Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba,

puikiai merginos pasivaikščiojot, ax aš ir noriu...

Pagaliau Merfė pasirodė,jau labai buvau pasiilgus,

Ligoniukam :4u: 

Mano Birbė ir kart nuo karto - kartą per mėn, ar per 2 (kai mes išvykstam tai kasdien, net po kelis kartus) padaro balutę ne vietoj, bet tik ant grindų. Darėm ir kraujo ir šlapimo tyrimus ir echo....nieko, sveika katė....

Fiffa nuop pirmų dienų dovanėles palieka pradžioj prie rūsio durų, paskui bersikraustė už katilo (tai nemaišė) dabar vėl persikraustė prie durų...paradinių(vasarą daro kieme) Vetai nieko nerado....jau 12 m taip

Šponkiuk, mano Bambučia visad užkasinėja, braižydamas kraikdėzę ir dirba intensiviai, kasa kasa...o kaip smirda taip smirda :)

Erode, mano Čiūčia ir išėjo kitur gyventi, pati susirado naujus namus...laukiu pavasario ..pasiilgau

...sako laukinės katės žiemą vaikų neveda....deja vos 4 sav. mažiukai šuns būdoj

6581ef7a76210033dd40f7ee3cc1845c194.JPG

ačiū D šeštadienį mamką pagavo....patys dar nevalgo teko darban neštis.....

Atsakyti

Diinka, gaila katukų... Bet jau grožiai koookieee! :wub:  Manau, tie šviesūs ilgai neužsibus.

Atsakyti

Diinka, o kaip mažoji Čiūčia, atsigavo?

Labos  :4u: 

Atsakyti

Erendira, tai Čiūčia jau parsigražino savo svorį, bet vėl šnypščia ant manęs, tai jau nebesidrąsko, reiks psfotkint vaiką

Atsakyti

Diinka, liuks :super:

Ir smagu, kad mamaitę kleckiukų pavyko sugauti :)

Aš dar šiandien pabūsiu asociali, rytoj planuoju "sugrįžti"  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif
Musu Dumas labai pradejo sertis..kazin ar normalu tokiam jaunam kaciukui? hmm.gif gal kas galit pasidalinti is patirties kada pradeda kaciukai sertis?ax.gif
Atsakyti

gali būt kad kailiuką vaikišką keičia- šukuokit

Atsakyti

Renatelexx, gal pavasarį užjuto? :hm:  Mano abi katės daug šeriasi, bet gal kad namie šilta, su mažiuke kūrenam negailėdami.

Vežiau Zaizą į echo. Išvada: smėliukas pūslėj. Rekomenduoja kokį mėnesį šerti RC Urinary pašaru. Gal kuri turit patirties su tais reikalais? Kuris ten pašaras geriau smėliuką tirpdo?

Vetos ecoskopuotoja tai nelabai smagi. Gal ir prityrusi, bet susiraukus ir nekalbi. :unsure:

Gal kas užsakinėsit greitu laiku iš vokiečių? Arba norit prisijungt prie manęs?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 05 vasario 2018 - 16:40

Lapyn, tirpdo ir RC ir Specific, ir Hills, Runceliui geriausiai veikė Specific FSD (esu girdėjusi ir iš kitų gerų atliepimų), Zundytės Kolumbui geriau tiko RC urinary high dilution (būtent šis, o ne tiesiog urinary). Dar Runciui labai padėjo Zundytės rekomendacija leisti homeopatinius solidago. Ir iki didžiosios Runciaus ligos tik Secific FSD jį ir šėriau - tik pradėdavau kokį profilaktinį duot ir netrukus vėl smėlio saujos atsirasdavo. Dabar, kai Runcius buvo paremontuotas kitoniškai, 3 x tuktuk per medį, 2 metai su antialerginiu maistu ir sisoja kaip gaisrininkas :super:

Kol kas, sakyčiau duok tą, kurį geriausiai ės  :hmm: 

Dėl Vetos echskopuotojos- sutinku. Kaip tik Runciui smėlių ieškojo. Kol nepaklausiau, nieko net nesakė, o kaip paklausiau kaip su smėliu, atsakė - yra,  :D Nei kiek, nei kokio.... Nors, nežinau, ar tikrai dėl to CanisFelis merginos sakė geriau kitur važiuoti echskopuoti kepenų.

Atsakyti

Erode, katytėm gal bus geriau taip, o tau palaikymo  :4u:

Lapyna, gražios nuotraukos.

Nežinau ką daryyyyt :oh:  šiandien Bela jau su kruvina lūpa vaikšto :(. Skaičiau visko apie tuos valerjonus, bijau šiek tiek, o jei suveiks kaip ne taip.

O dėl kasimo, Bela yra nepralenkiama, kasa viską, t.y. kakadėžės šoną, tada šalia stovi skalbiankė ir jai tenka, na ir galiausia, sukiša vonios kilimelį ...visą..į savo šikaną :lol: A kažkada buvo prikasus tuoletkės, kurią aišku, prieš tai išvyniojo. Kiečiausia, kai įkasė dukros drabužius kol ta maudėsi, nes buvo numetus ant žemės vonioj, po to karto nebemėto :D Vienžo darbšti tokia motera pasitaikė :D  :oh: 

Atsakyti

Lapyna jei pirksi rek garsiai nes turiu uzsakyma.

Atsakyti

Lapyna, vokieciai panaikino nemokama pristatyma.

Atsakyti