Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas saulėtas pirmadienis,

Diinkos juodasis velniūzas kokio smarkumo! :D  

Šponkiuk, gal Hipei reikia maisto su mažiau baltymo, bent jau laikinai? Ar gal Rainys ją nervuoja? :hmm: Tieeeek pleiskanų mačiau tik pas katus, kurie labai labai stresuoja. 

Colomba, ten ne tavo laiptinėj butas dega??? :huh2: 

Atsakyti

Erendira, nežinau... tik gal apsipras, savaitę su gaubtu, tai iš voljero nepaleis, tik pavedžios kažkiek, voljeras su stogu tai neiššoks.... o teritorija tikrai didelė, tai manau apsdiopratus gal jau nelėks kaži kur...ji ir pas anuos grįždavo palakščius....bet ten gyvenvietė, o šuo didelis....o čia laukai. Tikiuosi kad viskas bus gerai

Jo juočkis tos prisukamas :) ir FB mačiau dega Colombos laiptynėj

Atsakyti

Labas saulėtas pirmadienis,

Diinkos juodasis velniūzas kokio smarkumo! :D  

Šponkiuk, gal Hipei reikia maisto su mažiau baltymo, bent jau laikinai? Ar gal Rainys ją nervuoja? :hmm: Tieeeek pleiskanų mačiau tik pas katus, kurie labai labai stresuoja. 

Colomba, ten ne tavo laiptinėj butas dega??? :huh2:

Mano laiptinė. 9 aukštas, 3 kambarių butas. Tikiuosi neužlies buto. :huh2:

Dinkos juoduliukas energijos užtaisas :D

Atsakyti

Mamukai guliašo nepmiršai!

4c5f21fd7cae53d02cf58d893aa3605f39.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Diinkos juodasis kipšiukas  :victory2: Ūgio nėra, bet pasiučio marios  :lol:

Seniai matytas Gliliukas  :wub: Džiuginanti naujiena dėl vokietukės.Manau ji niekur  nebebėgs, gamta tai nebešauks.

Šiandien lygiadienis ir minima Žemės diena.

.Gero antradienio  :4u: 

Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif

Apie Diinkos VA istoriją nieko nežinau,bet džiaugiusoi suradus namus 4u.gif
O Juodukas koks pasiutęs,tikras drąsuolis bigsmile.gif

Colomba ar neužliejo buto?

Lisitėja na iš kur tiek sniego ?Nei lašo neturiu-geriausiu atveju bala aptraukta leduku....

P.S mano mergina surado galimybe palyst po celofanuotu užklotu ,vaikas parodė net kelių balų likusias dėmes ant čiužinio,ant margos paklodės nesimatė, jau džiaugėmės kad "vaistas" nuo balos ne vietoj surastas....ech gudrutė...

Turiu dar vieną rūpestį,kuris varo mane iš proto :atvaro į kiemą kažkur iš tolimesnio kaimuko dvarniaška,matom plentu "marširuojantį" ir palieka 'dovanėles" mano kieme,kaimynei išvis ant terasos,prie lauko durų,tiesiog ant trinkelių, ką tokiu atveju daryti?Išleidžiu dukrytę į kiemą ,o ten krūvos "š..."

Atsakyti

Lisitėja na iš kur tiek sniego ? Nei lašo neturiu-geriausiu atveju bala aptraukta leduku....

Reikia turėt pažinčių su traktoriais :hihihi:

Mano kieme saulytė sniegą vis aplaižo, bet dar likę...

Na, pagaliau išsikapsčiau iš darbų ir savęs kažkiek, tad sakau Magnunai ir Gielux ačiū už šeštadienį (juk niekad ne vėlu padėkoti :rolleyes: ) Dabar supratau, kad vėl jaučiausi kaip studenčiokė nagrinėjanti senamiestį :D ir dar geroje kompanijoje :super:

Mes net nusprendėme pasidaryti teminius-istorinius miesto naršymus, jei ką  :rolleyes: 

Giliukaš  :wub:​ 

Atsakyti

1a45fd1dd60f.jpgA, kū veikiat, tetos, nejaugi dyyyrbat?

Mudu, mieste sniego jau nėra,čia foto iš kaimuko.Kaimukas prie pat Labanoro regioninio parko.Visur miškai.Vnž. nuotraukos iš tundros. r061.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 20 kovo 2018 - 14:23
Linkėjimai keturkojams draugams smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Labas, merginos. 

O, seniai matyta Gilė pasirodė- leteną ant palangės čiulpia.  :wub:  

Giliukas guliašo kaulytojas.  :wub: 

Gerai, kad Colombos pirma nepadegė, o po to neapipylė.  :) 

Diinkos angliukas kokio smarkumo.  :unsure: 

Katės Zundos aušyš kokio šiandien gauruotos.  :D 

Aš kosėju kaip sena rūkalė džiovininkė. Balsas buvo visai dingęs, rašiau jam galias žinutes, tai dabar susimylėjo ir grįžo, tik toooks padėvėtas kažkoks ( nežinau, kur ir su kuo be manęs šlaistėsi) . Darbe 25 % laiko kosėju, 25 % geriu arbatą, kad kosulio priepuolius nuimčiau, 25 % lakstau į wc, kad arbatą nuleisčiau, na ir 25 % laiko dirbu. :oh: 

Atsakyti

Aist, te tau sveikimo balionų  :4u:  :4u:  :4u: 

O kaip berniūkščiai tavo?

Atsakyti

Dėkui, Erendira, kad teiraujiesi. Rapolo visi atsakymai neigiami ( geri). Panašu, kad tas keniškas uodas, apkramtęs man vaiką, nebuvo blogas ar ligotas, tiesiog alkanas.  :) 

Bet kaip man patinka saulėta diena, net apsakyti sunku. 🤩

Catus Quadratus :

6_FCBFE9_A-_C1_FF-4551-_AF20-50997_CB5_F

Atsakyti