Labas rytas Miegate, ar ką?Saulė žeme ridinėjasi, į žygdarbius kviečia.
Sveikos. vargstu su Hipės kailiu. galvojau, kad jai viskas nuo maisto su vištiena, bet va pamaitinta pora mėn su maistu be vištos (ėriena ir žuvis) ir kailis tragiškas. vienintelis maistas nuo kurio taip nebuvo tai tik Taste of the wild lašišinis, bet ji jo nemėgsta ir labai nenoriai ėda tik jau iš visiško bado kelias kruopas sulesa. Pakeisiu dar kartą maistą, bet jei ir šitas netiks nežinau ką bedaryti. Galvoju gal jai baltymų tipas netinka, kad gyvulinis. Ką manot?
Siaubas, siaubelis Aš tokias pleiskanas esu mačiusi kai Setas buvo po operacijų.
O Vėjas tokiomis pleiskanomis ėjo po gyvatės įkandimo.
O gal Hipei kas su kepenimis ar kasa?Jei maiste yra grūdų,gal tai reakcija į grūdus? O ką vetai sako?Ką veisėja pasakytų?
Va,dar prisiminiau, Zundytė atvežta po savaitės pradėjo panašiai pleiskanotis ir klaikiai šertis.Po veto konsultacijos, nutarėm ,kad tai reakcija į pasikeitusias gyvenimo sąlygas, maistą ir stresą.Kailiukas susitaisė po poros mėnesių.
kraujo bendri kai pleiskanojo buvo daryti, kepenys ir inkstai puikus. pernai metais daryta. Na ji gan baili kaite, bet neatrodo kad labai stersuotu. siaip pries tai buvau isitikinusi, kad tai nuo maisto su vistiena ir vetas patikino, kad tikrai gali buti. bet dabar isitikinau, kad ne velnio. sitam maiste grudu nera, tik bulves. dabar nesu kalbejusi su vet del pleiskanojimo. kita savaitgali vezu Bugi kraujo tryrimams, tai tuo paciu pakalbesiu.
Šponkiau o šeresi ji? Būna kai pokaili meta užpleiskanoja.
Šponkiau o šeresi ji? Būna kai pokaili meta užpleiskanoja.
Ne daugiau nei įprastai.
Šponkiau, aš Gufai pirkau kazkokius kailio lašus... Jakove liepe, nes maistas irgi buvo kaitaliotas..... Tai tie lasai ten kokie 2 ml 20 eur... tai susitvarke kailis.
O šito nenori pabandyti?
https://www.google.l...iu-pasaras/amp/
Aš Jore dabar šeriu šitu tik šunims pleiskanos dingo.
Pasivaikščiojus po miškus, į galvą atėjo tokia mintis - ar tik Erendira su traktoriumi nebus sustūmus man į miškus sniego?Laukai pietinėje pusėje jau be sniego, bet miške jo labai daug.Tik gerai,kad sušalęs ir kojos neklimsta.O miško keliukai tik ekstremalams važinėtis, arba kvailiams( čia apie save) Kur neužeina saulė ištisa čiuožykla.
Sveikos iš pat ryto Kokia bus graži diena, saulytė iš pat ryto žeme ritinėjasi, visai nenoriu į darbą eiti,noriu lėkti laukais
Jei turite pažįstamų Juozapų, būtinai pasveikinkit.Šiandien Juozapinės arba pempės diena.Seniau tai būdavo gėlių, moterų ir mergaičių šventė.Pasiruošimas žemės darbams.Regis, tai smulkmena, bet gi taip gražu.
Visoms geros savaitės pradžios, lengvo pirmadienio
Laba ,
oi Zunda
Lisitėja, ačiū labai. Beje VA sterilizuota ir atrodo turi namus - voljeras su stogu ir didelė keletas ha teritorija- kol kas tik voljeras ir pasivaikščiojimai, dar suu gaubtu.
o čia 2 mėn katukas ir 7-8 mėn. katytė
https://www.youtube....h?v=tvTMiHrjs4c
prisidaviau kad dar gyva.....
Diinkut, gal VA nebenorės sprukti, kai jau sterilizuota?