Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 26, 13:47)
Labas rytas,

Mes irgi panasiai, tik gsl kakojam maziau lotuliukas.gif
Manoji is pirmo karto gerai paima papa, valgo ir jei palridzia ir nori vel paimti tai jsi nebesigauna, pradeda blaskytis, galva sukioti, rekti. Tai buna tik is 10 karto vel iduodu arba panesioti tenka, kad nusiramintu. Kazi kodel taip g.gif

O mums broliu irgi truksta... Bet jie ten irgi byski su slogom Panevezy, lai issveiksta ir mociute atostogas pasiemudi, kad pabutu su jais. Tai dabar ypac dickis vis praso atsiusti nebe foto, o video. Tai pafilmuoju trumpu. Tai sake, xiuri ir ziuri  bigsmile.gif
Vakar maudeme pirma karta. Visai patiko princesei, bet jau sluostytis oi kaip nepatiko lotuliukas.gif
Varliau, kaip Tau sake bambute priziureti? Mums sake tik su spiritu patepti tom dienom, ksi nemaudom. O jei maudom, nereikia. Anksciau kazkaip kitaip budavo g.gif

Oi kaip laukiam nauju princu ir princesiu i kompanija  tongue.gif

O as maniau, kol bambyte neuzgyja - maudyt negalima... Reiks pasitikrint zinias... As bambyte valau tuo dezinfekantu, kur po gimdymo tarpvietei... Nes spirito niekur negavom kai isleido namo...

Maniskis ir blaskosi, kai pagaut papo negali...
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 26, 13:05)
O as maniau, kol bambyte neuzgyja - maudyt negalima... Reiks pasitikrint zinias... As bambyte valau tuo dezinfekantu, kur po gimdymo tarpvietei... Nes spirito niekur negavom kai isleido namo...

Maniskis ir blaskosi, kai pagaut papo negali...

Mus paleidziant sake, rytoj ismaudykit. O ta spirita budincioje gedimino vaistineje vyras pirko. O koki tu dezinfekata turi omeny octicept? As sau niekuo nepurskiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurcyte @ 2016 12 26, 14:16)
Mus paleidziant sake, rytoj ismaudykit. O ta spirita budincioje gedimino vaistineje vyras pirko. O koki tu dezinfekata turi omeny octicept? As sau niekuo nepurskiu g.gif

Nu va... Vyeas prie ligonines nuvare o vaistone ir ten sake, kad tik universitetineje vaistineje jo gaut galima... o ji nebedirbo... aga, su tuo dezinfekantu. As ir nepursiu sau - nes pas man gi ner ten zaizdu. Bet turejau ji namie. Tai nieko kt nesugalvojau apart jo bambutei. Nes jis atviroms zaizdoms skirtad. Bet reiks lekt to spirito tada... Ir bambyza sian maudyt reiks!!! Mums del maudyniu nesake nieko...
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 26, 14:05)

Mum is vis per paskaita pediatre sake tik su spiritu jokiu nevalykit.. paprastu vandenuku, jeigu viskas ok.. ir zinom zm db.. tas spiritas negali nudegint odeles jautrios? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2016 12 26, 13:24)
Nu va... Vyeas prie ligonines nuvare o vaistone ir ten sake, kad tik universitetineje vaistineje jo gaut galima... o jinebedirbo... aga, su tuo dezinfekantu. As ir nepursiu sau - nes pas man gi ner ten zaizdu. Bet turejau ji namie. Tai nieko kt nesugalvojau apart jo bambutei. Nes jis atviroms zaizdoms skirtad. Bet reiks lekt to spirito tada... Ir bambyza sian maudyt reiks!!! Mums del maudyniu nesake nieko...

Mum kai su pirmu buvom irgi tik sioje vaistineje sake jo tinkamo galima isigyti...Maudyti galima ir kol bambyte nesugijus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2016 12 26, 13:24)
Mum is vis per paskaita pediatre sake tik su spiritu jokiu nevalykit.. paprastu vandenuku, jeigu viskas ok.. ir zinom zm db.. tas spiritas negali nudegint odeles jautrios?  unsure.gif

jo vieni praktikuoja jau vandeni kiti dar spirita...bet gerai jeigu viskas gerai...o kiek su puliuojanciom vaziuoja i ligonines ir paaiskejo jog vale tik vandeniu.....
Atsakyti

Kaip gaaaaaaaaaila George Michaelo.. pati graziausio jo daina apie Kaledas ir tiek dainnu graziu.. toks balsas nerealus.. ir tokia ironija.. mire per pacias Kaledas.. cray.gifsad.gif
Papildyta:
Aik tu gal nerizikuok.. unsure.gif

Ziauriai gaila... ir ot likimas..hitas ta daina ir ta diena mire....:(

Mes vakar buvom krikstynose,graziai , seimos rate praejo svente..Grizom 23.30h namo nuo 16h, tai nugara jau vairuojant skaudejo....jauviau, kad turiu ja :)

Ka tik grizom is pasivaiksciuojimo, oras neblogas..vejo nera, ra,uma...bet tik dregna...kaip pavasaris..

Smurcyte, Varlius kaip faina, kad Jus jau namuose su leliukais, beliko tik brolius sulaikti or seses ;)

Tute imesk receptuko keksiuku :)

Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 26, 14:29)
jo vieni praktikuoja jau vandeni kiti dar spirita...bet gerai jeigu viskas gerai...o kiek su puliuojanciom vaziuoja i ligonines ir paaiskejo jog vale tik vandeniu.....

Tai va, as irgi galvoju.. ka tas vandenukas pades, jei ten kazkas vyksta.. bet gal buna spec pagaminto tirpalo, o ne 100% spirito... nes nu tik ka gimusiam, tai man atrodo baisu tas grynas spiritas.. zaizdu taip galima pridaryt, nudegint, ne? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Brunete7 @ 2016 12 26, 14:30)
Ziauriai gaila... ir ot likimas..hitas ta daina ir ta diena mire....verysad.gif</p><p></p><p>Mes vakar buvom krikstynose,graziai , seimos rate praejo svente..Grizom 23.30h namo nuo 16h, tai nugara jau vairuojant skaudejo....jauviau, kad turiu ja smile.gif</p><p> 

Jo.. ir kas keisciausia, kad dauguma tu zviazdu iseina 54-55m.. Whitney H.. Princas.. M. Jackson.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 12 26, 13:35)
Tai va, as irgi galvoju.. ka tas vandenukas pades, jei ten kazkas vyksta.. bet gal buna spec pagaminto tirpalo, o ne 100% spirito... nes nu tik ka gimusiam, tai man atrodo baisu tas grynas spiritas.. zaizdu taip galima pridaryt, nudegint, ne?  unsure.gif
Papildyta:

Jo.. ir kas keisciausia, kad dauguma tu zviazdu iseina 54-55m.. Whitney H.. Princas.. M. Jackson..  unsure.gif

Ten spec spiritukas, man rodos net ne 100 proc mirksiukas.gif
Na pirmam valiau ir jokiu bedu nebuvo...sveikas gyvas su bamba biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Mes vel pas tevus valgom valgom vagom biggrin.gif

Tute labai faini keksai. Papasakok kas ten ant virsaus bigsmile.gif

As turiu to medicininio spirito. Uosviai gi daktarai...
As pamenu abiem valiau bambas su spiritu, ir dar turbut zelionka tepiau ar jodu. ***** nepamenu biggrin.gif

Man vakar nuo pavakares vel atsinaujino paruosiamieji..
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 26, 14:46)
Ten spec spiritukas, man rodos net ne 100 proc mirksiukas.gif
Na pirmam valiau ir jokiu bedu nebuvo...sveikas gyvas su bamba biggrin.gif

Tai jeigu spec koks, tai gerai.. bet as zinau kas ir su 100% valo biggrin.gif unsure.gif tai kazkaip man tik ka gimusiam per agresyvu neskiestas.. gal ir klystu, nzn
Atsakyti
Labos 4u.gif
Su Šv . Kalėdom sveikinu Jus ir Jūsų šeimas!

Kaip keista skaityti apie pilvelius, net keista pačiai, kad mano pilviniukas spurda namuose ☺
Dėl miegelio, ech, pakentėkite, kol nestuke.gif , nes gimus tos naktys labai trumpos biggrin.gif
Iki vakar turėjau priešpienį, tai valgė kas valandą, dieną naktį. Gerai, kad dieną ramus, tai MB pabūna, o aš bent kiek nusnausti galiu. Vakar pienelis parėjo, vos spėjo ryti smile.gif bet naktį vieną miegą turėjom ilgą -3 val. Dar gal būtų parpęs, bet (.)(.) šaukte šaukė žadinti biggrin.gif tikiuosi ritmas atsiras dabar..
Dėl maudynių, mes maudėme grįžę, nors bambukė vakar nukrito. Valau virintu vandenuku, paskui matysime.
Vyresnėlis toks pora dienų įtampoje, jautresnis, bet stengiamės, kad jaustųsi saugus. Gerai, kad Kalėdos, užsiprašęs buvo pas visus Lego, tai penkias dienas dėlios, kol viską sudės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2016 12 26, 14:29)
Labos  4u.gif
Su Šv . Kalėdom sveikinu Jus ir Jūsų šeimas!

Kaip keista skaityti apie pilvelius, net keista pačiai, kad mano pilviniukas spurda namuose ☺
Dėl miegelio, ech,  pakentėkite, kol  nestuke.gif  , nes gimus tos naktys labai trumpos  biggrin.gif 
Iki vakar turėjau priešpienį, tai valgė kas valandą, dieną naktį. Gerai, kad dieną ramus, tai MB pabūna, o aš bent kiek nusnausti galiu. Vakar pienelis parėjo, vos spėjo ryti  smile.gif  bet naktį vieną miegą turėjom ilgą -3 val. Dar gal būtų parpęs, bet (.)(.) šaukte šaukė žadinti  biggrin.gif  tikiuosi ritmas atsiras dabar..
Dėl maudynių, mes maudėme grįžę, nors bambukė vakar nukrito. Valau virintu vandenuku, paskui matysime.
Vyresnėlis toks pora dienų įtampoje, jautresnis, bet stengiamės, kad jaustųsi saugus. Gerai, kad Kalėdos, užsiprašęs buvo pas visus Lego, tai penkias dienas dėlios, kol viską sudės  bigsmile.gif

Ar jau apsisprendet del vardo?

Paziurejau dar ta spirito buteliuka, kur su receptu pirkom - 70% spiritas. Bet ten valyti reikia tik aplink pacia ta zarnele, aplink ten nepatenka daug. As su ausu pagaliuku pavaliau. Dar nepanasu, kad pas mus tuoj nukris bambagysle rolleyes.gif
Atsakyti