Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mylėk save už tai, kad moterim gimei, kad jautrumu prilygsti rožės žiedui, už tai, kad Ievos seserim tapai ir tiktai tu gali sparnus suteikti vyrams!

o aš myliu jus...ir džiaugiuos kad esat, bučkis

mūsų kaime gūdi žiema....gaila paukščiukų

Atsakyti
Princesė ant žirnio biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Daredi, :4u: Va, čia tai meilė, pagarba ir rūpestis katyte. Nerodysiu saviškiams, o tai dar pradės reikalauti tokio aukščio pataliukų.

Diinka, mes namuose,kieme  maitinam paukštukus.O jūs ne? Pilnas medis ir krūmai paukščių, triukšmas, klegesys, kaip paukščių fermoje,lesalo nespėjam pilti. :oh:

Gamta niekaip neapsisprendžia kokiu kritulius pilti, ir lyja ir sninga, vnž betvarkė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 kovo 2018 - 14:37

Sveikos.  :4u: 

Mėtos gražumas, spalvų ir raštų ryškumas, nosiaus riužavumas, patalų aukštumas.    :wub: 

Kavinėje prie gretimo stalelio sėdintis vyras sako pro šalį einančiai padavėjai :" Su kovo 8-ąja!". Toji, girdžiu, atsako:" Ačiū. Ir jus taip pat." Kelios sekundės tylos. Aš stengiuosi neprunkšti. Tada merginai dašunta, ir ji sumišusi pradeda teisintis. 🙂

Atsakyti

Lisitėja, mūsų išp.... pas kaimynus lesykla tuščia (nėr lesančių) aš lašiakų nespėjų kabinti.... bet  kasdien kompostinė papildoma ....(daug gerų dalykų ten nukeliauja) aš pergyvenu dėl kojyčių, kad nenušaltų :) o šiaip Tomas žvirblius augina... 

Beje grąžino man VA mišrūniuke....1,5 m. voljerą įveikia nesusimąstydama...

graži, gera, meili....o bet tačiau ...nereikia man jos, tiesiog realiai nepavežu....:( bandysim šeštadienį daryt echo, tada sterilizacija ar iš kart ar po sav. 2-3...visai nebrangu tik apie 100...

Erendira o tų mesendžeri tuiri ? norėčiau tau video persiųst (kitaip nežinau kaip iš FB AŽ ištraukt) ape 6 mėn. katytė pas globėją, staigiai užpuolė traukuliai, ir koordinacijos syutrikimai(vakar vakare) keliasi, gulasi šliaužia....reikia pamatyti...vetai vakar padarė kraujo tyr, pakilęs vienas kepenų parametras...paišo infekciją....

Atsakyti

Diinkut, turiu, tai iš FB rašyk žinutę ir gausiu

Atsakyti
Joo, tik pagalves padedu ir Mėtulė "tut kak tut" biggrin.gif

Aist, kažkada jaunystėje ir aš esu taip vyrui atsakiusi į sveikinimą kovo 8-ąją hihihi.gif Skamba tai juokingai biggrin.gif

Laukiu Šponkiuko nuotraukų ir pasakojimo iš kelionės ax.gif

Mauris neišauklėtas? blink.gif Nieko, pakliuvo Erodei į nagus, tuoj bus išauklėtas biggrin.gif
Atsakyti

Gaila dėl VA, graži kalytė. O voljerui stogo pritaisyti neišeina?

Ak, švęsti tai švęsti:

52_C2_EB75-1_AAF-4_CB9-_B720-_B283_D9248

Atsakyti

Gaila, dėl šunytės :unsure:

Graži Ainu puokštė, pavasarinė tokia.

Sveikino pas mus mieste moteris net savivaldybės tarybos nariai, ir aš gavau tulpę.Ir treneris klube visoms lankytojoms po tulpę įteikė.Regis kokia smulkmena, o kaip gera, net sniegas su lietumi nebepykdo.

Tipo, tu čia vienintelė moteris namie?Gaila tau?Aš tik pažiūrėsiu iš arti, na gal dar lapą paragausiu kez_07.gif aeb5bdd9d27e.jpg

Atsakyti

Zundytė puokštėje vitaminų pavasarinių ieško. 😊

O čia šiais metais va taip reikia miške žibutes uostyti:

https://youtu.be/CscA5UeEh6U

Atsakyti

Merginos, su mūsų visų diena!!!

Atsakyti
Sveikinu visas su moters diena 4u.gif Tegul visos jusu dienos buna grazios, nepriklausomai nuo kalendoriaus 4u.gif
Atsakyti