Diinka - na taip, iškrovos diena, tik Grikiai
Pūkutė Zundytė iš papešiotos našlaitės virto karaliene. Sveikiname su 2 metukais!
Grikelis kaip visada nepakartojamas...
Noriu darkart padėkoti Diinkai su Tomu už svetingumą ir visoms už kompaniją.
O Merfei ypatinga padėka: mano siurbėlytės suknutė NUOSTABI!!! Dabar turėsiu jums kur nors gyvai pristatyti pasipuošusią. Ir žuviukas labai mielas, primins man jūsų kompaniją, kai gausiu namų raktus kitoj šaly.
Mika šiandien išprotėjusi: visą rytą blaškėsi po namus kniaukdama. Ko gero, suuodė Diinkos kates ir bandė surasti arba prisišaukti. Deja, niekas neatėjo... Tik paukštukas į langą prisitrenkė. Tai šeimininkė ta proga dar ir į lauką neleido, kol tas gerą valandą ant laiptų išsižiojęs mirinėjo, o galiausiai atsipeikėjęs kažkur nustriksėjo.
Sveikos.
Sveikinu Zundytę su gimtadieniu! Labai "prasigyvenusi" katytė.
Špulytė kokio gražumo
Grikio/ių diena
Ragnez, matysim mes net juodą, rodykit ir pasakokit apie Lapiną. Vieną uodegą auginate?
Tiesa, merginos, kieno žydra plunksna ant batų dėžės liko pas mane?
Aist, mano t.y. Pedro, turėjau jam perduoti nuo Mgnunos Mikutės
Ot išsižiojusi

Smagu už Aist jaunuolį, maniškė irgi 12-okė. Be didelio apsisprendimo dar kur studijuoti, tokia basiblaškanti (manau didžiausia problema visam tam yra kavalierius kuris dirba užsienyje...tai motyvacijos rimtai studijuoti ne kažką...) ...

Kaip jam ramu turėtų dabar jau būt...

O čia įš temą- dingo vakare Gilė. Radom nulūžusią sūnaus lovoj, juokingoj pozoj po paklodėm užsikasusi....

lūžimas...

nu leiskit žmogui pamiegot, konorit...

Pedriukas irgi mok / mėgsta palįsti net ir po geroki įtempta paklode ar užklotėliu
Nu mano žioplumui nėr ribų: vis galvoju, ką čia tokio svarbaus pamiršau... Taigi sveikinimai dideliausi Aist Ignui!
Ragnez, jei juodo katino nesimato, tai parodyk bent jo AKIS.
Na, o aš, su visa pagarba kačių temai, dabar pašuninsiu...
Diinkos "mergos", kuriomis niekaip nesustoju stebėtis:
IMG_0831s.jpg 566,61KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_0849s.jpg 669,15KB
0 Parsiųsta kartų
Abi sesės kartu
IMG_0873s.jpg 656,45KB
0 Parsiųsta kartų
Ir nenuilstamas jų siautulys...
IMG_0822s.jpg 630,68KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_0823s.jpg 733,29KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_0864s.jpg 618,34KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_0863s.jpg 528,09KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_0880s.jpg 617,67KB
0 Parsiųsta kartų
Diinkos lobiai. Jaunas ir be proto meilus "persas", glostykit mane ir glamonėkit, kuris netikėtai išmėsinėjo Diinkos ranką, kai ji pabandė supakuoti į boksą jo kambario kaimynę.
IMG_0920s.jpg 238,6KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_0922s.jpg 259,87KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_0923s.jpg 284,9KB
0 Parsiųsta kartų
(daugiau bus kitą dieną)
Sveikos
Pagaliau atšliaužiau iki pc,nes telefonas kažko nenori SM man rodyti, kol šliaužiau, pusę minčių išbarsčiau
Visų pirma ačiū Diinkai ir Tomui, į kurių namus vis norisi grįžti ir grįžti. O dabar, kas nebuvot pavydėkite: buvo žiauriai skani sriubytė, NAMINIS vynas, sidras ir alus, kurie lenkia bet kokiu parduotuvinius, ir net žolė buvo (Lisitėja ačiū) Tai vatgi, užragavus vyno, sidro ir parsivežusi žolės grįžau pas alkanus vaikus, kurie pareikalavo varškėčių. Išsitraukiau varškę, drėbtelėjau ten kiaušus, čiupt už miltų - a jų nėr
Bet gi aš po baliaus, море по колено, trinkt šiek tiek manų, trink šiek tiek krakmolo, pasirodo visai nešpietni varškėtai išėjo
Ačiū visom už skaaanius valgius, pašnekesius. Magnunai už limuzino paslaugas.
Buvo labai labai visom!!!!
Merfyte, ačiū už žuvytę
Aist, sveikinimai atžalai ir jums - tėveliams
Visos nuotraukos
Kokios Špuliukės kasytės Labai graži miniatiūrinė katytė
Lapyna, neatsistebiu tavo sugebėjimais fotografuoti.Koks dailus persiukas nuotraukoje, net nesitiki O Diinkos panos tai iš viso dyyydelės kokios atrodo.
Ar parodysi lėlytės- siurbelytės suknios nuotrauką?Labai miela mergytė, tokio ramaus vaikiuko nesu mačiusi Dėkoju Merfei už pakabuką.Parodžiau broliui, tai jo tookios akys buvo
Nu, sako tokią gerą daiktą sugadino.Žvejys jis pas mus, nepagydomas ligonis.
Ragnez, junkis prie mūsų O jei nenori, tai nors juodulį parodyk.Juk matai,kaip Špulia gerai matosi.
Gilė kokia nustekenta
Laba diena,
Grikutis jau megaujasi balkonu
Lisitejos kataite labai isgrazejusi
Diinkos gyventojos ir gyventojai labai graziai imazinti Lapynos
Spulytes kasos
Aciu Merfei uz zuviuka