Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(gyvaciute @ 2016 12 25, 21:11)
Aš ir tokius turiu bigsmile.gif  šeip kas liečia kvapus tai man labai sunku išsirinkti doh.gif
Pas mus vaikas žaidžia su lego, gavo 3 dėžes  bigsmile.gif
Tiki mažasis Kalėdų seneliu, ir aš tikiu kad jis kažkur egzistuoja  biggrin.gif  aš šiandien vėl tinstu, tai grįžusi iškarto į vonelę kojas kišau.

Mūsų gavo BMW mašina didžiausia su pultu ir trasa su vandeniu hot weels , namie dar po egle irgi laukia dovanos wub.gif
Ir dar bagažinėje tiesa nuo draugės ... Ai bus dar tų krūvą dovanų bigsmile.gif nuo seses , nuo mamos , nuo tetu... Dar nuo draugių niu žodžiu bus daug daug dovanų bigsmile.gif Man patinka gauti dovanas ax.gif

Papildyta:
QUOTE(amberr. @ 2016 12 25, 21:18)
Nu neturetu lb troskint.. o man idomiai.. atrodo vand geriu pakankamai, bet nesysioju daug.. nervuoja biski  unsure.gif gal pusle kur trumpina..
Nezinojau, kad chanel coromondel edt yra  blink.gif bet baisu pirkt neuoscius.. as edp turiu, tai kazkaip nesuzavejo unsure.gif
Ka veikiat, uogytes..? Mes po deserto einam i lova zet X faktoriaus, o poto koki filma  smile.gif
Papildyta:

Chanel Chance kuriuos turi? paprastus ar rozinius Tendre ar zalius? bigsmile.gif visai ir as noresiu kazkada.. lb skanus tokie  wub.gif Si man ant kitu nerealiai kvepia, bet sau nzn.. nenoreciau. Avon kazkda uosciau, visai nieko.. kazkada Bon jovi mano avon turejo savo kvapa.. kuuuuuur as tada buvau  unsure.gif

Šituos turiu wub.gif http://mobile.pigu.l...s-100?id=578450
Papildyta:
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 25, 21:52)
isversk kas tai yra?

Arterinis kraujo spaudimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rasuolė* @ 2016 12 25, 20:07)
O mes prie eglės buvom  piermąkart šiemet biggrin.gif  Nešalta, neslidu, vyro rankoj, man pats tas biggrin.gif  Ir kaip tik užtaikėm ant tos pasakos ant  Katedros bigsmile.gif
O dabar ramiai, x faktorius, aišku smile.gif
Susiraįau vis su drauge, kuri tik vakar grįžo iš ligoninės su leliuku, tai man taip gaila, kad ji jau primaitina mišinuku unsure.gif  Nu sakau sau mintyse, tu bent savaitę bandyk pati, dažniau, bus tada ir pieno unsure.gif O ji sako, va, daviau mišinuko, tai miega sotus... unsure.gif Nu nenoriu kištis, bet...liūdna.

Papildyta:

Man irgi butu ziauriai gaila verysad.gif

Tiesa dar apie kvepalus, visai pamirsau!
Chloe! Geri ir tie klasikiniai ir zali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2016 12 25, 20:16)
Mūsų gavo BMW mašina didžiausia su pultu ir trasa su vandeniu hot weels , namie dar po egle irgi laukia dovanos  wub.gif 
Ir dar bagažinėje tiesa nuo draugės ... Ai bus dar tų krūvą dovanų  bigsmile.gif  nuo seses , nuo mamos , nuo tetu... Dar nuo draugių niu žodžiu bus daug daug dovanų  bigsmile.gif  Man patinka gauti dovanas  ax.gif

Papildyta:

Šituos turiu  wub.gif http://mobile.pigu.l...s-100?id=578450
Papildyta:

Arterinis kraujo spaudimas tongue.gif

Trasa gal su rykliu????
zinok taip sudas buvo su tuo skausmu, kad jau nebegalvojau apie matavimus.....:/ dabar jau atsigavau ir prie stalo sedziu:) Dziaugiuos jog uosviai yra tai visa diena uosvene vietoje manes duodas...
Atsakyti
As tai konservatore kvepaluose, jau n metu tik
Gucci rush ir Kenzo elephant

Nerasiau apie savo Kaledinius nuotykius. Taigi pabuvojau priimamajam. Vel ta pati beda: nuo vakar kokios 16 val ramiakas. Jau ko tik nedariau: ir saldumynai ir saltas vanduo ir priguldavau vis. Jau nuotaika niaukesi vakarop. Bet bandziau nepanikuot. Ismiegojom, ryte vel ramu. Sedom Kaledot, bet man jau ne tas galvoj. Net dopleris nieko nefiksavo. Tai apie 14 val jau nebeislaike nervai. Nuvarem i priimamaji. Bet su kokia baime vaziavau!
Ten tokia tyla snd. Tai pagulde po aparatu. Aciu Dievui rado ir tonus ir judesiai fiksavos.
Akusere sako, ne tu viena taip, kiek atvaziuoja moteru, daugumai tas aparatas prizadina lelius.
Gydyt echo paziurejo viskas ok.
Tai paprasiau, kad neguldytu, sakau juk sventes. Tai namo isleido.

Jau nieko nestebinu savo keliais i ligonine, bet sakau reik pasipasakot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2016 12 25, 20:37)
Nerasiau apie savo Kaledinius nuotykius. Taigi pabuvojau priimamajam. Vel ta pati beda: nuo vakar kokios 16 val ramiakas. Jau ko tik nedariau: ir saldumynai ir saltas vanduo ir priguldavau vis. Jau nuotaika niaukesi vakarop. Bet bandziau nepanikuot. Ismiegojom, ryte vel ramu. Sedom Kaledot, bet man jau ne tas galvoj. Net dopleris nieko nefiksavo. Tai apie 14 val jau nebeislaike nervai. Nuvarem i priimamaji. Bet su kokia baime vaziavau!
Ten tokia tyla snd. Tai pagulde po aparatu. Aciu Dievui rado ir tonus ir judesiai fiksavos.
Akusere sako, ne tu viena taip, kiek atvaziuoja moteru, daugumai tas aparatas prizadina lelius.

Jau nieko nestebinu savo keliais i ligonine, bet sakau reik pasipasakot  smile.gif

Šaunuolė! Jei tik neramu tai ir reik varyt. Kruopiukas mano šian irgi toks ramokas. Lyg biški bakateli ir vėl ramu. Kondensuotas pienas net nesuveikė. Nervina. Aš pripratus, kad duodasi. Bet ir vietos matyt ne fontanai, ir vandenų pas mane ant ribos. Dar kart nervina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 25, 20:48)
Šaunuolė! Jei tik neramu tai ir reik varyt. Kruopiukas mano šian irgi toks ramokas. Lyg biški bakateli ir vėl ramu. Kondensuotas pienas net nesuveikė. Nervina. Aš pripratus, kad duodasi. Bet ir vietos matyt ne fontanai, ir vandenų pas mane ant ribos. Dar kart nervina  unsure.gif

Eik tu.. Maniske taip duodas kad net pilvas kilnojas blink.gif
O jau WC per siandien ir vakar tiek kruvu prikroviau kad per visa nestuma jauciu tiek neprivariau biggrin.gif
Tik pavalgau ir i WC ir tada vel valgyt noriu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 25, 21:48)
Šaunuolė! Jei tik neramu tai ir reik varyt. Kruopiukas mano šian irgi toks ramokas. Lyg biški bakateli ir vėl ramu. Kondensuotas pienas net nesuveikė. Nervina. Aš pripratus, kad duodasi. Bet ir vietos matyt ne fontanai, ir vandenų pas mane ant ribos. Dar kart nervina  unsure.gif

Tai ir gydytoja sako snd: geriau 100 kartu be reikalo atvaziuokit, negu laukt, kol padet nebegalesim...

O siaip labai nepergyvenk Tute, jei jauti nors kazkiek, tai juk buna dienu, kad ramesnis, o as absoliuciai nejauciau beveik para. Del to ir supanikavau...

Atsakyti
Tai, tskant, vaišinkitės 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2016 12 25, 22:41)
Tai ir gydytoja sako snd: geriau 100 kartu be reikalo atvaziuokit, negu laukt, kol padet nebegalesim...
O siaip labai  nepergyvenk Tute, jei jauti nors kazkiek, tai juk buna dienu, kad ramesnis, o as absoliuciai nejauciau beveik para. Del to ir supanikavau...

gerai kad dar gydytoja supratinga su sunum tai tokia nemaloni buvo priemime, sakau nu nejauciu judesiu pilvas kietas, sako tai kuo mes tau padesim jei nejauti. oi kaip uzkaukiau ant jos greit nutilo. mokam mokescius tai ir lankomes ramia sazine tiek kiek paciom atrodo reikia.
as dopleri su sunum turejau poto kai judesius pradejau jaust galvoju ai kam jis man ir pardaviau tai pasigailejau dar 20 kartu. vis kai judesiu pritrukdavo panika. tai si nestuma vel nusipirkau turiu ir tik karta tepanaudojau. sakau geriau turesiu ir bus rami sirdis nei nervinsiuos kad kazkas negerai.

P.S toliau apie kvepalus smile.gif mano must have kol kas yra tik Escada Magnetism, ziauriai saldus tikrai sunkus, ir tikrai tik vakarui. kiek tekdavo ateiti i svecius isesti i masina su daugiau zmoniu visi labai greit pastebi ta kvapa ir milijonas komplimentu.
Dar pries menesi buvom su vyru IKEA'joj tai vaiksciojo moteris nu taaaaaaiiiip skaniai kvepejo ir pasigedijau paklausti kvapo dabar taip gailiuosi juk per galva nebuciau gavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliaskare @ 2016 12 25, 22:30w)
Trasa gal su rykliu????
zinok taip sudas buvo su tuo skausmu, kad jau nebegalvojau apie matavimus.....:/ dabar jau atsigavau ir prie stalo sedziu:)  Dziaugiuos jog uosviai yra tai visa diena uosvene vietoje manes duodas...

Jo su ryklių dabar gavo o mes tokia kitokia pa ėmėm bet susijungia trasos bus didelė trasa
Papildyta:
QUOTE(dynka @ 2016 12 25, 22:37)

Jau nieko nestebinu savo keliais i ligonine, bet sakau reik pasipasakot  smile.gif

Gerai kad nuvarei,neramu ir varai . Ir aš varyciau . Saunuole kad nuvarei ir ramu dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dynka @ 2016 12 25, 21:41)
O siaip labai  nepergyvenk Tute, jei jauti nors kazkiek, tai juk buna dienu, kad ramesnis, o as absoliuciai nejauciau beveik para. Del to ir supanikavau...

Tikiu, kad supanikavai, juolab, kad ir dopleriu tonų neradai. Matyt anie irgi nėr bais jautrūs.

Atsibudo maniškis wub.gif bet jau jaučiasi kad arba gumbus pakiloja, ir kartas nuo karto perbraukia rankyte arba kojyte, o ne booombina. Vietos nedaug. Ale veiksmo nėr, žiūriu sau xfaktorių. Reiks paskatint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TutėFrutė @ 2016 12 25, 23:59)
Tai, tskant, vaišinkitės  4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Oho bigsmile.gif
Atsakyti