Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ačiū visoms už puikią dieną :4u: , Aist dėkui už labai skanius patiekalus  :4u:  valio - atidarėm šaltibarščių sezoną  :D  Daug ir smagiai plepėjom, ne ką mažiau ir labai skaniai valgėm, daug daug juokėmės, šauniai pasivaikščiojom ir labai gera buvo gyvai pasimatyti  :4u:  žodžiu buvo tobula diena  :D 

Nikuna - sveika pargrįžusi ir gaudom  tave už žodžio - rodykis dažniau  :4u: kaip Nikutė gyvena?

Azu - manau teisingą sprendimą priėmei  :4u:  linkiu, kad viskas gerai klostytųsi  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos,na  va ,šiandien padirbėjau kiek,net mašiną spėjau nuplaut,tai ryt būsiu pas Diinką, tik laiko kam nors pagamint neliko ,tai aš vaisių kokių nors atsivešiu, Mergaitės ,sakykit kokių vaisių nupirkti?

Atsakyti

Nu blyn, net susipavydėjau... Kiek daug ten jūsų ir kokių smagių!

Gaila, kad negalėjau pas Aist. Mano gryčia šiandien irgi buvo pilna svečių, ir mano pačios iniciatyva. Tik į žibutes tai niekas nėjo. Na, gal dar ne paskutinės.  

Atsakyti

Labas puikus saulėtas rytas!  :4u: 

Merginos, ko gero, važiuoja pas Diinką. Smagaus jums pasibuvimo!  :4u: 

Aš jaučiuosi laiminga, nes ką tik Ignas gavo atsakymą iš Nyderlandų  - įstojo į aviacinę inžineriją Delft universitete ( ten, kur jis labiausiai ir norėjo).  :D 

Atsakyti

Labas puikus saulėtas rytas!  :4u:

Merginos, ko gero, važiuoja pas Diinką. Smagaus jums pasibuvimo!  :4u:

Aš jaučiuosi laiminga, nes ką tik Ignas gavo atsakymą iš Nyderlandų  - įstojo į aviacinę inžineriją Delft universitete ( ten, kur jis labiausiai ir norėjo).  :D

valioooo. Dziaugiuosi kartu.. O man galvosukis, kur reiks deti mano Dicke, nes Jos pasirinktos specialybes tiesiogiai nemokina. reikia dvigubo mokslo..

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2018 04 15, 11:37)
Aš jaučiuosi laiminga, nes ką tik Ignas gavo atsakymą iš Nyderlandų  - įstojo į aviacinę inžineriją Delft universitete ( ten, kur jis labiausiai ir norėjo).  biggrin.gif </p>

Oi kaip smagu mamai 4u.gif - sveikinimai 4u.gif
O kaip šiais laikais įstojama? jūsiškis dar dvyliktokas? tai kokius jie pažymius žiūri?...tiesiog įdomu, nes jau ne pirmą kartą girdžiu, kad priima studijuoti dar nebaigusius mokyklų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 15 balandžio 2018 - 12:46

Mažule, taip, Ignas abiturientas. Skirtingų  šalių universitetai turi savo stojamųjų tvarką. Nyderlandų Delft universitetas organizuoja savo stojamuosius į aviacinę inžineriją nuotoliniu būdu internetu iš 3 dalių ( fizikos, matematikos ir pirmo kurso būsimos medžiagos). Plius motyvacinis laiškas. Tuomet susumuojami rezultatai ir viskas. Priimtiems tereikia teigiamai išsilaikyti valstybinius egzaminus ir gauti brandos atestatą. Jų nuomone, skirtingų šalių baigiamųjų  egzaminų rezultatai objektyviai  neatspindi moksleivių žinių. Todėl jie priima  tik pagal savo stojamuosius egzaminus. 

Maniškis dar buvo nusiuntęs dokumentus ir dėl stojamųjų į UK 3 inžinerijos universitetus. UK yra kitokia tvarka. Gavę norinčiųjų paraiškas, jie siunčia abiturientams skirtingus pasiūlymus - pvz. priimsime jus su sąlyga, kad jūsų baigiamųjų egzaminų vidurkis bus ne mažiau 80%, matematikos ir fizikos - minimum 90%. Tuomet galutinai (ne)įstojimas paaiškėja tik po valstybinių egzaminų. 

Vilkra, o tavo vyresnėlei karo medicina imponuoja, taip? 

Ragnez, nagi, tark žodelį.  :4u: 

78_AF0_D70-_E729-4_EF0-8_C22-_FC2575_ECB

0_EC9_DCED-_E5_EE-48_C0-830_F-_C138_EC7_

EC7_B85_B4-4_AE6-4473-_B947-_DA56_C03651

2_B380_FDB-4_FD5-494_A-8502-_F3_DB87_B56

465_A70_E2-_FFC0-43_E0-_BC68-460_A91_C65

Atsakyti

Aist, visas kolektyvas esantis pas Diinka šaukia valiooo!!! Labai labai sveikinam!

Atsakyti

Dėkui visam kolektyvui! 😍

Labai lauksiu fotoreportažo iš pavasarinių Diinkinių. 🌷

Atsakyti

Vilkra, o tavo vyresnėlei karo medicina imponuoja, taip? 

Taip.. Ji vis dar linksta ton pusėn. paprastus paramedikus ruošia Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras.. Bet nežinau ten kaip lygis ( buvusi profesinė mokykla, o ir skamba dabar ji nelabai kaip) Karo akademija- nežinau- ar įstos, ar jos diagnozė jai tai leis. Va- buvo stovykloje-. Naktinis žygis ir... Na priepuolio nebuvo, bet aura buvo rimta- laiku sugėrė vaistus, laiku ją parvežė į "bazę"... Žinoma, galima sakyti, kad pervargo: diena iki žygio buvo irgi intensyvi... Bet- ta zaraza, dar joje tūno.

Atsakyti

Migrena? 🤔 

Atsakyti

Migrena? 🤔 

taip.. Deja.. Ji vis dar yra, tik gerai pasislėpusi. Žino vaikė, kad negali būti alkana, negali būti ištroškusi ( vandens buteliukas visada su ja) negali pervargti.. O karo akademijoj be pervargimo, manau, neįmanoma bus.

Atsakyti