Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas  :4u: 

Diinka, mes vakar irgi skirtingom kojinėm puošėmės  :wub:  o mažoji mano prisiminė tik jau per duris eidama, o buvo su pėdkelnėm ir suknele, tai kaip tos kojinės...  :oh: tai sugalvojo skirtingom pirštinėm apsimauti  :D 

vokietukei - kad prigytų naujoj vietoj  :4u: 

Colomba, :heart: 

Zundyte, sveikatos tetulei  :4u: pūkuočių relaxas  :wub:

Aist, kad balsas greičiau atsigautų  :4u:​ nučiadabarkas...

Zundytė kokia ėdrūnė  :wub:  :D  o Moliukas fone matosi išsigandęs, kad ir jo dėžutę sugrauš  :D 

Kelvis susipakavo:

5686f6e0bca1d54192042abd3a3fee19594.JPG

Pamokas ruošia:

14241b5ce09f5f0f9cb9b1fd12b88bbc131.JPG

Atsakyti

Yra dar bent trys dėžės, tik tos ko tai neskanios. :blink: Ji tik drasko, nenuryja nieko.Viena su pledu viduje, tai ten miegui, pakramtė kraščiuką- netinka.Bet kartais miega, tai vienas tai kitas.

O dabar mergaitės, klausimas,kurios turi kates( pateles).Zunda labai keistai pradėjo elgtis.Veržiasi į lauką, voliojasi keistai ( na kaip morčiaujanti),kelia užpakalį, žymi skruostais kampus.

Žinau,kad ji sutvarkyta, pati pjūvį mačiau.Nesuprantu kas jai darosi c045.gifPirksiu pavadėlį, bandysim eiti į lauką, gal apsiramins

O,Kelvinas gražuolis pasirodė, :wub: Gerai susipakavo   a040.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 kovo 2018 - 09:13

Vajė, kad skanumas dėžės  :D 

Lisitėja, nežinau, ką patart... Mano Bižū nepriklausomai kokiu metų laiku kartais panašiai elgiasi - voliojasi ant grindų  ir grožisi savimi, lenda glostytis ir riečia uodegą, seilėjasi, bet trumpi tokie priepuoliai būna... :rolleyes: 

Kelvis koks užsiėmęs  :D​ 

Atsakyti

Lišitėja ir aš taip darau, bu aš patš šau fainašššš  :) vartauši višaip, trynuoši, krašavicaš aš :) 

d0d84b5740d0cb1d1f18dd842554f000618.jpg

Atsakyti
Labas rytas,
Baukide žiūriu rašomojo stalo tvarkos problema masiška smile.gif pas mus irgi stalas yra tik vietos ant jo rašyt ne visada.....bet Gilė padėt pamokas paruošt irgi dar telpa smile.gif

Giliukas tikras krasavisas....
smile.gif

vakar ėjau tai visuos kampuos meilės serenados.... unsure.gif pavasaris.... nors ir ne kažką už lango bet pas kažką tikras pavasaris....gražios tos meilės dainos tik man visada gyvūnų tokių labai gaila....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar nuvarėm į mišką sniego nei lašo,tik vėjas fee,atsikeliu ryte balta balta kur dairais...Erendira su Listitėja iš savo kiemo man sniegą sukasėt per naktį? hmm.gif
Oi ta dėžių valgytoja wub.gif Mūsų Meškiui į kompaniją būtų,galėtų abu griaužt :-) Gali būt kelios dėžės kambaryje,bet abiems reikia vienos ir tos pačios biggrin.gif
P.S.tiesiai iš kompo foto įkelt neina čiį sm ,reikia per kažkur?Jau pamiršau blush2.gif
Atsakyti

Krašavicaš tu tikras, Giliuk  :wub:  :4u: 

Dėl stalo vaikų tai jau ir viltis išblėso, kad jis gali būti tvarkingas.... :taika:  :oh: 

Meilės dainuotojų gaila...

Nuotraukų tiesiai kelt nemoku, bet gakima kažkaip... kai gavau instrukciją kažkada per part.lt, taip ir darau  :) 

Atsakyti

Mudu, aš tau naktį kasiau, o į mano kiemą sniegą kasi dabar???Nuo pat ryto pradėjo elegantiškai snyguriuoti, o dabar konkreti šlapdriba eina. :blink: Atsibodo labai, noriu į lauką, reikia pradėti kiemą tvarkyti.

Dėl tvarkos( netvarkos) ant stalo nekvaršinkit nei sau, nei vaikams galvos.Betvarkė ant stalo( namuose ar spintoje)  formuojasi tik pirmas keturias dienas, paskui stabilizuojasi. :irnesakyk: Kai nieko neberanda, kai viskas pradeda kristi nuo stalo, tada susitvarko.Išbandyta praktiškai  a040.gif

Atsakyti
Giliukaš kai višada krašavičaš....

Panos, kas nors maisto kooperuojatės? Jau labai reikia, Tašiukė badaus. 4u.gif
Atsakyti

Erode, aį jau jungčiausi, turiu paskutinį maišą... bet reikia dar nepirkusios ir vokiečių, kad būtų 10 proc nuolaida (atsiųsčiau kvietimą), tada apsimokės siuntimas.

Atsakyti

Pet24 10 eur nuolaida su kodu KOVAS18, iki 03.23, perkant nuo 39eur  :4u:

Kelvis jau laukia savo 40vnt konservukų  :D

e31edc90b38bf2ac12ded758b803b77a61.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 22 kovo 2018 - 21:50

Dėkui, Baukide, už pasidalijimą nuolaidos kodu. Ir Ainu jau laukia savo 27 vnt konservų. 🙂

Atsakyti