Su Kovo 8-tąja!
Linkiu šilumos lauke, namuose ir širdyje.
Mano mielos kailiniuotos draugės, visas jus sveikinu su mergyčių-katyčių-šunyčių diena. Lai jūsų kailinėliai visada būna purūs, guliašiukus lai jums neša paauksuotoje lėkštutėje ir tiesiai į guolį, lai visų jūsų mamkos jums įtaiso tokius patalus kaip Mėta turi ir tegul visi jūsų norai su kaupu būna pildomi.
Nuoširdžiai jūsų, Grikis
P. S. Ainu - bučkis, bučkis ir dar bučkis
Labas rytas
Ačiū, Grikuti už gražius žodžius Jau taip dera rožinės tulpės prie tavęs.Graži ta tulpių diena,bet gaila jau baigėsi.Šiandien vėl šlapia, sninga, lyja, vnž betvarkė ten debesyse.
Busiuk, malonu tave matyti
Šponkuti,laukiam laukiam pasakojimų.Jei jautiesi nemokanti gražiai pasakoti, pakaks nuotraukų.
Va, kokia supratinga mūsų mamka, tik pagrasinau,kad išvažiuosiu, tai iš karto čiužinuką paklojo.Pasirodo galima ir žmones išdresuoti.
Be nuotraukų nepapasakosiu, o vakar tik naktį pabaigiau jas peržiūrėti ir susikelti į kompiuterį. Trūko kai kur normalaus fotoaparato, bet kai ką neblogo pavyko ir su turėtu aparatu išspausti. Labai gaila kai kurių kadrų kurie nepavyko, na bet ką jau darysi. Šiandien vakare nuotraukas tikiuosi sukelti į FB ir čia papasakoti.
Labukas, mergaitės!
SU KOVO 8-ĄJĄ, ŠIEK TIEK PAVĖLUOTAI , BET IŠ VISOS ŠIRDIES!
Viską skaitau, tik tyliai , vis g
tas laiko trūkumas, o paskutinę savaitę tai spėjau į gripo traukinį turbūt, temperatūros nėra, bet visa kita - su kaupu, pradžioj tik užcementuojanti sloga, paskui sausas kosulys, balso dingimas, o dabar ŽIAURUS GERKLĖS SKAUSMAS, niekas nenuima..... nuo vakar jau biuletenį pasiėmiau... mergaitės, pasidalinkite patirtimi, kas nuima gerklės skausmą, nes net seiles sunku praryti....Antibiotikus jau antrus geriu, inhaliacijas su propoliu, ištisai šiltos arbatos,tantum verde purškalas, šiltas pienas su kakavos sviestu, pastilių kelios rūšys, nebežinau ko dar griebtis , imbiero ir visokiu mėtinių negaliu - nuo jų skrandis streikuoja.....ERODE, gal tu ką patarsi?
Gulim kažkaip taip
IMG_20180309_100014.jpg 98,83KB
0 Parsiųsta kartų
Zundyte, sveikatos.
Aš su laiku susipykau visai
O Bela ir Spurga miegojo taip ne šiap sau pas mus karštą vandenį atjungė keliom dienom, remontas kokistai, kad tuos remontininkus kas sutrauktų, kad tokiu metu sugalvojo, todėl neveikia gyvatukas ir nebešilta vonioj, nėr kur gulėt
Tai Bela neatlipo nuo manęs
Sveikos.
Visi porom porom porom, kaip kažkada dainavo " viengungiai". Molis su Zundyte ir Bela su Spurga. Pastarosios žiauriai pažengusios artyn. Gielux, a mažu šaltis suvienys dvi priešes. 😉
Zundyt dvikoje, dėl gerklės. Man padeda dažnas gerklės skalavimas burnos antibakteriniais skalikliais ( Listerin arba kas nors su chlorhexidinu). Gurkšnį į burną ir gargaliuoji užvertusi galvą 30 sek. Kas kelias valandas. Arba keli lašeliai eugenolio į vandenį irgi skalauti tinka. Dar padeda JOX purškalas su jodu. Mano vaikai sako, kad jiems Septabene pastilės padeda.