Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 02 02, 20:57)
<p>Labai ačiū už foto 4u.gif</p>
<p>Sidabre, tu nuo šitų strakalų nei kiek nesiskiri wub.gif</p>

Ui, kaip AČIŪ , Lisitėja2 Taip smagu girdėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jeigu dar nebūčiau taip susigūžus nuo šalčio baimės, tai ir visai jaunuolė biggrin.gif
Atsakyti

Nu ką, buvom PetCity, Zaiza gavo švirkštų į sprandą už žaizdeles burnoj. Tai vakarykštės krūvelės priežastis kaip ir aiški. O dabar mission impossible - pabandyti surinkti šlapimą tyrimui. Galima uždaryti vonioj su wc, bet įtariu, kad iš liūdesio duris sudroš. Turbūt dar reikia užsirašyti į Vetą ultragarsui, bet šiandien jau vėlai grįžau, reikalų buvo.

Atsakyti

Lapyn, girdėjau, kad Vetoj su ultragarsu nelabai... man kai Runcui blogai nuvo, sakė geriau kitur, tik nepamenu kur. Gal toto, gal šeškinė Canisfelis turi apararą, Pedrą žiūrėjo, bet ten jaunimas dirba, nežinau kiek pstirties du echo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 02 vasario 2018 - 22:22

. Aš pas Galminą buvau, tiesa su jūrkiaule, visai patiko. Bet klientės šuniui su juo pasisekė mažiau, tai ir suprask, žmogau, kaip ten su tais vetais.

Uhu, Gielux ir aš žinojau, kad biesai žin kaip bus, bet, kadangi anas katininis, o kitur jau buvau buvus, tai skuodžiau pas jį. Man padėjo, tai ir kalbu teipos :D.Tikrai neskau, kad va tik tinainos i tik pas jį :D

Lapyna, nius, širdele, jami dangtelių krūvą ir lakioji paskui Zaizą, prieš tai dėžių dungčius nulupus... Kai susisukioja i sėda sysiu, kiši dungtį pauodegin. Tada tą auksinį skystymėlį perkoši per merlių ( ale ne per patį tankiausią), čia tam, kad, jei smėlio pasėmei, jo nepripažitų puntuku šlapimtakiuose ir tada jau veži tirt. Viskas susitvarkys, pamatysi. Ryt, tikiuosi parašysiu dar ir į a/ž.

Atsakyti

O ne paprasčiau wc be kraiko palikti, arba užtiesti maistinės plėvelės kelis gerus sluoksnius ant kraiko. Maniškiai tada eina ir daro, nes galvoja, kad aha, kraiko yra. Ir tada su paprastu švirkštu surenku.

Atsakyti

Sveikos. 

Labai gera buvo žiūrėti merginų pasivaikščiojimo nuotraukas. 

Dėl Zaizos- suprantu, kaip vargina Lapynos šeimą šie dalykai. :4u:  Man atrodo, ne itin gera katės sveikata ir galbūt skausmas /diskomfortas yra dergimo ne vietoje kaltininkai. Ir tikrai bus sunku rasti naujus namus, jei Zaiza ir toliau taip elgsis. Plius ji pratusi išeiti į lauką, tai bute sunkiai prisitaikytų. O kaimo laukinis gyvenimas irgi kaži ar tiktų ne visiškai sveikai katei. Žodžiu, situacija kebli. Dėl veterinarų.

1) "Vaidos klinikoje" man labai protinga pasirodė pati Vaida, bet ji šiuo metu motinystės atostogose. Ten yra tikrai puiki echoskopuotoja berods vardu Marytė. Bet gydytoja, kuri Čiją gydė, man pasirodė tokia gan dvejojanti ir ne visada užtikrinta, vis Marytės klausdavo, ką darytų . Katėse "Vaidos klinikoje" yra stipri veterinarė Dalia.

2) Aš pasitikiu Rita Žilinskiene ( Fabijoniškių 61), ji pati ir echoskopavo, ir skyrė gydymą. Tokia gan konkreti ir praktiška veterinarė, be jokių ten lia-lia-lia. Kainos pas Ritą mažesnės nei "Vaidos klinikoje " ar Jakove, bet nėra pačios žemiausios Vilniuje. 

Atsakyti

Lapyn, girdėjau, kad Vetoj su ultragarsu nelabai... man kai Runcui blogai nuvo, sakė geriau kitur, tik nepamenu kur. Gal toto, gal šeškinė Canisfelis turi apararą, Pedrą žiūrėjo, bet ten jaunimas dirba, nežinau kiek pstirties du echo

O kas Vetoj ne taip? PetCity irgi ultragarsą turi, bet ten jaunos daktariukės, kaip pačios sakė: Vetos echoskopuotojas su 20 metų patirtim, jei norit išsamiau - važiuokit ten.

Merfe, dangtelio po uodega kaišioti neprireikė. :)  Yra modernesnių technologijų. Man davė šlapimo surinkimo komplektuką: indelį, ilgą pipetę ir plastikinių granulių. Subėriau granules į išplautą wc (vietoj kraiko), uždariau ryte Zaizą su tuo wc mūsų vonioj, ir ji ilgai nesilaužė. :) Kaip tik buvo praėjusi para po paskutinio prisidirbimo.

Tai va, šlapime rado nemažai leukocitų. Uždegimas. Na, kiti parametrai geri, kraujo nėra. Tai jos gauti antibai veiks ir nuo šito.

Žodžiu, kol kas kačių neparceliuojam. Gydom.

O tuo tarpu reikia echoskopijos. Jei žinote kažką geriau nei Veta - rekomenduokit.

Atsakyti

Man dėl Zugi inkstų echoskopijos tai 8 dramblių veterinaras išsiuntė į žirmūnų veterinarją, tik nepamenu pas ką tokį. sakė būtent pas jį užsirašyti. Jie netoli Endemiko. Bet kai nesusidūrusi su daugiau jokiais echoskopotuojais tai tikrai  neapsiimu rekomenduoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 03 vasario 2018 - 14:31

Sveikos, po darbelio aš jau.Kanopos sukasi kiton pusėn.Va ką reiškii vienai likti gaspadinauti.Mamai įjungtas  tinginio rėžimas.Negalima lenktis, sunkiai kelti, dulkėse būti, akelę saugoti nuo saulės ir nuo vėjo.Net tw ir skaitymas ribotas :unsure: . Vnž apsimeta princese be žirnio :lol:

Zaizai sveikatytės,Lapynai kantrybės  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 03 vasario 2018 - 17:16

Labas rytas :4u:

Sėdžiu prie durų,laukiu mamkos, sakė pavedžios šunis, parves Molį ir tada pusryčiausim  :essen: 

35b410306b41.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Labai šaunios visos keliautojos  :4u: 

Zaizai  :4u:  Lapyna:4u:  :4u:  :4u: 

Su Kelviu (labai šlubavo, beveik nepaėjo vienu metu) buvom Toto, Vaidos klinikoj, pas Jakovą, Žirafoj... Konsultavausi su kažkuom (nepamenu pavardžių,veisėja rekomendavo) iš Kauno ir internetu... Kainų stengiuosi neprisiminti... :huh2: Bet diagnozės nei vienas gydytojas nenustatė, tiesiog situacija nustojo blogėt, stabilizavosi kažkiek ir gyvenam taip...

Lisitėja, mamai sveikti greičiau  :4u:​ 

Zundytės apykaklė kokia prabangi  :wub: o jau žvilgsnis  :D 

Kelvis mėgaujasi nepaklotos lovos patogumais:

948682730e2b3b14a6e002589e1ffae5830.JPG

Atsakyti

Labas dienas,

Zunda koks pūkuotas grožis! :flirt2: 

O Kelvio moooorda man tikras meiniško žavesio pavyzdys. 
Dėl šlubavimo - Zaiza irgi vienu metu pašlubčiojo. Ir dar traškėjo viena priekinė koja einant. Keli veterinarai kaip susitarę tvirtino: dantenų ir sąnarių problemos yra tipiškos meinams. Kaip stambių veislių šunims yra būdingi visokie reumatizmai, taip ir didelėms katėms. Mūsų damai rekomendavo pasidietinti. Dabar ji sveria puskilogramiu mažiau ir nebešlubuoja. Gal sutapo, o gal tikrai jai buvo sunku save nešt. O Kelvis negalėjo tos kojos kur timptelt ar pašalt? Na, bet jei daktarai nepataria, tai aš tuo labiau nepatarsiu...

Zaiza antrą rytą iš eilės vemia. Šįryt net dukart. Vakar nurašiau skrandžio valymui (nes buvo akivaizdžiai priėdus daug žolytės), bet šiandien jau galvoju, kad ją nuo gautų vaistų pykina. :unsure:  Jai buvo suleisti ilgo veikimo antibai ir kažkokie nuskausminamieji. Iki tol katės retkarčiais išversdavo skrandžio turinį, na, kokį kartą per savaitę, bet Mika dažniau nei Zaiza.

Atsakyti