Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Na, taip, karo akademija - ne šiltnamis. O gal kokį nors  kitą profesijos variantą mergina turi galvoje? Bendros medicinos sritis? 

Atsakyti
Aist - o mokslas Danijoje mokamas? unsure.gif
Oi migrena bjaurus dalykas - ir pati turėjau, ir mano vyresnėlė turi.........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 15 balandžio 2018 - 18:25

Na, taip, karo akademija - ne šiltnamis. O gal kokį nors  kitą profesijos variantą mergina turi galvoje? Bendros medicinos sritis? 

Bendrosios medicinos- nea... Nebent- 'baigti medicinos akademiją ( kokia sritis- dar nesvarstoma)- ir po to kelių mėnesių kursai akademijos, arba mokantis akademijo, lankyti kažkokiaus savaitgalinius užsiėmimus ir gauti kartu savo trokštamą profesiją ( čia jau man fantastikos sritis- medicinos akademija+ savaitgaliais papildomi kariniai užsiėmimai).. Na laiko dar turi.  Gal ką dar sugalvos ar atsiras kita galimybė -pvz- užsienyje gal yra kokios  karo ar ekstramalių situacijų medicinos studijos.

Aist - o mokslas Danijoje mokamas? unsure.gif
Oi migrena bjaurus dalykas - ir pati turėjau, ir mano vyresnėlė turi.........

Na aš neturiėjau.. bet dukrai- tai teko pagerintas variantas, jei neišvenga ( ačiū Dievui seniai taip buvo)- tai ir dvi paras sklando tarp čia ir ten.. Skausmas iki sąmonės netekimo.. Apie uoslės, regos ir garso haliucinacijas -patylėsiu.. O po priepuolio.. ir kalba sutrikdavo ( čia gal nuo vaistų- nes suleisdavo jai visų galimų vaistų maksimalias dozes)

Atsakyti

Aist - o mokslas Danijoje mokamas?

Taip. 2000 eurų per metus. ( UK 9250 svarų per metus) 

Vilkra, jei dukra labai norės, jokia migrena jos nesustabdys. Linkiu kuo didžiausios sėkmės merginai!  :4u: 

Atsakyti

Sveikos ,aš jau namuose , po smagaus pasibuvimo.Dėkoju svetingiems šeimininkams už šiltą priėmimą už plotą, už labai skanią sriubą ir sidrą.Ačiū visoms mergaitėms už vaišes, už smagius pašnekesius.Ačiū,kad esate, ačiū,kad esu jūsų kompanijos dalis

.Aist, džiaugiuosi už tavo bernaitį.Šaunius sūnus turi. :wub:

Vilkra, nenusimink, turi tavo pana cinkelįo, tikrai pasieks ko nori

.Kodėl su  Ainu taip elgiamasi? Kur tai matyta- po kibiru katytę pavožė

Atsakyti

Ačiū merginos ir Diinkai su Tomu už puikią dieną. Erendirai už kelionę. 

Šiandien jau neperžiūrėsiu foto, bet pora įmetu:

DSC_0023.jpg

DSC_0017.jpg

Atsakyti

nu dar šitą įmesiu ir einu nuo kompo

DSC_0229.jpg

Atsakyti

nu ir dar vieną :D 

DSC_0280.jpg

Atsakyti

Na dar aišku, kaip gi be Igio :D Ir viskas, dabar jau tikrai einu nuo kompo :D Labanakt :)

DSC_0270.jpg

Atsakyti

Labas vakaras, aš šįvakar įmesiu tik vieną foto:

Diinkos vyro namelį. Įsivaizduojat, katės visą namą okupavo, vyrą teko perkraustyti kitur...

Priedas  IMG_0885s.jpg   697,09KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Laba vakara, jau lovoj...Įdomu kaip Erendirai sekas su mano katinais...jaučiu  neišsimokėsiu :4u: 

Merginos tai jums ačiū už vaišes lauktuves dovanas... o svarbiausia už puikią dieną  kartu...MB "teisingai Joliyta sakė, kad mes  jau kaip giminės"...tik gaila kad diena trumpa.

Didelis dėkui Merfei už žuviukus ir ne tik....bet daug maloniau būtų ją "gyvą pačiūpint " :)

Aist sveikinimai Ignui ir mamai šaunuolis vaikis :4u:​ 

Atsakyti

Dėdės Tomo trobelė :)

Atsakyti