Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

na ir galiausia, sukiša vonios kilimelį ...visą..į savo šikaną :lol: A kažkada buvo prikasus tuoletkės, kurią aišku, prieš tai išvyniojo. Kiečiausia, kai įkasė dukros drabužius kol ta maudėsi, nes buvo numetus ant žemės vonioj, po to karto nebemėto :D 

Oj negaliu... :lol:  :lol:  :D 

Lapyna jei pirksi rek garsiai

Sagyt, RĖKIU!!!

Ot blyn, Šponkiuk, dar buvau nemačius dėl pristatymo. Šššš... Reikia didelius užsakymus daryt, kad apsimokėtų. :( 

Atsakyti

Kaip nefaina, kad užsakymas pas vokiečius mokamas. :unsure: Bet pasižiūrėjau, kad man ten Ato ir Milo maistas su pristatymu kainuos tiek pat kiek LT perkant. O kadangi vis tiek ir normalų sausą ir konservus imu, tai manau apsimokės vis tiek.  :unsure: 

Amžina meilė, šitie du neišskiriami.

d25f9d48366fb86b81502ac826ca6bfd972.jpg

Atsakyti

Lapyn, va va planavau purizono uzsipirkti nes 5kg suede per dvi savaites. Bt paziurejaau kd nei 10proc nuolaidos neturiu, nei nemokamo pristatymo. Turėjau mintį gal nusiusti bendradarbei rekomendacini ju laiska, kad ji gautu 10proc nuolaida, tai atsipirktu pristatymas. Bet dabar galvojau gal is lenku uzsisakyti RC Digestive Care. Ten nedaug vistos, gal sueis Hipukui.

Atsakyti

Bet jei uzsakinesit tai prisijungciau. Jei uzsakinesit iki treciadienio, nes po to nespes atvaziuoti iki mums isvaziuojant

Atsakyti

Šponkuti, o kur išvsžiuoji?

Atsakyti

Šponkuti, o kur išvsžiuoji?

Nesakysiu, kad neužpavydėtumėt  :P  O jei rimtai, tai į Kubą. MB visad norėjo pamatyti, tai kol dar galim ir dar likę senosios Kubos tai ir skrendam. Plius panašu, kad tolimų kelionių artimiausiu metu nebesinumatys. 

Atsakyti

Šaunuoliai :super:

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2018 02 05, 20:53)
<p>Lapyn, va va planavau purizono uzsipirkti nes 5kg suede per dvi savaites. Bt paziurejaau kd nei 10proc nuolaidos neturiu, nei nemokamo pristatymo. Turėjau mintį gal nusiusti bendradarbei rekomendacini ju laiska, kad ji gautu 10proc nuolaida, tai atsipirktu pristatymas. Bet dabar galvojau gal is lenku uzsisakyti RC Digestive Care. Ten nedaug vistos, gal sueis Hipukui.</p>

Maniškės jį ėdė. Labai gerai buvo.
Atsakyti

Wow, Šponkuti faina jums :bigsmile: Toršeras :D

Priedas  IMG_20180205_225042.jpg   73,59KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Colombos neišskiriamieji :wub:

Belos priešrūkiniai  žibintai :lol:  Šponkiuk, žinoma pavydžiu.Tik ne pačios kelionės,o saulės ir vandens.Šaunuoliai, :4u:

]Antradienis sakai?Na ir kas,o man visos dienos sekmadieniai :nail: 664d7e4a50b3.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 vasario 2018 - 07:15

Lisitėja, pačio skrydžio aš sau visai nepavydžiu. Bet dar labiau nepavydžiu MB, kuris va savaitgali išskrido į Honkongą, kitą savaitgalį grįžta ir tada vėl po savaitės skrydis :D ir laiko juostos bus +6h po to -7h :D

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Kaip man dabar reiktų susisukt į kamuoliuką šalia Molio  :D  :wub: 

Nors, saulytė lenda iš miglos, gal pakentėsiu  :rolleyes: 

Šponkiuk, ir tu skrydį pakentėsi, verta juk :super: Gražiai tau pavydžiu  :rolleyes: 

O aš rinkausi vasaros atostogoms kažką, skaičiau apie Maroką, išskaičiau, kad "katės ten yra visur, teks priprasti" ir nusprendžiau, kad pratinsimės rudenį  :D 

Atsakyti