Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos 4u.gif
Su praėjusiomis šventėmis visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Švenčiantiems gerų gimtadienių, besimytinantiems puikaus būsimo myto bigsmile.gif
O mes buvom šiek tiek atsijungę nuo darbų ir reikalų, savaitei palikę Maksimą ir išlėkę Italija pasigrožėti ax.gif O ji tikrai graži wub.gif Ir Maksimas labai glaustėsi išsiilgęs kai grįžome wub.gif
Dalinuosi trupučiu vaizdų 4u.gif
Čia Alberobelo, gražių namukų - trulių miestukas. Tai nelegalios statybos pavyzdys. Jie buvo statomi be jokios rišamosios medžiagos, kad atvykus karaliaus patikėtiniui rinkti mokesčių už statinius, būtų galima greitai namukus sugriauti ištraukiant vieną akmenį iš stogo. Čia vienintelį kartą per savaitę mus ir užklupo lietus biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
Kita diena jau buvo saaulėta, aplankėme Polignano a mare

Ir Matera

Papildyta:
Kopėme į Vezuvijaus ugnikalnį

Papildyta:
Ištyrinėjome Pompėją, senovės romėnų miestą, atkastą iš po 8 metrų pelenų sluoksnio, kai 79 metais jį palaidojo išsiveržęs Vezuvijus ir tik 18 a. vėl atrastą

Papildyta:
Vieną dieną skyrėme kalnuotai ir labai gražiai Amalfi pakrantei

Papildyta:
Dar viena pilna saulės diena buvo paskirta Vieste miestukui ir jo baltų uolienų pakrantei

Papildyta:
Na ir, kadangi vykome su vaikais, tai Fasano miestuke aplankėme zoosafarį

Lekiu skaityti, kaip temos katinėliai gyvena wub.gif
Atsakyti

Rytem, sveika sugrįžusi.  :4u: Kaip tik kavos pavakarinės pasiruošiau ir kaip gražiai tavo fotoreportažą sužiūrėjau. 👍 vaizdai kvapą gniaužiantys - vieni už kitus gražesni. 😍 klausyk, aš čia kažkaip neatrenku, iš kokio Maksimo šeimininkė miesto. 🤔 jei vilnietė, tai gal šeštadienį pas mane atlėkt galėtum? 

Atsakyti
Aist, Maksimas šalia Vilniaus gyvena (Lentvaryje). Oi kaip ačiū už kvietimą wub.gif wub.gif wub.gif Šįkart ne, planuoju išvykti į kaimą, bet gal kada nors išdrįsčiau į kokį pasivaikščiojimą prisijungti, pvz. Varnikų pažintinis takas man labai netoli. smile.gif Nors šiaip nedrąsu, jūs visos susibendravusios jau labai blush2.gif
Atsakyti

Na, išdrįsi pirmą kartą ir pamatysi, kad merginos įvairios ir visai nebaisios. Daugeliui  pirmą susitikimą  kažkaip drovu buvo, bet jeigu norisi vėl susimatyt, vadinasi bendrauti gera.  :4u: 

Atsakyti

Rytem, ui kaip ačiū už reportažą :wub: 

Atsakyti

Kiek šnekų, kiek nuotraukų :oh:

Visų pirma sveikinu DL su gimtadieniu.Šventai tikėjau,kad gimtadienis balandžio 14, nežinau ko taip susišvietė.Tai va žodžiai dabar, o sekmadienį dovanos.

Kaip smagiai susižiūrėjo foto reportažas

.Šponkiuk, tavo lavašas nepakartojamas, mielai jį valgysiu.

Morkų pyragas skamba viliojančiai :ax:

Ot, gerai,kad saldaus nieko nereikia, nes nieko ir nemoku.Atsivešiu ko nors iš grybų, dešros su pelėsiu, vynuogių ir bri sūrio.Ir dar pieno paimsiu.O kavos ar paims kuri?

:essen: Sriubą valgysiu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 12 balandžio 2018 - 18:28

Laba,

Tutukas nerealus, sakiau ko ko Kiaros nieks nenukaus ...vien dėl jos norėjau meino....o dabar abisino...ne ne Tutės :) nors ne man mišrūniukai patinka :)

Tutukas somalis, ba pusta odiga turi  :4u:

Sveikinu su sukaktimi. Stiprybes, kantrybes darbuose :4u:​ 

[URL=https://www.part.lt/perziura/7a0129802ad60810bcd92dd909ff61c2693.jpg]7a0129802ad60810bcd92dd909ff61c2693.jpg[/URL]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 12 balandžio 2018 - 20:12

Ale abudu Kiara su Ozziu kad akis nutaisę  :D 

Rytem - labai ačiū už reportažą, smagu buvo po Italiją pasidairyti  :4u:  o į susibėgimus ar pasivaikščiojimus junkis drąsiai, čia tik iki pirmų žodžių manau visoms nedrąsu būna  :D  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikinu ir as DL su sukaktim, apsikuopsiu savo kraustymuose prisidesiu toliau ;) 

Beje Kurios cia sunus(bijau susimaisyti)  gyvena Coventryje, gali but, kad ten nusikraustysiu....  :unsure: 

Rytem as grysiu i Lentvari, nes ten gyvena mano geriausia drauge.. permiegosiu ir tada namo kazkaip, nes lektuvas parskrenda vidurnakti

Atsakyti

Sveikos penktadienio rytą :4u:

Pagaliau pasirodė Kiara ir Ozis -ilganosis :wub:O kur Olis- gražolis?

Azu, kažko nesupratau? Kur tu kraustaisi?Jei nenori, atsakyti nebūtina.

Mergytės,tos kurios nedrįsta jungtis, junkitės į mūsų gretas, nedvejokit.Aš pirmą kartą labai nejaukiai, net kvailai jaučiausi važiuodama į meet'ą.Galvojau,panos susigroję,visos pažįstamos, o aš kaip koks apuokas iš kaimo atlindau :lol:

Beje, aš pasigedau Sidabrės?Kur ji nubyrėjo su savo katukais?

Ir Evora kur dingo?

Atsakyti

Lisiteja as iseinu is namu... nes mano db jau buves man MB nekeite nieko ir toliau varineja mane is namu nusipeza mazdaig kam tu tokia reikalinga. Paziurek kokia tu baisi ale grazi tik prisimaliavojus ir pan. O kai man per velykas sumete nedavirusius kiausus i lekste pareiskes kokia tu boba kad net kiausiniu nemoki isvirt buvo viskas... ir siaip gal viskas vyksta ne siaip sau. Susipazinau su vienu vienmeciu jis be seimos be vaiku taip kaip as panasiai... nezinau kas bus bet kol kas labai viskas kitaip nei kad turejau cia... 

Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif Penktadienis 13-a diena bigsmile.gif

DL su gimtadieniu 4u.gif Kantrybės, stiprybės dideliuose darbuose 4u.gif

Azu, atrodo, kad neseniai į namą krausteisi. O tai dabar dar kažkur? hmm.gif

Rytem, ačiū tau už fotoreportažą! Nuostabūs vaizdai wub.gif

Busy, ką sakei Olziui su Kiara, kad jie taip pavyzdingai abu į tave žiūri? biggrin.gif
Atsakyti