Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Seniai matyta Giliukė :wub:

Ainu,kaip visada nugriuviminė

Labai gera naujiena,kad Rapolo atsakymas geras( neigiamas)  :4u:

Aist balsas susitaisys, ne kur pasidės :lol: O pas mus nebuvo labai saulėta diena, bet ir tiek pakako,kad būtų darbinė nuotaika :ax: Šiandien mačiau kaip skrido gervės, vadinasi pavasaris jau čia  :bigsmile: 

Atsakyti
Aist, tai puiki proga patylėti... biggrin.gif Kas mums labai sunku.
Bet žinia, kad sergi - negerai. Prie gydymo pridėčiau Gelomyrtolį Forte ir inhaliacijų - daug.
Aš vakar sukarščiavau, šiandien jau sveika. 4u.gif
Visoms po sveikimo balioną. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 20 kovo 2018 - 19:59

Dėkui, Erode, už rekomendacijas.  :4u: Tai ir tylėjau pora dienų. Nes buvo taip - pagaminu valgyt, užlipu pas vaikus į antrą aukštą, "sakau" jiems VALGYT!, o jie žiūri ir juokiasi, kad esu kaip žuvis iš vandens ištraukta - matosi, kad žiopčioju, bet garso tai nėra. Per messengerį rašiau aniems. 

Kaip naujokas, Erode, ar pavyko gerų manierų išmokyti?  :) 

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2018 03 20, 21:17)
<p>Dėkui, Erode, už rekomendacijas.  4u.gif Tai ir tylėjau pora dienų. Nes buvo taip - pagaminu valgyt, užlipu pas vaikus į antrą aukštą, "sakau" jiems VALGYT!, o jie žiūri ir juokiasi, kad esu kaip žuvis iš vandens ištraukta - matosi, kad žiopčioju, bet garso tai nėra. Per messengerį rašiau aniems. </p><p>Kaip naujokas, Erode, ar pavyko gerų manierų išmokyti?  smile.gif </p>

Pavyko. Labai gerai moko kitos katės. Jei gauna per galvą ir apšnypščiu - muša ir kiti. Mol - durniau, klausai mamkos! О jei dar apurzgiu... (mhm, moku)
Bet naujokas paprašaika ir pučiasi.
Gal kas turite idėjų, kaip šerti kates, su skirtingais mitybos poreikiais? Tašė inkstininkė, Mauris Nutukęs, Kingas su inkstų nepakankamumu nedideliu ir dantų autoimuniniu stomatitu?
Pirkčiau Mauriui light maistą. Ale... kas iš Kingo liks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 20 kovo 2018 - 21:01

Labai keista skaityt apie saulėtą dieną. Saulės buvo gal 5 min o po 17 val aplamai PRISNIIiIiGO 😨😨

Atsakyti

Mama skambinosi su drauge, ji Kuršėnuose gyvena, tai ten šiandien snigo. Rytdieną pas mus sniegą buria :blink: ir ketvirtadienį taip pat.Niekaip nesusipranta žiema išsinešdinti  a055.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 20 kovo 2018 - 22:10

Rytas, bet visai ne labas :P

Miego noriu kaip šamas, per naktį prisnigo, šalta, bjauru.Niekaip žiema nesupranta,kad yra nepageidaujama.

.Mama ruošiasi sėti pomidorus, tai mažoji darbuojasi kartu.Sėdi ant stalo.Uodega viską šluoja,koja maišo sėklų pakelius ir žemes.Ir ginčijasi abidvi. :lol:

Šios dienos demotyvacija.Žiūriu į jį,   ir toks noras kyla prigulti šalia.75611a7005d0.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 21 kovo 2018 - 07:00
Labas rytas 4u.gif ,ne į katinų temą bet tokia pasipiktinus esu....

Matau nėščia kalytę(na alia veislinę)sakau kodėl nesterilizavot? įkeliu nuotrupas iš pokalbio :, cia paskutinis nestumas, del sveikatos ir ramumo jos, subres ir ne taip duosis, sake veterinaras.ir sakė paskui didesne tikimybe ligom.,jei sterilizuosim.Nu jis siule arba sterilizuot arba dvi vadas kad vestu....
Kaip Jums tai?

Sninga ir pas mane bigsmile.gif

Catus Quadratus wub.gif

Lisitėja tikrai,kad norisi prie tokio gauruočio prigulti :-)
Atsakyti

Aist, džiugi, kad vaiką apkandžiojęs uodas buvo nepagerintas, šiaip, vulgaris :) :super:

Kvadratinė katytė  :wub: 

Pas mus irgi snigtelėjo, tokius pūkus nuo mašiniuko  nubraukiau  :unsure: 

Ir mielai prie Lisitėjos demotyvacijos griūtelčiau... bais tingu ko tais  :rolleyes: 

Erode, aš šėrimą skirtingu maistu išprendžiau taip - yra laikas ėsti (2 x d),paskui maisto tisiog nėra. Tada, prižiūrimi, kad nenuklystų visi greit susitvarko su savo porcija ir laimingai gyvena iki kito šėrimo. Niekas nekūdas, bet ir niekas pernelyg nenutukęs (net Runciaus figūra dailėja :hihihi:) ir visi ėda tik savo maistą (nes ganau). Kai būdavo mažiukų, kartais juos palaikydavau atskiroje patalpoje, kad nesikėsintų į svetimą maistą, nes savojo turėjo prieinamo nuolatos.

Atsakyti

Aist, džiugi, kad vaiką apkandžiojęs uodas buvo nepagerintas, šiaip, vulgaris :) :super:

Kvadratinė katytė  :wub:

Pas mus irgi snigtelėjo, tokius pūkus nuo mašiniuko  nubraukiau  :unsure:

Ir mielai prie Lisitėjos demotyvacijos griūtelčiau... bais tingu ko tais  :rolleyes:

Erode, aš šėrimą skirtingu maistu išprendžiau taip - yra laikas ėsti (2 x d),paskui maisto tisiog nėra. Tada, prižiūrimi, kad nenuklystų visi greit susitvarko su savo porcija ir laimingai gyvena iki kito šėrimo. Niekas nekūdas, bet ir niekas pernelyg nenutukęs (net Runciaus figūra dailėja :hihihi:) ir visi ėda tik savo maistą (nes ganau). Kai būdavo mažiukų, kartais juos palaikydavau atskiroje patalpoje, kad nesikėsintų į svetimą maistą, nes savojo turėjo prieinamo nuolatos.

Pritariu Erendirai.

Kadangi pas mane yra vienas inkstininkas, maisto nepalieku ir gauna tam tikru laiku. Pas mane dažniau gauna, bet po nedaug (nes nesuėda daugiau vienu metu).

Nereikia ir kačiukų žydinčių ant medžių, kai yra Ainu :wub:

Molis kaip saldžiai miega :wub:

Atsakyti

Laba ryta,

kokias kojines šiandien apsimovėt? 

6e99bef55738ed923b89c230e1f0ecc2912.jpge84f9b3bf4558243b09fc512fdb9a851137.JPG

Moliukas ir mane motyvuoja, neišsimiegojau šiandien, rankos darbe šalą...su kokiu malonumų prigulčiaušalia. O Zunda pasirodo darbštuolė :)

Aist, labai smagu kad uodas sveikas buvo, ir pati sveik greičiau :4u: 

Gilė gražuolė :wub: 

ir aišku kailiniuotoji  Ainu

Atsakyti

Sveikatos visoms  :4u: 

Man reikai konsultacijos. gal kas susidūrėt su kaip supildyti deklaraciją kai parduodi ir po to perki būstą. deklaracijoj yra info apie parduotą būstą, o kaip ją teisingai papildyti apie pirktą būstą? Į kokį lauką ką įrašyti?

Atsakyti