Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba,

Aš vis Zundyte negaliu atsigrožėti :wub: 

visiems kailiniuočiams po pakasiuką

Šponkučiui aišku pavydžiu..

bet man rūpi šiek tiek kodėl? " Plius panašu, kad tolimų kelionių artimiausiu metu nebesinumatys. " :hmm:

Atsakyti

Colombos meilučiai :wub: 

Priešrūkiniai su ausytėm :D

Moliuk, ar ne per daug tau sekmadienių? :dry2: 

Šponkiuk, galiu sumest užsakymą dabar, bet Sagytė kažko norėjo ir dar neprisipažino. O kiek Purizono imtum? Mačiau, atsirado dideli pokai, po 6,5 kg. Galima imti 2x6,5. Tik sumelė gaunasi tokia. :blink: 

Kas nors dar???

Atsakyti

Lapyn, na pagal tai kaip dažnai užsakinėsim, tai panašu, kad taip teks imti 2*6,5 kg (Adult Lamm & Fisch). Aš tau pinigus galiu pervesti prieš užsakymą jei reikia. 

Atsakyti

bet man rūpi šiek tiek kodėl? " Plius panašu, kad tolimų kelionių artimiausiu metu nebesinumatys. " :hmm:

galim padaryti spelionę, galit kas norit pavardinti kas į galvą šauna :D

Atsakyti

Sveikos  :4u:

man į galvą šauna leliukas  :D  :angel_not:

Erode  :4u:  

Diinka  :4u:  nu tikrai, žieminiai kačiukai... :unsure: 

Lapyna, ar Zaizai smėlis ir yra priežastis okeanų ne dėžėj? Skauda, kai jo yra?

Sveikatos gražuolei  :4u: 

Neišskiriami nerealūs  :wub:

Belos žibintai  :D

Vakar vakare labai tingėjau Harį vesti, nu labai... Bet lauke toks nuostabus oras, na toks nuostabus buvo... toks minkštas, jokio vėjo, namo nesinorėjo net... :ax:    

Atsakyti

Aš nespėliosiu :irnesakyk:  :D 

O, bet, tačiau, paklausiu, ką darom su savaitgaliu? Šponkiuk, tavęs, tikriausiai dabar neišeis lankyti, nes virtuvę gamins?

Atsakyti

Labuka,

kas čia dabar per ligų klanas  :huh2:  baikit sirgti  :protest:​  (čia katinėliams)

Atsakyti

Aš nespėliosiu :irnesakyk:  :D

O, bet, tačiau, paklausiu, ką darom su savaitgaliu? Šponkiuk, tavęs, tikriausiai dabar neišeis lankyti, nes virtuvę gamins?

Nežinau dar. Penktadienį vakare sužinosiu ar dirbs ar ne. Galvoju jei eisit pasivaiksčioti ir Aistė prisijungs, tai gal Erendira tavo Runciaus maistą perduočiau jai, man darbas visai netoli jos namų.

Gali būti, kad surinks ir per šeštadienį. Žodžiu nieko dar nežinau :D

Atsakyti

Lapyna parasiau A.Z .namie ligonine gripas vaikus isgulde, tai lakstau su arbatom, vaistais ir termometrais ir noru pildymais :) 

Atsakyti

Lapyna,gal gali įmesti nuorodą parduotuvės vokiečiuose,pasidairysiu ,gal principesom ką užsakysiu ,mažu ės vokišką  produkciją...

Labas vakarėlis, gyvenam po senovei ,Kolumbas jaučiasi normaliai ,na, bent nejaučiu ir nematau , kad jis blogai jaustųsi ar kentėtų ,tai tuo ir džiaugiamės  Po algos užrašysiu Špulę patikrai, nu jau tie kaulai ir skūra tai į neviltį varo, kaip aš tokių laibų katinų neturėjusi ,tai man žiauriai baisu, padarysiu kraujo tyrimus ,jei geri ,tada nurimsiu, kad ji čia princesę vaidina,o ne dėl ligos neėda...

[URL=http://www.part.lt/perziura/79a38e668f55e45f4fdbdf39e4bce397420.JPG]79a38e668f55e45f4fdbdf39e4bce397420.JPG[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 06 vasario 2018 - 18:19

Zundyt, zooplus.de 
Noriu šįvakar užsakyti, tai prašyčiau pageidavimus ant stalo. :)

Atsakyti

Lapyn, dar berods Magnuna kažko norėjo iš vokiečių

Atsakyti