Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas,mergaitės! Ar neapsunkinčiau jūsų, jei prie siuntimo ir aš prisidėčiau? Aš vienintelė iš Kauno ,tai reiktų paštomatu man išsiųsti maistelį? Gal rasčiau  kokių konservų su žvėriena, paskutiniu metu , tokius labiausiai ėda...bėda ta , kad dabar  bėgu į darbą ,tai pasirinkti galėčiau tik po pietų?!

Atsakyti

Sveikos penktadienio rytą :4u:

Vėl sninga, bet, va girdėjau varnėnas obelyje plyšauja, žiemą varo,pavasarį šaukia.

Bėgu į darbelį, geros, neprailgstančios paskutinės darbo dienos.Kas serga, nepasiduokit, vykit ligas lauk. :4u: 

Atsakyti

Zundyt, neskubėk, manau, dar kiek truksim iki užsakymo  :4u:

Ir pas mus snyguriuoja, bet jau nerimtai taip  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 23 kovo 2018 - 08:42

Labas rytas  :4u: 

Balta balta kur dairais  :B  :oh: sukasi visą rytą galvoj  :ax: 

Aš jau kuris laikas Kelviui konservus blenderiuoju, su karštu vandeniu atskiedžiu, valgo tokią sriubytę apsilaižydamas  :bigsmile:​ nes būdavo nulaižo padažą ir palieka... Tai dabar gauna 2 konservus per dieną - ryte ir vakare. Gal svorio prisiaugins nors kiek...

Atsakyti
Baukide, Maksimas irgi dėkoja už nuolaidos kodą 4u.gif
Atsakyti

Skanaus nuostabiajai Ainu ir blizgiajam Maksimui  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos

Susipakavęs Kelviukas :D :D laaabai faina foto :D

Atsakyti

Viską kontroliuoja :

65687_F67-8_CAB-4_DD4-_A51_B-34_E21_E417

Atsakyti

Labas, vaiskus šeštadienio rytas :4u: Kai pagalvoji,kiek nedaug žmogui reikia, tik saulės.Saulė šviečia ir nuotaika visiškai kitokia. :lol:

Aist, ar balsą jau atgavai?

Ainu kontrolierė :wub:

Išsileidau mažąją į lauką, o kad ją paskui namo įvaryčiau, lekia apie namą pastriuokom  :oh: Gerai,kad su petnešas buvau uždėjusi, vis buvo už ko nučiupti.Pašalinių žmonių ji visai nebijo

Vakar meistriukas modemą keitė.Tai mažė visą laiką trynėsi aplinkui, kontroliavo darbo kokybę, net paglostyti leidosi :blink: Man tas visai nepatiko.Ne kad vaikinas glostė, o tai,kad ji leidosi.Molis išgaravo kaip dūmas, jis bijo.

Atsakyti

Labas rytas !

Mergaitės , o kuri užsakinėsite maistelį , galėčiau atsiųsti  maistelio kodus ,kur išsirinkau?  Beje , kažin, o kaip su tualetu reiktų daryti, apžiūrėjau ir radau mano katinams tinkantį, gal kuri žinote   ar formuojant užsakymą irgi galima rusu kalba tai atlikti?   Ir kokios kortelės reikia atsiskaitant, nes aš kreditinės tai neturiu?

Atsakyti

Zundyt, palankiausia užsakinėti iš vokiško puslapio.

Erode, Magnun, gal jūs kuri nesate užsakinėjusi? atsiųsčiau iš puslapio pakvietimą ir gautumėm 10 proc. nuolaidą.

Atsakyti

6b7c4502ffba.jpgVisi išėjo į kiemą, manęs tai nepaėmė, sako jau buvau lauke.Tai aš mamkai siūlus pavyniosiu  c065.gif

Atsakyti