. Nebegaliu...
Visų pirma, reikia veterinaro konsultacijos. Man atrodo, jos dantenos vėl patinę. Išsišėrus gerokai. Bet pas mūsiškius nebenoriu eit, noriu kitos nuomonės. Kompetetingos. Bet už draugišką kainą. Any ideas? Kiek kainuotų Jakovas? Aš nevilty.
Ir Zaizai tikrai reikia kitų namų. Nebepatempiu. Nei fiziškai, nei finansiškai.
Truputis šeštadieninio pasivaikščiojimo.
Mūsų kompanija (o aš pasislėpus už objektyvo)
IMG_7874s.jpg 373,4KB
0 Parsiųsta kartų
Liepkalnio linksmybės
IMG_7878s.jpg 458,41KB
0 Parsiųsta kartų
Sinchronizacija
IMG_7885s.jpg 653,5KB
0 Parsiųsta kartų
Eglutė skarota...
IMG_7898s.jpg 765,6KB
0 Parsiųsta kartų
Natiurmortas
IMG_7891ncs.jpg 284,19KB
0 Parsiųsta kartų
(Ne)gyvenamas namas
IMG_7908s.jpg 388,33KB
0 Parsiųsta kartų
Labiausiai pavargusiems
IMG_7901s.jpg 642,88KB
0 Parsiųsta kartų
Lapyna, nežinau kiek Margarita dirbanti petcity klinikoj turi šiuo klausimu kompetencijos, bet man ji labai patiko.Pas juos bent jau pirma profilaktinė apžiūra yra nemokama (tai galioja nesergančiam gyvūnui), tai gali nuvežti pasikonsultuoti. Jų puslapyje yra šiek tiek info.
Šponkiuk, PetCity jau buvau 2 kartus, pas Agnę (ji rentgenologė). Žodžiu, nei pirmas kartas, nei sveika katė.