Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba,

Nualpus nuo begonijų grožio....

ir aišku takelis link WC - vit C bomba

Gieliux, man rodos tau tikrai laikas keist TV :)

O aš jau turtinga....

šiandien bandžiau prisiminti, kad vaikystėj rašiau erilėraščius  :hmm: 

Pavasaris, Maironio gatvėj šlapia
O languose šviesu
Štai kačiukai, gražūs, kvepia
Prašau tik tris eurus

Čia rainas, čia geltonas
Taip mėgiami visų
Neėdė katė šiandien
Prašau tik tris eurus

Šalti lašai srovena 
Nuo sulytų plaukų
Oi pirkit ponai mano
Prašau tik tris eurus

Palauk nors tu bent vienas
Neužsikimšt ausų
Stimpu čia visą dieną
Už..tris eurus.......beveik Saliamutė  :D 

Trys muškietininkai ir Konstancija

9bf99f9ffebed62c04724b84f1b3bcfd99.JPG

ea62c999d60b60833c9d5a9cd0530c90658.JPG

5c2a1985c710eb5ed9af55830a321a11690.JPG

3b9cb21ecec707bc183f23535204df08381.JPG

518dcf8b9dff075c72505d59f2839c42331.JPG

Atsakyti

Diinka, o varge... Poeto arterija pramušė... Laikykis, motin, sezonas prasideda. :( 

O jau kačiokų grožis!!! Tabis tai išvis nugriuviminis. Nesiruoštume vasarą išvažiuoti - rėkčiau noooooriu!

Atsakyti

Diinkut, na, tai dėsninga, bet galima buvo ir vėliau  :rolleyes: 

Labai gražūs uodegyčiai, visi, ypač ryškiai banguotai rainas  :wub: 

Ačiū elegantiškai pavasariškai Aist už Pedro plunksnuotą pagaliuką ir pyragiuką  :4u: 

Atsakyti

232e742c05c72242787b017c5374807e250.jpg

Atsakyti

Diinka, sezonas atidarytas, tad kantybės ir kuo mažiau ligonių.

Lapyn, kai parašei apie čiaudulį, tai net susimąsčiau, kad pakeitus maistą, negirdėjau čiaudint, o taip tikrai čiaudėdavo, net MB užklausiau apie tai, jis irgidako, kad net negirdėjo čiaudint paskutiniu metu. Tai nežinau ar sutapimas, ar ne

Atsakyti

Gal dulkės lemia čiaudulį? Buitinės arba  lauko?.Molis mėgėjas pačiaudėti, bet čia viskas nusirašo sunkiai vaikystei.

Diinka, baik su tokiomis eilėmis,  net ašara pakibo. O darbe ašaroti negaliu - tušas nuvarvės. :unsure:Bet tik gerai tai,kad pas tave pateko.O jei gerai išsidovanos tai iš viso bus smagumėlis.Mama tai ta baltukė?

Atsakyti

Visų pirma, Aist, Dinka, ačiū už tokį nuostabų savaitgalį, buvo be galo smagu ir gera. Tobulas savaitgalis buvo, ačiū Jums :4u:

Merfe, ačiū už žuvytę, mano pūkuotoji chebrytė jau buvo labai susidomėjusi kas čia per žuvelė namuose.

Lapyna, būk gera, parašyk morkų pyrago receptą, labai noriu pabandyti išsikepti. :D

O Mika (nedėkingoji kokia) matomai galiausiai nusprendė, kad lovoj miegot geriau negu lauke. :D

Dinka, jau prasidėjo sezonas kaip matau... :unsure:

Gielux aš taip keičiau TV vieną kartą, nesek mano blogu pavyzdžiu. :rolleyes:

Atsakyti

Ačiū elegantiškai pavasariškai Aist už Pedro plunksnuotą pagaliuką ir pyragiuką  :4u:

Į sveikatą. :4u:  Ten visai sveikas veganiškas saldėsis - be cukraus, be glitimo ( be tradicinių miltų), be kiaušinių. Su migdolų miltais, maltomis chie sėklomis ir ekologiškais bananais. 🙂 

Diinka, puikus eilėraštis. 👍 o man tas ryžas mažius labai mielas. Ir balta murzina mamka.  😍

Dėl čiaudėjimo nieko negaliu patarti - mano gyviai labai retai čiaudi. Ainu gal ir išvis nesu girdėjusi čiaudėjant. 

Šiandien abiems Fypryst Combo sulašinau ant čiuprinų, nes pabudusios po žiemos erkės labai aktyvios.  :unsure: 

Atsakyti

Colomba ;) 

[url="http://skonis.lrytas.lt/pasigamink/2016/02/20/news/turbut-pats-geriausias-kada-nors-ragautas-morku-pyragas-601944/"]http://skonis.lrytas.lt/pasigamink/2016/02/20/news/turbut-pats-geriausias-kada-nors-ragautas-morku-pyragas-601944/[/url] Morkų į jį galima dėti daugiau, taip pat ir cinamono, graikiški riešutai jam tiesiog privalomi, o glaisto tiek daug tikrai nebūtina. Beje, glaistą galima pakeisti kremu su philadelphia sūriu.

Aist, apie čiaudulį prisiskaičiau visokių dalykų, rytoj skambinsiu kokiems nors vetams.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 19 balandžio 2018 - 00:08

Labas rytas :4u:

Aist, gerai,kad priminei apie erkinius lašus.Jau kadai nupirkti, bet niekaip nesulašinami.Atvira šnekant, dėl Vėjo bijau.Vis dėl to nuodas.O jo kepenys pažeistos nuo tos gyvatės.Sprendžiu dilemą- nelašinti jokiu būdu negalima, lašinti bijau. :blink: Konsultavaisi su vetu, tai sakė GAL nieko.Aš ir pati tą žinau

.Gero visiems ketvirtadienio . :4u: 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Šaunūs Jūsų savaitgaliniai pasisėdėjimai wub.gif
O jau tas KVAPAS ,kikenau balsu lotuliukas.gif

Diinka pabiro mažyliai :-( Bet kokia fainuolė baltoji rausvu liežuvėliu wub.gif

Kuris ten takelį iš begonijų darytų ,tai manieji drąsiai padėtų,nei vienos gėlės pamerktos ar pasodintos jų kelyje neturi būti,kitaip viskam šakės.ai....sumelavau...kaktusai vis dar drauge gyvena

Kaip visada visų uodegos puikiai atrodo wub.gif wub.gif wub.gif (vis dar vardais neatsirenku, blush2.gif )
Atsakyti

Labas rytas, 

Man regis, Diinkos lėliukų mamytė kita - nufotografuota su jais, Spurginė tokia   :rolleyes: 

Pedriukas ir naujoji jo šluotelė  :rolleyes:  (apie išpakavimą kalbos būt negalėjo)

https://www.youtube....h?v=uTieh3PRVi4

Atsakyti