Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

[quote=Aist,2018 04 15,
</p></div></blockquote><p>Taip. 2000 eurų per metus.
[/quote]

Tai dar visai neblogai. Aišku matyt dar ant tėvų pečių pragyvenimas ir kažkur gyvenimas kainuos?..gerai, kai yra galimybė vaikams padėti siekti svajonių 4u.gif
Atsakyti

Diinka, kad telefonu nekalbi, rašau čia - pridaviau Jašiūnuose, viskas ok. Tikiuodi, kad Magnuna Martį irgi be nuotykių pridavė  (pasidalijome darbus, ačiū, Magnuna!)

Ir visoms visoms ačiū už puikią dieną ir kelionę! Šis savaitagalis buvo apsikabinimų savaitgalis  :D​ 

Atsakyti

Aist, o dabar nesupratau, tai Ignas Nyderlanduose įstojo ar Danijoj ?....

Atsakyti

Raportuoju - Martis irgi sėkmingai priduotas, sutartį išsiųsiu paštu  :4u:  Kol parvažiavom iki Vilniaus, Marčiui jau buvo supirkta viskas ko reikia, manau Marčiui viskas bus gerai, pakvietėms Marčio šeimininkę ir čia užeiti ir pasirodyti ir papasakoti kaip Marčiui sekasi priprasti, būtų smagu jeigu pasirodytų  :) 

Visoms labai ačiū už jaukią ir smagią dieną, kuri taip greitai pralėkė - buvo be galo smagu pasimatyti, Diinkai su Tomu ačiū už tai, kad pas juos taip gera visada atvažiuoti, Tomui didžiulis AČIŪ už super skanią sriubą, jeigu ne visos kitos vaišės, kurių irgi labai norėjosi paragauti, būčiau įsivertus į sriubos puodą ir viską iki dugno išsėmus  :D ir sidras buvo svaiginančiai skanus  :rolleyes:  Mažoji Lapynos keliauninkė puikiai atlaikė kelionę į abu galus, tiesiog tobulas vaikas kelionėms   :D 

Aist - sveikinimai Ignui  :4u:  šaunu, kad viskas pavyko ir įstojo ten kur labiausiai ir norėjo  :) 

Vilkra - šauni tavo vaikė, kadangi dar laiko yra, dar yra galimybė ieškoti kelio į savo trokštamą tikslą  :4u: 

Labanaktis  :4u:​ 

Atsakyti

Aist, o dabar nesupratau, tai Ignas Nyderlanduose įstojo ar Danijoj ?....

Nyderlanduose. (Tik dabar pastebėjau, kad Mazulė Daniją buvo parašiusi.)

Liūtiniai katinai, Mistika, Igis ir Tomo trobelė. 👍😁

Atsakyti

Labas rytas,

Ką veikė sekmadienį kainėliai

20180415_100434.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 16 balandžio 2018 - 06:10

Labas rytas :4u: Aš dar pilna vakarykščių įspūdžių, išsišiepus ruošiuosi į darbą.

Vakar grįžusi buvau apuostyta visų keturių.Ypatingai šunys mane šniaukštė, ir apžiūrinėjo krepšį, o gal ką nors parsivežiau?

Ne visoms mergaitėms pasigyriau,kad vakar mažoji Zundytė šventė 2 metų gimtadienį.Ačiū Diinkai ir didžiajai Zundytei už šitą mažylę.

Katės trasnformacija :lol: f104650f23ff.jpg75262fed6c66.jpg

Atsakyti

Labas rytas :)

tupiu už ekrano, viską skaitau, katinėlius ir puikias naujienas laikinu, o pati ne kažin ką turiu pasakyti, tai ir tyliu. 

Net Lapino parodyt negaliu, nes juodulio katino nuotraukose nesimato :D 

:rev: 

Atsakyti

Labas rytas!

Visų pirma noriu padėkoti Dianai ir Tomui  už galimybę  gyvai bendrauti  ir šiltą priėmimą , o visoms kompanjonėms  - už tikrą širdžių šilumą, kaip man smagu, kad esu  jūsų  kompanijos dalelė !

Kaip tai nesimato juodo katino? Viskas matosi, svarbu - fonas...

​[URL=http://www.part.lt/perziura/3922b5a03b83ea009b9d2bfa07201bc430.JPG]3922b5a03b83ea009b9d2bfa07201bc430.JPG[/URL]

Atsakyti

Kokios Špūlios kasytės  :wub: 

O Zundytė mažoji, tai ką ir kalbėti - gražums-naglums  :D  :wub: 

Na, Ir Magnunos chebrytės savaitgalis :super:

O aš po puikaus savaitgalio su naujomis jėgomis ropščiuosi į traktorių  :D​ 

Atsakyti
Sveikos,

Aš kaip visad paskutinė. Bet geriau vėliau nei niekad. Dėkui visoms už šeštadienio dieną, puikią nuotaiką ir kompaniją. Aist už skanų ir sotų priėmimą ir žibuoklių laukus, Merfei už žuvytę, kuri jau kabo jai priklausančioje vietoje 4u.gif
Ainu tai ramybės ir stabilumo įsikūnijimas, o Čija draugiškumo ir pozityvios energijos užtaisas wub.gif
Aist, sveikinimai Ignui, šaunulolis vaikinas 4u.gif

Įsivaizduoju, kaip faina jums buvo sekmadienį. Dėdės Tomo trobelė thumbup.gif grūk negyvas, vadinasi..
Atsakyti

Laba ryta,

Tomas taip pat labai patenkintas sekmadieniu ...(gal todėl kad pagaliau pavalgė  :D ) o šiandien draugiškai nutarėm iškrovos diena(ir taip planuojam kiekvieną pirmadienį :hmm: ) grikiai tik

Labai laukiu daugiau nuotraukyčių, paparaciai prigaudė mačiau visokių kadrų :)

Įdomu kas matė  tą Grikučio ir Kruopos sekmadienį ...

O Zundos tai net veido išraiška pasikeitus, buvo tokia piktoka...o dabar minkšta laiminga katytė  :wub: 

Špulkos kašos  :wub: 

Atsakyti