Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Vakaro mįslė :

Iš priekio - katė...

C757917_F-_ADAE-444_A-9_A9_C-_E80570_C3_

...iš galo - triušis.

FA6_D347_E-36_A6-4542-_AE91-0_BCD288294_

Kas? 🙂

Atsakyti

Sveikos šeštadienio rytą :4u: Keliasi saulytė, tik vėjas žvarbus, šiaurinis košia.Šalta labai :unsure:Kas eis į žygį, nosiukų nenušalkit

.Manau kad, įminiau mįslė - juk tai gražuolė Ainu :wub:Kailinukai prabangūs, ir matosi,kad dar nemeta žieminių pūkų.Maniškiai  jau šeriasi, Zunda  apykaklę pametė, Molis  gal mėnuo kaip bomžas vaikšto.Nu, nervoja jie mane :oh:

Smagu,kad berniokui ne kokia baisi užsieninė kvaraba(liga).

.Jaunas žalias, stiprus tikrai  pasveiks. :P

Gero visoms šeštadienio  :4u: Dirbantiems,kad darbo diena neprailgtų.

Atsakyti

Labarytis  :4u: 

Lisitėja - ačiū, bandysim su Erendira nosių nenušalti  :D 

Vakaro mįslė labai daili  :wub:  ir man labai patinka tas pumponėlis, kuriuo triušiukas užsibaigia  :wub:​ 

Atsakyti

Dirbu iš pat ryto, kad tik mamka galėtų ilsėtis

20180317_081101.jpg

Atsakyti

Labas rytas. 

Erendira, Magnuna, gražaus jums pasivaikščiojimo, prisigerkite saulės kuo daugiau.  :4u: 

Lisitėja, Ainu niekada apykaklės ar kitų vietų kailinių nepameta, o šeriasi praktiškai vienodai visus metus. Aš nebent su peiliais/ furminatoriais  išpjaustau kailį, tada gal kažkiek suplonėja, bet po savaitės ji man vėl į gauruotą mešką virsta. 

Grikis su centrine ašimi - juodu stuburu ir baltais meilės pakraštėliais. :wub:  

Atsakyti

Sveikos

Aist, atsakymas zuikis-Ainu :D

Aš ne miela, aš -kovinė

[URL=http://www.part.lt/perziura/fc0deedd6be5b019e60cb8fe1bb4fea5748.jpg]fc0deedd6be5b019e60cb8fe1bb4fea5748.jpg[/URL]

Atsakyti

Šiaip tai man žiauriai miela Spurga.  :wub: 

Bet kaip žvarbu lauke šiandien.  :unsure: Važiavome ryte į mišias ( kolega prieš vėžį pralaimėjo  :(), tai bažnyčia įšalusi, su pirštinėmis sėdėjom. 

Atsakyti

Po darbų parbildėjau alkana kaip vilkas, maitinuosi ir žiūriu ką veikiate.Keliauninkės dar neparėjo, gal nesušalo,gal  vėjas nenupūtė :lol:

Seniai matytas Grikelis :wub:

Spurgytės gražumėlis, pilvuko baltumėlis :oro_buckis:

Atsakyti

Išleidau po gan ilgo laiko trumpam  Ainu laukan. 

1) pasivolioti ant plytelių ( check)

920698_E2-5_E97-4_F73-_AD6_F-22_ED872247

2) patikrinti, kas naujo pas kaimynus ( check)

DD1469_DD-5994-40_E0-9914-928491396261.j

3) nusistebėti nauju nupezusiu kiemo augalu ( check)

1_CAE920_A-2598-44_BF-_BCD5-27_C2165_BA0

4) nepatikliai markstytis prieš saulę ir žvarbų vėją ( check)

2_D0585_E1-_B318-4_EA1-_AD76-_F02_B707_E

5) pasipiktinti, kad dar kai kur yra sniego ( check)

41_CCF43_C-6_F39-4190-_A6_EA-_E90743_A5_

Atsakyti

Ainu darbų sąrašiukas  :super: 

Mes su Erendira ir prisijungusia Gielux smagiai pasivaikščiojome, šilta apranga išgelbėjo mus nuo vėjo, o karštos bandelės ir kava aplankytoje užkandinėje sušildė  :)  šykart turėjome socialinį pasivaikščiojimą - pasivaikščiojome po Vilniaus senamiestį, klajojome siauromis gatvelėmis, dairėmės ir mėgavomės pasivaikščiojimu. Vieningai sutarėm, kad tokie pasivaikščiojimai tiesiog būtini ir planuosime kitą žygį  :D  Erendira, Gielux - ačiūūūū už puikią dieną ir šaunią kompaniją  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Smagu,kad gerai pasivaikščiojote.Vilniaus senamiestis turi savo žavesio, pasiilgstu klajonių.Kai mokiausi,tai eidavau viena pasivaikščioti, tiesiog neturėjau su kuo

.Ainu darbininkė, viską sužiūrėjo. :lol:

Zunda taipogi veržiasi į lauką.Bijau leisti, o jei eis prie svetimo žmogaus? Kai išsprūsta ant laiptų, išgirdusi ką mauna atgal. Ar jai pavaduką nupirkti, ar kokį galą?

Atsakyti

Kaaaaip buvo gera pasivaikščioti su nuostabia kompanijaaaa :D Šios dienos pasivaikščiojimo devizas buvo "einam ten" :D ir aplakstem tikrai daug ten :D tik va su Vilnele likom nesupratusios, pažaliavo ji ar ne :D bo gi šiandien Patriko diena. Na kadangi gėrėm kavą ir kakavą, o ne Guinness, tai nieks mum nežaliavo :D

Atsakyti