Laba,
Aš vis Zundyte negaliu atsigrožėti
visiems kailiniuočiams po pakasiuką
Šponkučiui aišku pavydžiu..
bet man rūpi šiek tiek kodėl? " Plius panašu, kad tolimų kelionių artimiausiu metu nebesinumatys. "
Colombos meilučiai
Priešrūkiniai su ausytėm
Moliuk, ar ne per daug tau sekmadienių?
Šponkiuk, galiu sumest užsakymą dabar, bet Sagytė kažko norėjo ir dar neprisipažino. O kiek Purizono imtum? Mačiau, atsirado dideli pokai, po 6,5 kg. Galima imti 2x6,5. Tik sumelė gaunasi tokia.
Kas nors dar???
Sveikos
man į galvą šauna leliukas
Erode
Diinka nu tikrai, žieminiai kačiukai...
Lapyna, ar Zaizai smėlis ir yra priežastis okeanų ne dėžėj? Skauda, kai jo yra?
Sveikatos gražuolei
Neišskiriami nerealūs
Belos žibintai
Vakar vakare labai tingėjau Harį vesti, nu labai... Bet lauke toks nuostabus oras, na toks nuostabus buvo... toks minkštas, jokio vėjo, namo nesinorėjo net...
Aš nespėliosiu
![]()
O, bet, tačiau, paklausiu, ką darom su savaitgaliu? Šponkiuk, tavęs, tikriausiai dabar neišeis lankyti, nes virtuvę gamins?
Nežinau dar. Penktadienį vakare sužinosiu ar dirbs ar ne. Galvoju jei eisit pasivaiksčioti ir Aistė prisijungs, tai gal Erendira tavo Runciaus maistą perduočiau jai, man darbas visai netoli jos namų.
Gali būti, kad surinks ir per šeštadienį. Žodžiu nieko dar nežinau
Lapyna,gal gali įmesti nuorodą parduotuvės vokiečiuose,pasidairysiu ,gal principesom ką užsakysiu ,mažu ės vokišką produkciją...
Labas vakarėlis, gyvenam po senovei ,Kolumbas jaučiasi normaliai ,na, bent nejaučiu ir nematau , kad jis blogai jaustųsi ar kentėtų ,tai tuo ir džiaugiamės Po algos užrašysiu Špulę patikrai, nu jau tie kaulai ir skūra tai į neviltį varo, kaip aš tokių laibų katinų neturėjusi ,tai man žiauriai baisu, padarysiu kraujo tyrimus ,jei geri ,tada nurimsiu, kad ji čia princesę vaidina,o ne dėl ligos neėda...
[URL=http://www.part.lt/perziura/79a38e668f55e45f4fdbdf39e4bce397420.JPG][/URL]