Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Merfe  :lol: Sūrio kriminalas...

Dar ir Graliui kažką pripiešt bandei... :rolleyes:

Azu... :huh2:  Šitoj vietoj pasiekei dugną, spirkis nuo jo ir plauk aukštyn :4u:

Diinka, rainio gavosi ne kažkas, bet kažkas gavosi. Bent nosiaus raštą galima pareklamuot. :)

Priedas  IMG_0940s.jpg   305,68KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0961s.jpg   337,65KB   0 Parsiųsta kartų

Truputis rainos nugaros

Priedas  IMG_0935s.jpg   463,63KB   0 Parsiųsta kartų

Ir abu antresoliniai bailiukai

Priedas  IMG_0944s.jpg   326,48KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

ufffff :karsta:​ , deklaravau pajamas  :huh2:  Net prisiskambinau į VMI  :rolleyes:  Ale gerai, kad tik kartą metuose. Daba dar mokesčius reik susimokėt ir mislinu, kada čia nuotaiką susigadinti :hihihi:

Atsakyti
sveikutės

Pamačiau Merfės romaną, tai nuėjau, kavos pasidariau, sausainiukų pasiėmiau ir su didžiausiu malonumu perskaičiau bigsmile.gif Sūrio epopėja gerulė thumbup.gif
Ir Gralio nekaltas veidelis seniai matytas wub.gif

Diinkinių fotoreportažas nuostabus wub.gif Kaip gerai, kad tokias fotografes turim.
O kokias ten žoles rovėt? Diinka už priėmimą liepė atidirbti? hihihi.gif

Erendira, gadinkis greičiau tą nuotaiką, kad kuo greičiau ją pamirštum mirksiukas.gif
Aš jau atsikračiau šito reikalo ir ramu bent metus.

Azu, nu bet tu ir kantri, šitiek pratempei blink.gif Pirmyn ir net neatsigręžk mirksiukas.gif
Atsakyti

oi Merfe, būk gerutė užsuk dažniau su savo nuotykiais ir nepakartojamu jų pateikimu visuomenei :4u: 

Ačiū Lapyn, visai gerai čia su tuo bailiu gavavosi 

Azu panos viską pasakė.... seniai reikėjo, ber geriau vėlai nei niekad :4u:  o tu "gražių " žodžiu čia ne viena girdėjom

Atsakyti

Diinka, Panteriuko neturiu. Turiu tik Vilmutę, nors ir ta pati pas Šponkiuką dailesnė :)

Priedas  IMG_0862s.jpg   550,14KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0914s.jpg   456,08KB   0 Parsiųsta kartų

Storulio visu pajėgumu irgi neįamžinau. Čia surask du rainus :)

Priedas  IMG_0861s.jpg   683,04KB   0 Parsiųsta kartų

Turiu dar vieną kadrą, bet čia turbūt storulio draugės (-o?).

Priedas  IMG_0892s.jpg   560,58KB   0 Parsiųsta kartų

Rytoj dar parodysiu Diinkos liūtus - senbuvius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 17 balandžio 2018 - 13:41

ufffff :karsta:​ , deklaravau pajamas  :huh2:  Net prisiskambinau į VMI  :rolleyes:  Ale gerai, kad tik kartą metuose. Daba dar mokesčius reik susimokėt ir mislinu, kada čia nuotaiką susigadinti :hihihi:

Erendira, nuotaiką gadintis geriausia pirmadienias, nes tada jos ir taip nekažką arba penktadieniais, nes taisiais, tai ji, savaitgalį nujausdama, pati pareina pasitaisius, nereik taisyt tada :P.

Klausykit, eiliniai patariantieji tikrintojai iš kažkokio "vyžų pynimo departamento" supageidavo, kad mūsų uabe būtų visų skyrių paslaugų įkainiai. I taip i taip galvojau, paskum vėpsau vėpsau, o skyrių tai pas mumis nėr... Skambinau šiandie visą dien. Neseniai išgirdau viso pasaulio negandų prispausto garso "aliuo". Porinu taip i taip, nu nėr pas mumis tų skyrių. Nekepam bandelių, nieko neparduodam, o tam ką darom, nu chrenova su įkainiais kaip tai... O man griežai turi būt i psio.Klausiu skyriai????, ne, sako,- įkainiai.... Pasproginėjau pusvalandį, nutariau, kad skyrių tai steigt nesigaus. Nusprendžiau: dėl bendros veiklos suplieksiu labai piktą, bet finansiškai ir juridiškai pakaustytą raštą, o finansų skyriaus įkainius patėkšiu gyvai. Susirasiu tokius kur kažkada rašinėjom ir, garbės žodis patvirinsiu pagal visas taisykles ir paduosiu. Pvz. " protingas atsakymas į kvailą klausimą - 5 Eur" Dar pridėsiu, kad griežto konfidencialumo dokumentas ir dar ir dar... užkniso juodai. Jeigu žaibuos, atleiskit. Čia aš.

Atsakyti

Merfe, labai dėkui už smagius pietų skaitinius.  :4u:  :D  Mes kažkada su vyru Prancūzijoje valgydami vieną itin kvapnų sūrį stebėjomės - kaip taip bjauriai dvokiantis padaras gali būti toks nuostabiai gardus.  :blink:  :) 

Gralio veidukas aiškiai rodo, kad jokių frezijų jis tikrai nematė.  :B o Ainu - 100% flegmatikė ( merginos sakė, kad neturiu aš katės). Jeigu ji bent ką nors daro - aš fotografuoju ir džiaugiuosi.  :D 

Atsakyti

Merfe, labai dėkui už smagius pietų skaitinius.  :4u:  :D  Mes kažkada su vyru Prancūzijoje valgydami vieną itin kvapnų sūrį stebėjomės - kaip taip bjauriai dvokiantis padaras gali būti toks nuostabiai gardus.  :blink:  :)

Gralio veidukas aiškiai rodo, kad jokių frezijų jis tikrai nematė.  :B o Ainu - 100% flegmatikė ( merginos sakė, kad neturiu aš katės). Jeigu ji bent ką nors daro - aš fotografuoju ir džiaugiuosi.  :D

Aist, prisipažink, kad valgėt lauke..., kad tikrai neparsivilkot į viešbutį ir nepadėjot gerai 18 val. poros kg to sūrio ant stalo....

O Ainu, Ainu tiesiog aristokratė... Juk  jos didenybė Elžbieta, ko gero, nelakstytu per balas taškydama šiltos vasaros purvą. Nelakstytų. Net jei turėtų laiko ir būtų balų :D

Atsakyti

Merfyte, skaičiau ir žvengiau, ir mamai skaičiau ir abi žvengėme.Talentas tu, visomis prasmėmis.Sūrio nuotykiai labai tinka apniukusiai dienai ir skaudančiai mano makaulei.Pažįstu ir aš Sūrį.Tik ten žmogutis labai šviesus, baltos odos ir baltų plaukų, todėl ir Sūriu vadindavom.Nesmirdėjo  jis niekada. :lol:

Man kažkada chebra irgi atvežė sūrio, kažkokio ypatingo ir ne pigaus.Kol parsivežiau namo, tai kvapelis mašinoje buvo kažkas tarp lagamino neplautų vyriškų kojinių,nustipusios karvės ir rujojančio ožio.O skonis prie vyno buvo visai nieko. Gerai,kad kol vežiausi, nesustabdė policija.Būčiau ilgai ir nuobodžiai įrodinėjusi,kad nevežu(nevežiau) jokio negyvelio.

Vyžų pynimo departamentas :oh: :lol: :oh:Iš kur pas tave tokie sparnuoti posakiai? Labai noriu tave pamatyti gyvai.

Gralis tokiu rimtu, nekaltu veideliu :wub:Nelietė jis tavo žolių, nelietė, ar nesimato?

Labai tiktų į porą mano mažei. Zunda šiandien išvijo Setą nuo pufo ir žvalgosi tookiu  nekaltu, tyru žvilgsniu.Visa povyza tarsi sako, nieko aš jam nedariau,niekur nevariau,tik radau tuščią pufą ir atsiguliau.

Atsakyti

"Ainu, mieloji, žiūrėk, aš naujų gėlyčių pranešiau ( kažkur girdėjau, kad katės kažkaip ten kapsto ar kramto jas)",- atnešusi prie katės begonijų vazoną švelniai suokiu savajai aristokratei  :lady: 

C92_F5930-_DFC3-4826-_B542-_FAA200661218

Gal jau neškis tu tą vazoną kur nors toliau, nes, man rodos, tavo šuo nuo to grožio nualpo  :blink: 

DEF985_B2-946_F-4593-90_C1-447_FAE448_A0

Atsakyti

Aist, tikiu gi sakiau. Na, o, bet,tačiau... Mano bendrojo išsilavinimo žinios pasiekia tokią informaciją, kad egsistuoja kokie tai individai - "arklių užkalbėtojai". Apie kačių užkalbėtojus, leidžiu sau numanyti, vadovaudamasi papildomų mokymų ir kursų dėka. Taigi konstatuoju: Aist, esi kačių užkalbėtoja :D. Tik, prašyčiau atkreipt dėmesį į šiokį tokį praktikos trūkumą :P. Kolei kas užkalbant katyte, tamistai šuva nugriūna....

O kalbant normaliai, tai kai prieitų gralka prie tavo tos begonijos, tai turėtum dvi dalis vazonėlio, kupstelį tėviškės žemės ir žiedlapiais nubarstytą kelią... Tą, tai kur jau pasisektų. Aš paskutinį syk,  link šikano turėjau. Iš pradžių labai susibiesijau, o paskui pamislijau, kad ten taką gėlių žiedlapiais tai tik katytis ir nubarstė. Homovulgaris  fantazija  tik link miegamojo tetraukdavo....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 17 balandžio 2018 - 20:44

Nežinau daba girtis ar ne, kad paskutinį Merfės postą skaitydama gėriau pomidorų sultis :unsure:  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 17 balandžio 2018 - 21:10