Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinka - na taip, iškrovos diena, tik Grikiai  :D 

20171217_132740.jpg

Atsakyti

Pūkutė Zundytė iš papešiotos našlaitės virto karaliene. Sveikiname su 2 metukais!

Grikelis kaip visada nepakartojamas...

Noriu darkart padėkoti Diinkai su Tomu už svetingumą ir visoms už kompaniją.

O Merfei ypatinga padėka: mano siurbėlytės suknutė NUOSTABI!!! Dabar turėsiu jums kur nors gyvai pristatyti pasipuošusią. :) Ir žuviukas labai mielas, primins man jūsų kompaniją, kai gausiu namų raktus kitoj šaly.

Mika šiandien išprotėjusi: visą rytą blaškėsi po namus kniaukdama. Ko gero, suuodė Diinkos kates ir bandė surasti arba prisišaukti. Deja, niekas neatėjo... Tik paukštukas į langą prisitrenkė. Tai šeimininkė ta proga dar ir į lauką neleido, kol tas gerą valandą ant laiptų išsižiojęs mirinėjo, o galiausiai atsipeikėjęs kažkur nustriksėjo.

Atsakyti

Sveikos.

Sveikinu Zundytę su gimtadieniu! Labai "prasigyvenusi" katytė.  :D 

Špulytė kokio gražumo  :wub: 

Grikio/ių diena  :D 

Ragnez, matysim mes net juodą, rodykit ir pasakokit apie Lapiną. Vieną uodegą auginate?  :4u:​ 

Atsakyti

Tiesa, merginos, kieno žydra plunksna ant batų dėžės liko pas mane? 

Atsakyti

Aist, mano  :ax:  t.y. Pedro, turėjau jam perduoti nuo Mgnunos Mikutės  :oh: Ot išsižiojusi  :unsure: 

Atsakyti
Sveikoss, smagu skaityt apie jūsų susitikimų savaitgalį smile.gif kažkodėl nuotraukų man nepakrauna.... ar tik man? na namuose per telefą pažiūrėsiu... smile.gif

Smagu už Aist jaunuolį, maniškė irgi 12-okė. Be didelio apsisprendimo dar kur studijuoti, tokia basiblaškanti (manau didžiausia problema visam tam yra kavalierius kuris dirba užsienyje...tai motyvacijos rimtai studijuoti ne kažką...) ... unsure.gif
Kaip jam ramu turėtų dabar jau būt...smile.gif svarbu išlaikyt egzus, o daugiau toje nervų pasiutpolkėje kur įstojo jau nebereik dalyvaut...

O čia įš temą- dingo vakare Gilė. Radom nulūžusią sūnaus lovoj, juokingoj pozoj po paklodėm užsikasusi.... smile.gif pradėjo mėgti įsikasti į patalus. kaži ką tai reiškia- gal jau namuose pervėsu??

lūžimas...smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

nu leiskit žmogui pamiegot, konorit... smile.gif

Atsakyti

Pedriukas irgi mok / mėgsta palįsti net ir po geroki įtempta paklode ar užklotėliu  :D​ 

Atsakyti

Nu mano žioplumui nėr ribų: vis galvoju, ką čia tokio svarbaus pamiršau... :hmm: Taigi sveikinimai dideliausi Aist Ignui! 

Ragnez, jei juodo katino nesimato, tai parodyk bent jo AKIS. :blink:

Na, o aš, su visa pagarba kačių temai, dabar pašuninsiu... :D
Diinkos "mergos", kuriomis niekaip nesustoju stebėtis:

Priedas  IMG_0831s.jpg   566,61KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0849s.jpg   669,15KB   0 Parsiųsta kartų

Abi sesės kartu

Priedas  IMG_0873s.jpg   656,45KB   0 Parsiųsta kartų

Ir nenuilstamas jų siautulys...

Priedas  IMG_0822s.jpg   630,68KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0823s.jpg   733,29KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0864s.jpg   618,34KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0863s.jpg   528,09KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0880s.jpg   617,67KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 16 balandžio 2018 - 14:46

Diinkos lobiai. Jaunas ir be proto meilus "persas", glostykit mane ir glamonėkit, kuris netikėtai išmėsinėjo Diinkos ranką, kai ji pabandė supakuoti į boksą jo kambario kaimynę.

Priedas  IMG_0920s.jpg   238,6KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0922s.jpg   259,87KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0923s.jpg   284,9KB   0 Parsiųsta kartų

(daugiau bus kitą dieną)

Atsakyti

Sveikos

Pagaliau atšliaužiau iki pc,nes telefonas kažko nenori SM man rodyti, kol šliaužiau, pusę minčių išbarsčiau :blink:

Visų pirma ačiū Diinkai ir Tomui, į kurių namus vis norisi grįžti ir grįžti. O dabar, kas nebuvot pavydėkite: buvo žiauriai skani sriubytė, NAMINIS vynas, sidras ir alus, kurie lenkia bet kokiu parduotuvinius, ir net žolė buvo (Lisitėja ačiū) :B Tai vatgi, užragavus vyno, sidro ir parsivežusi žolės grįžau pas alkanus vaikus, kurie pareikalavo varškėčių. Išsitraukiau varškę, drėbtelėjau ten kiaušus, čiupt už miltų - a jų nėr :D Bet gi aš po baliaus, море по колено, trinkt šiek tiek manų, trink šiek tiek krakmolo, pasirodo visai nešpietni varškėtai išėjo :D

Ačiū visom už skaaanius valgius, pašnekesius. Magnunai už limuzino paslaugas.

Buvo labai labai visom!!!! :yahoo:

Merfyte, ačiū už žuvytę :4u:

Aist, sveikinimai atžalai ir jums - tėveliams :4u:

Visos nuotraukos :wub:

Atsakyti

Kokios Špuliukės kasytės :wub: Labai graži miniatiūrinė katytė :wub:

Lapyna, neatsistebiu tavo sugebėjimais fotografuoti.Koks dailus persiukas nuotraukoje, net nesitiki O Diinkos panos tai iš viso dyyydelės kokios atrodo.

Ar parodysi lėlytės- siurbelytės suknios nuotrauką?Labai miela mergytė, tokio ramaus vaikiuko nesu mačiusi  :wub: Dėkoju Merfei už pakabuką.Parodžiau broliui, tai jo tookios akys buvo  :oh: Nu, sako tokią gerą daiktą sugadino.Žvejys jis pas mus, nepagydomas ligonis.

Ragnez, junkis prie mūsų :ax: O jei nenori, tai nors juodulį parodyk.Juk matai,kaip Špulia gerai matosi.

Gilė kokia nustekenta  :lol: 

Atsakyti

Laba diena,

Grikutis jau megaujasi balkonu  :D 

Lisitejos kataite labai isgrazejusi :4u: 

Diinkos gyventojos ir gyventojai labai graziai imazinti Lapynos  :4u:

Spulytes kasos :wub: 

Aciu Merfei uz zuviuka :wub: 

Atsakyti