Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Erendira @ 2018 03 24, 13:46)
<p><strong>Zundyt</strong>, palankiausia užsakinėti iš vokiško puslapio.</p><p><strong>Erode</strong>, <strong>Magnun</strong>, gal jūs kuri nesate užsakinėjusi? atsiųsčiau iš puslapio pakvietimą ir gautumėm 10 proc. nuolaidą.</p>

verysad.gif Esu.
Bet noriu kooperuotis pristatymą. 12 eurų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 24 kovo 2018 - 15:51

Erendira,tai aš vokiškame puslapyje ir rinkausi ,tik apačioj pasidariau rusų kalbą ,nes vokiškai aš nė "bum bum", tik va dėl mokėjimo klausiu ,ar man kalbą į vokiečių pasidaryti ,ar galima užsakynėti ir rusų kalbą pasilikus ,nes bijau , kad vokiškai nenugrybaučiau...Šiaip čia aš kitam kartui, kai tualetą pirksiu, tikriausiai, jei išdrįsiu....jums čia per daug rūpesčių būtų  tuliką į paštomatą įkišt :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas,sekmadienio rytas :4u: Saulytės nėra,po mentimi bjauriausias dieglys įsitaisė   a025.gifO dar tą laiką persuko,slankioju kaip maišu mušta. Nu, nėra gyvenimo,o kažkas guli į kepurę susivyniojęs ir vargo nemato Ir aš noriu būti katinas,aišku geruose namuose.

Gero visiems Verbų  sekmadienio :4u: b76a43265420.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 25 kovo 2018 - 07:30

Lisitėja,  paguosiu bent tuo, kad ne tau vienai šiandien prastai. Saulytė šviečia, bet neturiu jėgų pakilti iš lovos. Galva prigrūsta skausmo ir atrodo bet kada sprogs, nosis neleidžia kvėpuoti.

Atsakyti

Šponkiau,ačiū, nudžiuginai,kad man ne vienai bloga.Na tikra lietuvė esu.

c050.gif

Išgerk vaistukų ir nesikelk,neprievartauk savęs.Darbai pastovės,pasaulis nesugrius, jei kokią dieną pasivoliosi lovoje, žiūrėk savęs.

O saulytės vilnietės galėtų atmesti nors gabaliuką,nes čia labai niūru,net varnėnas nečiulba.

Atsakyti

Lisitėja, nuo vakar ant vaistukų, bet gyvenimas vis dar nemielas :) o blogiausiai, kad vienibtelis šalia miegantis katinas bino nosies pūtimo, galvoja, kad šnypščiu ant jokr pabėga  :oh:​ 

Atsakyti

Linkėjimai nuo žiemos girl_crazy.gif

Šios dienos foto.09b3f5a73098.jpgfee4e0bb6d78.jpg

Atsakyti

Labos  :4u: 

Aš vakar girdėjau toookį dalyką  :blink:  Po saulėtos dienos įkaitęs ežero ledas sutemus ėmė dejuoti  :blink:  nesu tokio garso girdėjusi. Šiaip, bais nejaukus, bet tokio įspūdingumo, kad ne taip jau ir baisu buvo :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikutės

Truputį per tuos darbus atsilikau - tik įkišu snapą ir dingstu vėl, einu atostogų po savaitės tai darbų dar padaugėjo, namo tik miegot pareinu, savaitgalį irgi visą dirbau ir dar turiu krūvelę nuveikti. Na bet aš ne apie tai - neužsakinėjau dar iš vokiško zoopluso, tik su manim dvi bėdos - laiko visai nėra ir adreso reikia pristatymui, nes arba būsiu išvažiavus kai atvež, arba kai namo grįžtu taip vėlai niekas neveža ir darban negaliu užsakyti atvežimo. Turbūt gi galima kieno nors kito adresą pasiskolinti?

Erendira - oho, norėčiau išgirsti kaip ežeras stenėdamas iš ledo vaduojasi  :)

Visoms linkėjimai  :4u:

Colomba - apkabinu  :console:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 25 kovo 2018 - 20:03

Vyrai ilsisi

20180324_172615.jpg

Taip taip, tai oficialiai pripažinta Mauro vakarinė poilsio vieta. Mama kiekvieną vakarą po vakarienės patiesia Imperatoriui dekutį ant stalo ir Mauras eina pasnausti. Grikelis mėgsta prie valdžios pagulėti

20180324_172609.jpg

Atsakyti

Rytas labas :) Šiandien paprašiau leisti dirbti iš namų. Padėjėja:

DSC_9909.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Šponkiuk, dar nelabai gera savijauta? Su tokia padėjeja darbai turi virte virti.

Magnuna,ačiū,kad pasirodei, o tai pamiršom kaip tu atrodai ir tavo augintiniai.Tavo mama tikra šaunuolė :4u:Taip rūpinasi katuku, net ant valgomojo stalo leidžia gulėti. a040.gif

Niekad negirdėjau kaip vaitoja ežeras,tikriausia skamba  baisiai :blink: Bet už tai esu girdėjusi, kaip per rują ūkauja kiškiai.Jau toks keistas garsas,kad gali pagalvoti,kad kas dar nuo rudens klaidžioja po mišką.Ar vaiduokliai kokie. :blink: Girdima tik vėlų vakarą arba naktį.

Mažoji labai veržiasi į kiemą, po truputuką, su priežiūra išleidinėju.O šiandien išspruko be mano žinios, aplekiau apie namą- nėra.aplandžiojau tujas- irgi nėra.Paskui žiūriu, tupi vaikas medyje ir išlipti negali  :D Lipo matyt žvirblių gaudyti. 9b062633f82a.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 26 kovo 2018 - 08:00