</p></div></blockquote><p>Taip. 2000 eurų per metus.
[/quote]
Tai dar visai neblogai. Aišku matyt dar ant tėvų pečių pragyvenimas ir kažkur gyvenimas kainuos?..gerai, kai yra galimybė vaikams padėti siekti svajonių

Diinka, kad telefonu nekalbi, rašau čia - pridaviau Jašiūnuose, viskas ok. Tikiuodi, kad Magnuna Martį irgi be nuotykių pridavė (pasidalijome darbus, ačiū, Magnuna!)
Ir visoms visoms ačiū už puikią dieną ir kelionę! Šis savaitagalis buvo apsikabinimų savaitgalis
Raportuoju - Martis irgi sėkmingai priduotas, sutartį išsiųsiu paštu Kol parvažiavom iki Vilniaus, Marčiui jau buvo supirkta viskas ko reikia, manau Marčiui viskas bus gerai, pakvietėms Marčio šeimininkę ir čia užeiti ir pasirodyti ir papasakoti kaip Marčiui sekasi priprasti, būtų smagu jeigu pasirodytų
Visoms labai ačiū už jaukią ir smagią dieną, kuri taip greitai pralėkė - buvo be galo smagu pasimatyti, Diinkai su Tomu ačiū už tai, kad pas juos taip gera visada atvažiuoti, Tomui didžiulis AČIŪ už super skanią sriubą, jeigu ne visos kitos vaišės, kurių irgi labai norėjosi paragauti, būčiau įsivertus į sriubos puodą ir viską iki dugno išsėmus ir sidras buvo svaiginančiai skanus
Mažoji Lapynos keliauninkė puikiai atlaikė kelionę į abu galus, tiesiog tobulas vaikas kelionėms
Aist - sveikinimai Ignui šaunu, kad viskas pavyko ir įstojo ten kur labiausiai ir norėjo
Vilkra - šauni tavo vaikė, kadangi dar laiko yra, dar yra galimybė ieškoti kelio į savo trokštamą tikslą
Labanaktis
Labas rytas Aš dar pilna vakarykščių įspūdžių, išsišiepus ruošiuosi į darbą.
Vakar grįžusi buvau apuostyta visų keturių.Ypatingai šunys mane šniaukštė, ir apžiūrinėjo krepšį, o gal ką nors parsivežiau?
Ne visoms mergaitėms pasigyriau,kad vakar mažoji Zundytė šventė 2 metų gimtadienį.Ačiū Diinkai ir didžiajai Zundytei už šitą mažylę.
Katės trasnformacija
Labas rytas!
Visų pirma noriu padėkoti Dianai ir Tomui už galimybę gyvai bendrauti ir šiltą priėmimą , o visoms kompanjonėms - už tikrą širdžių šilumą, kaip man smagu, kad esu jūsų kompanijos dalelė !
Kaip tai nesimato juodo katino? Viskas matosi, svarbu - fonas...
[URL=http://www.part.lt/perziura/3922b5a03b83ea009b9d2bfa07201bc430.JPG][/URL]
Laba ryta,
Tomas taip pat labai patenkintas sekmadieniu ...(gal todėl kad pagaliau pavalgė ) o šiandien draugiškai nutarėm iškrovos diena(ir taip planuojam kiekvieną pirmadienį
) grikiai tik
Labai laukiu daugiau nuotraukyčių, paparaciai prigaudė mačiau visokių kadrų
Įdomu kas matė tą Grikučio ir Kruopos sekmadienį ...
O Zundos tai net veido išraiška pasikeitus, buvo tokia piktoka...o dabar minkšta laiminga katytė
Špulkos kašos